Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 24-70mm F2.8 G Master 2, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-2470GM2

2399
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Example image of a characteristic interior space that has been resolved to every corner of the image

Augsta izšķirtspēja, kas ir līdzvērtīga labākajiem objektīviem

Lielisks kontrasts augstās telpiskās frekvencēs nozīmē izcilu izšķirtspēju pat pie F2,8. Divi augstas precizitātes XA (ekstrēmi asfēriskie) elementi, divi ED (īpaši zemas dispersijas) stikla elementi, divi Super ED stikla elementi un peldošais fokusēšanas mehānisms kontrolē aberāciju, nodrošinot asus un skaidrus attēlus visos tālummaiņas un apertūras iestatījumos.

 

Example images of sunlight shining on a forest

Minimāls uzliesmojums un spoku veidošanās

Nano AR Coating II tehnoloģija nodrošina vienmērīgu pretatstarošanas pārklājumu uz objektīva virsmām, efektīvi mazinot atspīdumus un spoku veidošanos. Objektīva konstrukcija novērš iekšējos atspīdumus, kas var samazināt skaidrību, fotografējot ainavas, sporta un dažādus citus objektus. Lieliska skaidrība ir priekšrocība arī tiešraidē un līdzīgos pasākumos.

 

Close-up image of bottles

Satriecošs G Master bokeh

Pateicoties uzlabotai optikai un jaunajam 11 lameļu diafragmas blokam, skaista F2,8 bokeh izplešas visā tālummaiņas diapazonā. Bokeh efektu uzlabo precīza sfēriskās aberācijas kontrole gan projektēšanas, gan ražošanas laikā. Divi precīzi XA elementi novērš sīpolu gredzena bokeh efektu, savukārt ED stikla elementi novērš krāsu izplūšanu, nodrošinot dabisku apļveida bokeh efektu. 

 

Situational image of a man shooting a close-up of a woman.

Lieliska veiktspēja tuvplānā

Minimālais fokusēšanas attālums ir 0,21 metrs pie 24 mm un 0,30 metri pie 70 mm, ar maksimālo palielinājumu 0,32x. Dziļš bokeh efekts pie F2,8 ir lieliski piemērots tuvplāniem. Peldošais fokuss nodrošina ideālu asumu visā tālummaiņas diapazonā un visos fokusēšanas attālumos, savukārt iekšējais fokuss ļauj uzņemt iespaidīgus tuvplāna kadrus vai filmēt filmas, ja ir ierobežota vieta.

 

Example image of a man bouldering

Ātrs, precīzs autofokuss un lieliska reakcija

Četri Sony oriģinālie XD (extreme dynamic) lineārie motori, peldošais fokusa mehānisms un uzlabota objektīva vadība nodrošina augstu AF precizitāti un izsekošanu. Fotografējiet ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, izmantojot saderīgu kameras korpusu. Augsto ātrumu veicina arī jaunais diafragmas bloks, kas nodrošina pilnīgu AF izsekošanas veiktspēju, kad diafragma ir apstādināta.

 

Situational image of a man shooting with the SEL2470GM2 connected to the camera.

Filmu funkcijas, kas pilnveidotas vizuālo darbu veidotājiem

Uzlabotā objektīva konstrukcija samazina fokusa elpošanu, fokusa nobīdi un asu nobīdi, veicot tālummaiņu. Attēla un skata leņķa nobīdes ir samazinātas līdz minimumam, lai nodrošinātu vienmērīgu filmēšanas attēlu uzņemšanu. XD lineārie motori un jaunais diafragmas bloks nodrošina klusu un zemas vibrācijas darbību. Tiek atbalstīta arī elpošanas kompensēšanas funkcija, kas ir pieejama saderīgajos α sērijas korpusos.

 

Product image illustrating XD Linear Motors

Vienmērīgs, kluss AF filmām

Fokusēšana ir ļoti svarīga, kad filmējat palēninātas kustības, 4K vai 8K filmas. Ar α sērijas korpusiem šis objektīvs droši uztver fokusu un vienmērīgi izseko kustīgus objektus. Tā četri XD lineārie motori un uzlabota vadības tehnoloģija nodrošina īpaši precīzu AF. Objekti tiek vienmērīgi izsekoti, ļaujot fokusēšanu pilnībā atstāt kameras ziņā.

 

Product image illustrating turning of focus ring with arrow symbol

Dabiska, lineāra manuālā fokusēšanas reakcija

Lineārā reakcija MF nodrošina, ka fokusa gredzens tieši un lineāri reaģē uz smalku vadību, kad fokusējat manuāli. Tas nodrošina arī precīzu atkārtojamību. Fokusa gredzena pagriešana tieši nozīmē atbilstošas fokusa izmaiņas, tāpēc, fotografējot vai filmējot, kontrole ir tūlītēja un precīza. 

 

Image of SELP1635G held by right hand

Mazs, viegls un daudzpusīgs

Šis objektīvs ir mazākais un vieglākais F2,8 24-70 mm tālummaiņas objektīvs savā klasē. Tas sver tikai 695 gramus (24,6 oz), kas ir par vairāk nekā 20 % mazāk nekā iepriekšējais modelis. Tas ir par 16 mm īsāks, un kopējais tilpums ir samazināts par aptuveni 18 %. Lieliska mobilitāte padara to par lielisku izvēli profesionālai vai entuziastiskai fotografēšanai vai filmēšanai visdažādākajās situācijās.

 

Product image showing position of zoom smoothness switch

Tālummaiņas vienmērīguma slēdzis

Tālummaiņas gredzena griezes momentu var regulēt, izmantojot divu pozīciju slēdzi. Ja slēdzis ir saspriegtā stāvoklī, cilindrs transportēšanas laikā vai tad, kad objektīvu izmanto uz statīva, negaidīti neizstiepsies. Pozīcija Smooth nodrošina vieglu tālummaiņas darbību elastīgai un ātrai uzņemšanai, vienlaikus ļaujot viegli izveidot vienmērīgu lēno tālummaiņu filmēšanai.

 

Product image showing position of iris lock

Diafragmas klikšķa un diafragmas bloķēšanas slēdži

Diafragmas gredzens nodrošina tiešu un ātru vadību. Diafragmas gredzena klikšķa slēdžus var ieslēgt, lai nodrošinātu taustāmu atgriezenisko saiti, fotografējot, vai izslēgt, lai nodrošinātu vienmērīgu un klusu vadību, filmējot. Ir arī diafragmas bloķēšanas slēdzis, kas novērš nejaušu diafragmas gredzena pārvietošanu starp iestatījumiem [A] un F2,8 ~ F22.

 

Product image showing position of focus hold button

Pielāgojamas fokusa noturēšanas pogas

Ir pieejamas divas pielāgojamas fokusa noturēšanas pogas, kas nodrošina vieglu piekļuvi un ērtu vadību, fotografējot horizontālā vai vertikālā orientācijā un gandrīz jebkurā leņķī. Fokusa noturēšanas pogām var piešķirt alternatīvu funkciju no korpusa izvēlnes.

 

Lens Hood for SEL2470GM2

Objektīva pārsegs ar filtra logu

Komplektā iekļautajā objektīva pārsegā ir atvērums, kas ļauj ērti lietot apaļās polarizācijas un mainīgo ND filtrus. 

 

 

Illustration of dust and moisture resistant design

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs dizains

Atjaunināts pret putekļiem un mitrumu izturīgs dizains nodrošina papildu uzticamību lietošanai ārā sarežģītos apstākļos. Silikona blīvējumi ap pogām un slēdžiem un gumijas blīvējums ap objektīva stiprinājumu ievērojami samazina putekļu un mitruma iekļūšanas iespējamību.

 

Image of fluorine coating

Fluora priekšējā elementa pārklājums

Objektīva priekšējam elementam ir fluora pārklājums, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņotājus, vienlaikus atvieglojot uz objektīva virsmas pielipušo piesārņojumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu.

Komplektācija

  • Saules blende (ALC-SH170)
  • Vāciņi
  • Mīksta soma
  • Somas siksna

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
21cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
82mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm - 105mm
Fokusa attālums
24mm - 70mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
84° - 34°
Skata leņķis (APS-C)
61° - 23°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
695 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.78ø x 12cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt