Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

24mm F2.8, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-24F28G

699 549
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Lens sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Kompakts, lieliskas kvalitātes platleņķa objektīvs ar fiksētu fokusa attālumu

G Lens platleņķa objektīva nodrošinātā lieliskā attēla kvalitāte, skaistais bokē efekts apvienots ar kompaktu, kvalitatīvu konstrukciju un intuitīvas darbības iespēju. Šis viegli pārnēsājamais objektīvs ir ideāli piemērots skaistu ainavu platleņķa ierakstei. Ātrā, precīzā un klusā automātiskā fokusēšanās ir ideāli piemērota fotoattēlu un filmu ierakstē, iemūžinot svarīgos mirkļus.

 

Pārnēsājami objektīvi ar fiksētu fokusa attālumu

Šis ir viens no mūsu G Lens objektīviem ar fiksētu fokusa attālumu (nopērkams atsevišķi), šajā klāstā piedāvāts dažāds fokusa attālums, taču vienāds ārējais izskats, 49 mm filtra diametrs, kompakta konstrukcija un vadības elementu izvietojums. Tie ir pietiekami kompakti, lai varētu paņemt līdzi visus trīs, lai varētu ierakstīt lieliskus ainavu un objektu attēlus visdažādākās situācijās, savukārt līdzīgais svars atvieglo atkārtotu balansēšanu ar stabilizatoru.

 

Intuitīva vadība, metāla korpuss un skaidra optika

Objektīva korpusa un blendes metāla (alumīnija) pārklājums, kā arī iegravētās fokusa attāluma un diafragmas apertūras atzīmes uzsver lielisko kvalitāti, kas apmierina lietotāja vajadzības. G Lens objektīva sevišķi kompaktā un vieglā konstrukcija, augstā attēla kvalitāte, diafragmas apertūras gredzens un manuāla fokusēšana ar lineāru reakciju nodrošina intuitīvu vadību, kas ļauj ierakstīt ar īstu baudu.

 

Skaists un dabīgs bokē efekts

Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 7 lapiņām ar sfēriskās aberācijas precīzu kontroli nodrošina G Lens sērijas objektīvu skaistu un dabīgu bokē efektu.

 

Viegls korpuss parocīgai pārnēsāšanai un ierakstei

Objektīva mehāniskajā konstrukcijā maksimāli izmantotas mūsdienu optiskās sistēmas priekšrocības, optimāli izvietojot trīs asfēriskos elementus un izmantojot bezspoguļa kamerām unikāli īso darba attālumu, kas nodrošina satriecošo kompaktumu un nieka 162 g svaru. Objektīvs ir ideāli piemērots ainavu vai momentuzņēmumu ierakstei ar stabilizatoru vai pašportretu ierakstei ar platu skata leņķi. Pateicoties kompaktai konstrukcijai, šis objektīvs ir ļoti parocīgi pārnēsājams un piemērots pilnkadra un APS-C režīma kamerām.

 

Vismodernākā optika nodrošina augstu attēla kvalitāti

Augstu attēla kvalitāti nodrošina mūsdienīga optiskā sistēma, izmantojot trīs asfēriskos elementus un vienu zemas dispersijas stikla elementu, kas ļauj sasniegt augstu izšķirtspēju un slāpēt krāsu izplūšanu visās attēla zonās. Asfēriskie elementi kompensē dažādas aberācijas, piedāvājot augstu izšķirtspēju visā attēlā pat ar visplatāko diafragmas apertūru un nelielu lauka dziļumu. Zemas dispersijas stikla elements slāpē hromatisko aberāciju un efektīvi samazina krāsu oreolu, kas ir iespējams attēla malās.

 

Divi lineārie motori nodrošina ātru, precīzu un klusu autofokusēšanos

Divi lineārie motori nodrošina ātru, precīzu autofokusēšanos ar objektu lielisku izsekošanu, maksimāli izmantojot kameras iespējas svarīgu mirkļu momentuzņēmumos uz ielas vai citās vietās. Ātrā, precīzā un klusā autofokusēšanās ar lielisku izsekošanu ir ideāli piemērota filmu un fotoattēlu ierakstē.

 

Lieliska tuvplāna ierakstes kvalitāte

Minimālais fokusa attālums 24 cm (autofokusēšanās) / 18 cm (manuāla fokusēšana) ļauj iegūt lielisku tuvplāna ierakstes kvalitāti. Tuvplāna ierakste izceļ objektu uz izplūduša fona. Pateicoties platam 24 mm skata leņķim, objektīvs ir ideāli piemērots arī pašportretu ierakstei, izmantojot stabilizatoru vai rokturi.

 

Metāla pārklājums un aizsardzība pret putekļiem/mitrumu

Objektīva korpusa un blendes metāla (alumīnija) pārklājums nodrošina to stiprību un izturību. Šī konstrukcija ir izturīga arī pret putekļiem un mitrumu, nodrošinot kvalitatīvu ieraksti sarežģītos apstākļos ārpus telpām.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuāla fokusēšana ar lineāru reakciju nodrošina tiešu reakciju uz fokusēšanās gredzena nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Gredzena pagriešana lineāri pārveidojas fokusa atbilstošā izmaiņā gluži kā mehāniskā vadībā, ļaujot tieši izpausties fotogrāfa nodomam, precīzi noregulējot fokusu.

 

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš

Fokusa saglabāšanas taustiņu var pielāgot kameras izvēlnē un tam piešķirt lietotāja izvēlētu funkciju. Piemēram, ja ir iestatīta autofokusēšanās funkcija pēc acīm , kas automātiski seko cilvēku acīm, kameru turošā labā roka var palikt nekustīga, kamēr kreisās rokas īkšķis regulē autofokusēšanās pēc acīm, tādējādi kamera ir stabilāka.

 

Diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķa skaņas izslēgšanas iespēja

Diafragmas apertūras gredzens nodrošina lielu vadības ātrumu, kas nepieciešams fotoattēlu un filmu ierakstes profesionāļiem. Diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķa skaņu var ieslēgt, lai nodrošinātu taktilu atgriezenisko saiti fotoattēlu ierakstes laikā, vai izslēgt filmu ierakstes laikā, lai nodrošinātu vienmērīgu un dabīgu diafragmas apertūras regulēšanu vienlaikus ar klusu lineāro motoru darbību. Tas ir ideāli piemērots situācijās, kad nepieciešams klusums, piemēram, filmas ierakstē studijā.

 

Var izmantot dažādus filtrus

Neraugoties uz platu skata leņķi, objektīvs ir savietojams ar filtriem. Pateicoties iekšējam fokusēšanās mehānismam, objektīva priekšējais elements negriežas, var piestiprināt apaļo polarizatoru ainavu ierakstei, ND filtrus filmu ierakstei utt., šādi sniedzot lietotājam radošuma izpausmes papildu iespējas.

 

Vienkārša manuālas/automātiskas fokusēšanās pārslēgšana

“Fokusēšanas režīma slēdzis” nodrošina komfortablu ieraksti, tūlītēji pārslēdzoties starp autofokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmiem atkarībā no ierakstes apstākļiem.

 

36 mm ekvivalents APS-C kamerām

Šis objektīvs ir labi piemērots APS-C kamerām, nodrošinot platleņķa fokusa attālumu 36 mm (ekvivalents 35 mm pilnkadra formātam); tas ir parocīgi plaša spektra ainu ierakstē, tostarp pilsētas skatu momentuzņēmumos vai kalnu ainavās. Šis objektīvs ir ļoti ieteicams APS-C kameru, kā arī pilnkadra kameru lietotājiem.

 

Iekšējās fokusēšanās mehānisms parocīgai filmu ierakstei

Pateicoties speciālam iekšējam mehānismam, fokusēšanās laikā objektīva garums paliek nemainīgs, tādējādi var komfortabli ierakstīt ar piestiprinātu stabilizatoru vai rokturi.

Komplektācija

  • Saules blende ALC-SH165
  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F49S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Lens
Minimālais fokusa attālums
18cm
Filtra diametrs
49mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
7
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm
Fokusa attālums
24mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
84°
Skata leņķis (APS-C)
61°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
162 grami
Izmēri (diametrs x garums)
6.8ø x 4.5cm

Saistītās preces

Filtri

49mm Aizsargvāciņš ALC-F49S

Saņem šodien līdz 19:00

12.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 19:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt