Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Noma - ILCE-7RM5 Pilna kadra fotokamera
Noma ILCE-7RM5

Nomai no piektdienas līdz svētdienai papildus 30% atlaide.

Spēkā no 11.03. - 30.04.2024.

Ielikt grozāSalīdzināt

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Image of an AI chip

Jaunais mākslīgā intelekta apstrādes bloks
 

Vismūsdienīgākā mākslīgā intelekta apstrāde ar dziļās apmācības tehnoloģiju izmanto detalizētu informāciju par cilvēku figūrām un pozām, lai kamerā būtiski uzlabotu objektu atpazīšanas precizitāti un maksimāli izmantotu tās potenciālās izšķirtspējas iespējas. Objektu atpazīšanas iespējas, izmantojot mākslīgo intelektu, ir paplašinātas, iekļaujot jaunu objektu tipus, tostarp transportlīdzekļus un kukaiņus.

 

Close-up, head and bust shot of a woman

Jauns izšķirtspējas līmenis

Šī α7R modeļu sērijas jaunākā paaudze turpina pilnveidot attēlu augsto izšķirtspēju, nodrošinot šajā sērijā visaugstāko izšķirtspēju pie zemas jutības. 35 mm pilnkadra Exmor R™ CMOS attēla sensors ar aizmugurējo apgaismojumu, 61,0 miljonu pikseļu un vismodernāko BIONZ XR™ attēlu procesoru tiek maksimāli izmantots, lai nodrošinātu izcilu izšķirtspēju un objektu smalku detalizāciju.
 

 

Illustration showing in-body 5-axis image stabilisation

Uzlabotā optiskā 5 asu attēla stabilizācija

Visa attēla stabilizācijas sistēma ir atjaunināta ar augstas precizitātes attēla stabilizācijas bloku, uzlabotiem žiroskopiskiem sensoriem un optimizētiem attēla stabilizācijas algoritmiem. Attēla stabilizācijas bloks precīzi nosaka un izlabo kameras svārstības, ievērojami paplašinot ierakstes situāciju klāstu, kur var nodrošināt uzticamu stabilizāciju. Pirmo reizi α sērijā pats korpuss nodrošina 8 pakāpju stabilizāciju. [1] Rotācija ap vertikālo asi  [2] Rotācija ap garenvirziena asi  [3] Rotācija ap šķērsvirziena asi
 

 

Image of a mountain and the sea

Vairāku kadru ierakste ar pikseļu nobīdi reaģē uz mainīgajiem apstākļiem

Vairāku kadru ierakste ar pikseļu nobīdi izmanto iebūvētās attēla stabilizācijas sistēmas precīzās vadības priekšrocības, ierakstot līdz 16 kadriem ar pikseļu nobīdi, kurus vēlāk datorā var apvienot, iegūstot vienu attēlu ar izcilu izšķirtspēju. Izmantojot Imaging Edge Desktop™ programmatūras jaunāko versiju, niecīgas kustības pikseļu līmenī tiek automātiski noteiktas un koriģētas.
 

 

Image of menu display for selecting the type of RAW file

RAW attēlu izmēra un kvalitātes izvēles iespēja

RAW attēlu bezzudumu saspiešana ļauj nepārtraukti sērijveidā ierakstīt vairāk augstas kvalitātes attēlus un izvēlēties no trim attēlu izmēriem ar bezzudumu saspiešanu. M un S izmēram ir vienāds pikseļu skaits (26M/15M) neatkarīgi no tā, vai ierakstīts pilnkadra vai APS-C režīmā, tādējādi ainā var laideni pārslēgt starp pilnkadra un APS-C skatu leņķiem, saglabājot nemainīgu attēla izšķirtspēju.
 

 

Image of α7R V with a flash unit attached

Precīza, daudzfunkcionāla ārējās zibspuldzes vadība

Kad savietojama Sony ārējā zibspuldze tiek izmantota ar kameras automātiskā baltā balansa funkciju, baltā balanss tiek pielāgots, lai radītu dabīgus sejas ādas toņus, pamatojoties uz balansu starp zibspuldzes izgaismošanos un vides apgaismojumu. Zibspuldzes vadība darbojas arī ar sejas atpazīšanu, lai objektam nodrošinātu optimālu zibspuldzes apgaismojuma līmeni.
 

 

Image of a woman standing inside a building, with the woman at the centre of the frame

Reāllaika autofokusēšanās ar cilvēku atpazīšanu

Pateicoties inovatīvajam mākslīgā intelekta apstrādes blokam, α7R V modeļa kamera var izmantot reāllaika autofokusēšanos ar cilvēku atpazīšanu, lai precīzi atpazītu cilvēku kustības, nodrošinot par apmēram 60% labāku cilvēku acu atpazīšanu salīdzinājumā ar modeli α7R IV. Cilvēka pozas novērtēšanas tehnoloģija izmanto apgūtās cilvēku figūras un pozas, lai ļoti precīzi atpazītu ne tikai acis, bet arī ķermeņa un galvas stāvokli, tādējādi ir iespējams fiksēt un izsekot objektu, kura seja ir vērsta prom no kameras vai ar uzvilktu masku.

 

Image to which small squares are superimposed, showing 693 AF points

Ātrāka, precīzāka automātiskās fokusēšanās sistēma

Jaunā BIONZ XR procesora iespaidīgā apstrādes jauda un uzlabotie algoritmi būtiski uzlabo automātisko fokusēšanos, izmantojot milzīgo datu apjomu, kuru ģenerē attēla sensors un plašas darbības zonas, augsta blīvuma autofokusēšanās sistēma. Līdz pat 693 fāzu noteikšanas punktu aptver apmēram 79% attēla laukuma. Turklāt plašāka autofokusēšanās zona nodrošina lielāku kadrēšanas brīvību, piemēram, ierakstot portretus vertikālā orientācijā. Augstas precizitātes autofokusēšanās notiek līdz pat tik zemam apgaismojuma līmenim kā EV -4,0, izmantojot AF-S režīmu (ISO 100 ekvivalents, F2.0 objektīvs). 

 

Six images of horse, airplane, bird, cars, train and butterfly

Reāllaika autofokusēšanās ar atpazīšanu paredzēta plašākam objektu klāstam

Kamera nu spēj atpazīt ne tikai cilvēkus, dzīvniekus un putnus, bet arī kukaiņus, automobiļus, vilcienus un lidmašīnas, fotoattēlu un filmu ierakstē piedāvājot vēl elastīgāku un uzticamu darbību. Tiek atpazīts lielāks putnu klāsts, savukārt dzīvnieku atpazīšana ir paplašināta, papildus suņiem, kaķiem un līdzīgiem dzīvniekiem iekļaujot dažus zālēdājus un sīkus dzīvniekus, ar līdz pat 40% lielāku precizitāti.  

 

Images of a car continuously shot at 10 fps with AF/AE tracking

Nepārtrauktā ierakste

Pat augstā izšķirtspējā ar α7R V modeļa kameru, izmantojot mehānisko aizvaru, ir iespējama nepārtraukta ierakste ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē un pilnīgu autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu. Šāds ātrums un uzticama izsekošana ļauj kustīgu objektu ierakstē vieglāk uztvert visfotogēniskākos brīžus un emocijas. Ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē var nepārtraukti ierakstīt līdz pat 583 saspiesto RAW attēlu. 

 

Image of a rabbit in focus

Pastāvīga tiešā manuālā fokusēšana (DMF)

Kad ierakstāt fotoattēlus ar AF-C vai AF-S autofokusēšanās iestatījumu, varat jebkurā brīdī pārslēgt uz manuālo fokusēšanu, pagriežot objektīva fokusēšanās gredzenu. Tādējādi, piemēram, pagriežot fokusēšanās gredzenu, varat vienkārši atjaunot fokusu uz sākotnējo objektu, ja automātiskā fokusēšanās pārslēdzas uz citu objektu. 

 

Macro shot of leaves

Fokusēšanās ar vērtības nobīdi

Kamera α7R V automātiski ierakstīs līdz 299 attēliem ar secīgi nobīdītiem fokusa punktiem, izmantojot jūsu noteiktos intervālus un secību. Pēc tam no secības varat izvēlēties vislabāko attēlu vai arī datora lietotne var apvienot attēlus ar fokusa vērtības nobīdi, lai izveidotu daudzlīmeņu fokusa kombinētu attēlu ar izteiktu lauka dziļumu, kurā izmantotas kameras augstās izšķirtspējas priekšrocības.

 

Image of scenery cut out from an 8K movie clip

Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem 8K filmām ar satriecošu izšķirtspēju

XAVC HS formāts ļauj kamerā ierakstīt augstas izšķirtspējas 8K 24p (25p) filmas ar efektīvu HEVC/H.265 saspiešanu, tādējādi maksimāli efektīvi izmantojot Sony objektīvus un pilnībā izmantojot sensora un pilnas informācijas nolasīšanas no pikseļiem nodrošināto potenciālo izšķirtspēju. Tiek precīzi ierakstītas pat vissmalkākās objekta detaļas. Turklāt lielisku montāžas elastīgumu piedāvā 8K ieraksta pārveidošanas iespēja pēcapstrādē izvadei 4K izšķirtspējā.

 

Image of a woman walking in the woods

Lielisku 4K filmu ierakste

4K filmu ierakstei var izvēlēties pilnkadra un Super 35 mm formātus, kā arī var izvēlēties 4K 60p (50p) ieraksti. Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem Super 35 mm režīmā bez grupēšanas ļauj veikt apmēram 2,6 reižu pārdiskretizāciju 4K filmām. Tiek atbalstīts XAVC S-I (All-Intra) vai XAVC HS formāts, kā arī 10 bitu 4:2:2 krāsu iztveršana.

 

Image of the α7R V held with two hands

16 bitu RAW datu izeja uzlabo montāžas elastīgumu

Atbildot uz pieaugošo RAW formāta ierakstes iespēju, izmantojot HDMI kabeli, kamera α7R V pārraida 16 bitu RAW datus uz ārējo rakstošo ierīci. Pilnkadra 3848 x 2168 (16:9 attēla formāts) izvade ir pieejama ar kadru nomaiņas ātruma izvēli. XAVC HS 4K, XAVC S 4K vai XAVC S-I 4K ierakstes laikā RAW datus ir iespējams izvadīt uz iekšējo atmiņas karti, izmantojot HDMI. Pieejama arī starpniekfailu ierakstes funkcija. 

 

Image of two women walking towards each other

Reāllaika izsekošana filmām

Pateicoties būtiski uzlabotajai objektu atpazīšanai, kamera var nodrošināt uzticamāku reāllaika izsekošanu, noteiktus objektus izsekojot precīzā fokusā, tostarp fokusējoties uz objekta acīm. Objektu atpazīšana nu ir iespējota filmu ierakstē, kā arī fotografēšanā, ierakstes laikā panākot ātru, stabilu fokusēšanos. Pat ja objektu atpazīšana ir izslēgta, skārienjutīgā vadība ļauj objektus noteikt un izsekot, pamatojoties uz krāsu, šablonu (apgaismojumu) un attālumu (dziļumu). 

 

Enlarged image of a woman's face

Gammas līkne S-Log3 ar dinamiskā diapazona 14+ līmeņiem

Gammas līkne S-Log3 uzsver gradāciju pārejā no ēnām līdz pustoņiem (18% pelēkā), iegūstot līdz dinamiskā diapazona 14+ līmeņiem. Pieejami trīs krāsu gammas iestatījumi: S-Gamut, S-Gamut3 un S-Gamut3.Cine. Šie uzlabotie iestatījumi nodrošina α7R V ierakstes kvalitāti, kas salīdzināma ar ieraksti VENICE un VENICE 2 digitālajās kinokamerās vai FX sērijas kamerās, kuras aprīkotas ar S-Log3 gammas līknes iestatījumiem, nodrošinot bezproblēmu, efektīvu montāžu.

 

Image of a man holding the camera

Aktīvā režīma attēla stabilizācija filmu ierakstei, kameru turot rokās

Aktīvais režīms nodrošina spēcīgu attēla stabilizāciju filmu ierakstei, kameru turot rokās. Papildus kamerā iebūvētajai attēla stabilizācijai savietojamie objektīvi ar savu iebūvēto attēla stabilizāciju sinhroni darbojas ar kameras korpusu, nodrošinot ļoti efektīvu vadību, tādējādi iespējams ierakstīt ar teleobjektīvu pat tad, kad kameru turat rokās.

 

Image of camera display for Focus Map setting

Izstrādāts ērtai filmu ierakstei

Fokusa karte atvieglo lauka dziļuma vizualizāciju, kad ierakstāt filmas. Turklāt ierakstes laikā ekrānā parādās biezs, skaidri redzams sarkans rāmis. Kadra zīmes var pievienot kamerā ierakstītajiem filmu klipiem, lai atzīmētu noteiktas ainas.

 

Images shot with multi-exposure showing the range of motion of the LCD monitor

Unikālais 4 asu LCD monitors nodrošina elastīgākas ierakstes iespējas

Sony jaunais 4 asu vairākleņķu monitors apvieno parasto sagāžamo monitoru ar sāniskas atvēršanas un dažādos leņķos regulēšanas iespējām. Šādi tiek piedāvātas elastīgākas ierakstes iespējas, nodrošinot neierobežotu horizontālā un vertikālā stāvokļa leņķa regulēšanu. 

 

Image of camera's LCD monitor and a finger touching it

Skārienjutīgās darbības ierakstes un atainošanas laikā

Skārienjutīgās fokusēšanās, skārienjutīgās izsekošanas un skārienjutīgā aizvara funkcijas var ātri aktivēt vai deaktivēt, pieskaroties ikonai ierakstes displejā. Atainošanas laikā attēlus var izvēlēties ar pieskārienu, savukārt izvēlēto attēlu var palielināt vai samazināt, uz ekrāna izplešot/savelkot pirkstus. Skārienjutību var pielāgot, lai iegūtu optimālu reakciju uz komandām.

 

Image of operating a smartphone next to the camera while shooting

Ātrs Wi-Fi pieslēgšanai pie datora, FTP un datu apmaiņai ar viedtālruni

Iebūvētais Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) nodrošina sakarus 2,4 GHz un 5 GHz diapazonos. 802.11ac standarts nodrošina 2x2 MIMO atbalstu ātrai un stabilai datu pārraidei un drošiem sakariem. 

 

Image of a person operating a PC behind the camera attached to a tripod

Attālinātā ierakste ar datoru, izmantojot bezvadu LAN (Wi-Fi)

Ar Wi-Fi kameru var pieslēgt pie datora bezvadu attālinātai (piesaistītai) ierakstei no datora, izmantojot Sony jaunākās Imaging Edge Desktop lietotnes “Remote” funkciju, tādējādi lietotājs var brīvāk pārvietoties ierakstes vietā vai studijā. Atbilstoši vajadzībām var izvēlēties 2,4 GHz vai 5 GHz Wi-Fi joslu. Papildus kameras tiešam bezvadu pieslēgumam pie datora pieslēgšanas iespēja, izmantojot bezvadu piekļuves punktu, nodrošina darbam dažādās tīkla vidēs nepieciešamo elastīgumu. 

 

Illustrations showing the heat dissipation system

Efektīva siltumatdeve ilgstošai ierakstei

Attēla sensora, attēla procesora un mākslīgā intelekta apstrādes bloka radītais siltums tiek efektīvi izkliedēts, novēršot pārkaršanu. Viens no šīs sistēma elementiem ir unikālais Σ (sigma) burta formas grafīta materiāls, kas iebūvēts attēla stabilizācijas blokā. Šī struktūra ļauj attēla sensoram, kas ir galvenais siltuma avots kameras korpusā, stabilizācijas laikā brīvi kustēties un efektīvi izkliedēt siltumu, nodrošinot piecas reizes labāku siltumatdevi.

 

Image of the camera's magnesium alloy chassis

Izturīga magnija sakausējuma šasija, uzticams mehāniskais aizvars

Viegls, ļoti stingrs magnija sakausējums tiek izmantots augšējā paneļa, priekšējā paneļa, iekšējā rāmja un aizmugurējā paneļa izgatavošanā; izturīgā konstrukcija ļauj kamerai nevainojami darboties nelabvēlīgos apstākļos. Aizvars ar ātras darbības motoru minimizē mehānisko aizvara vibrāciju, kas var izraisīt izplūšanu, vienlaikus ļaujot veikt nepārtrauktu ieraksti ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē. Aizvars darbojas klusu un tā izturība ir testēta vairāk nekā 500 000 aizvara darbības ciklos.

 

Illustration of the camera's viewfinder

QXGA skatumeklētājam piemīt savā klasē visaugstākā izšķirtspēja.

9,44 miljonu punktu OLED elektroniskais skatumeklētājs nodrošina visaugstāko izšķirtspēju, apmēram 1,6 reizes pārsniedzot iepriekšējo UXGA Tru-Finder™ skatumeklētāju izšķirtspēju. Turklāt tam ir būtiski uzlabota optika un mehāniskā konstrukcija, sasniedzot pasaulē vislielāko 0,90 reižu skatumeklētāja palielinājumu un 41° diagonālo skatu lauku (apmēram 43° visā displeja laukumā). 

 

Image of camera with CFexpress cards and SD cards

Divas, ar CFexpress Type A savietojamās informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas

Kamera α7R V ir aprīkota ar divām informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdām, kas atbalsta CFexpress Type A atmiņas kartes, kā arī UHS-I un UHS-II SDXC/SDHC kartes, nodrošinot lielu ietilpību un lielu nolasīšanas/ierakstes ātrumu. Vienus un tos pašus datus var vienlaikus ierakstīt abu pieslēgvietu datu nesējos, veidojot rezerves kopiju, vai arī lietotājs var atsevišķi ierakstīt fotoattēlus/filmas vai veikt ieraksti JPEG (HEIF)/RAW formātā. Pieejams arī ierakstes pārslēgšanas režīms, kad fotoattēlu vai filmu ierakste tiek automātiski pārslēgta uz otru datu nesēja karti.

 

Two images of the camera's left side, one is enlarged, both showing the USB PD terminal

USB PD (Power Delivery) atbalsta ātru uzlādēšanu

Kamera α7R V atbalsta USB PD (Power Delivery) funkciju, tādējādi nodrošinot barošanu no ārēja avota. Ar USB PD savietojamo USB lādētāju vai portatīvo akumulatoru var pieslēgt pie kameras USB Type-C® pieslēgvietas, nodrošinot barošanu vai uzlādējot iekšējo bateriju trīs līdz četras reizes ātrāk salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli. 

 

Image of the product's packaging items - box, carton, etc.

Pārstrādātie materiāli

Sony tiecas izmantot plastmasu nesaturošus iepakojuma materiālus ar augu izcelsmes neaustiem audumiem, kā arī pārstrādājamiem materiāliem. Runājot par pašu kameru, pārstrādājamā, izturīgā un augstas kvalitātes SORPLAS™ materiālā netiek izmantotas nepārstrādājamas izejvielas. Pēc iespējas vairāk tiek izmantota pārstrādājama plastmasa, samazinot ietekmi uz vidi, kā arī nekaitējot veiktspējai vai funkcionalitātei. 

Specifikācija

Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
61Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
HEIF
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
XAVC HS
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
8K (7680 x 4320) 25 kadri/s
8K (7680 x 4320) 24 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Fokusa sistēma
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (693) punkti
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Ekrāna izmērs (cm)
8cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-I/II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-I/II)
CFexpress Type A
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I/II / UHS-I/II)
Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Nav
Wi-Fi
Ir
Citi parametri
Skatu meklētājs
Ir, elektronisks (1.3 cm)
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Attēla stabilizācija
Iebūvēta 5 asu optiskā attēla stabilizācija
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
150min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
530 kadri
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
723 grami
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt