Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 600mm F4 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-600F40GM

16999
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Preces apraksts

Vispārēja informācija

600 mm F4 G Master superteleobjektīvs

Ātra autofokusēšanās, satriecoša G Master izšķirtspēja un apburošs bokē efekts vieglā, mobilā objektīvā ar ideālu līdzsvaru. Sony oriģinālās XA tipa objektīva un XD lineārā motora tehnoloģijas nodrošina izcilus optiskus un mehāniskus raksturlielumus, ļaujot no liela attāluma ierakstīt dinamiskus, skaistus attēlus. Ideāli piemērots sporta pasākumu, ziņu un dabas attēlu ierakstē.

 

XD motori ātrai, precīzai un uzticamai autofokusēšanai

Divi ārkārtīgi dinamiskie (XD) lineārie motori nodrošina ātru, precīzu autofokusēšanos un uzticamu izsekošanu, ļaujot pilnībā izpausties mūsdienu kameru vislabākajām īpašībām un viegli saglabājot precīzu fokusu uz ātri kustīgiem objektiem sporta sacensībās un savvaļā. Jaunais vadības algoritms nodrošina lielas fokusa grupas ātru un klusu pozicionēšanu ar minimālu aizturi un vibrāciju.

 

Liels XA tipa asfēriskais elements uzlabo attēla kvalitāti

Precīzā G Master optiskā konstrukcija nodrošina ārkārtīgi augstu kontrastu līdz pat attēla malām. Jaunais izstrādātais lielais, ārkārtīgi asfēriskais XA tipa elements un trīs fluorīta elementi slāpē hromatisko aberāciju, kas var būt problēma teleobjektīvos, tādējādi tiek iegūta satriecoša izšķirtspēja un detalizācija visā attēla zonā.

 

Burvīgs G Master bokē efekts

Papildus aprīkojumam ar jauno izstrādāto lielo, ārkārtīgi asfērisko XA tipa elementu ar augstas precizitātes virsmas apstrādi katrs objektīvs ir individuāli kalibrēts, lai kontrolētu sfērisko aberāciju, tādējādi iegūstot ideālu balansu starp augstas izšķirtspējas zonām un burvīgo G Master bokē efektu. Apaļās diafragmas apertūras mehānisms ar 11 lapiņām nodrošina skaistā bokē efekta papildu vienmērīgumu.

 

Fokusa attāluma palielinājums ar 1,4x/2,0x telekonverteriem

Papildus ir pieejami augstas veiktspējas 1,4x un 2,0x telekonverteri. 2,0x telekonverters palielina objektīva fokusa attālumu līdz 1200 mm (1800 mm korpusā ar APS-C) ar F8 maksimālo diafragmas apertūru, saglabājot izcilās optiskās īpašības, kā arī autofokusēšanās ātrumu un precizitāti.

 

Noturība pret zibšņiem nodrošina labāku skaidrību

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums, kritiski svarīgo iekšējo virsmu flokošana un citi konstrukcijas uzlabojumi minimizē iekšējo atstarošanos, tādējādi objektīvs ir ļoti noturīgs pret zibšņiem un attēlu dubultošanos, kas var pasliktināt attēla skaidrību. Asi un skaidri kadri pat sarežģītā apgaismojumā.  (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Objektīva korpusa komponenti izgatavoti no izturīga magnija sakausējuma

Ļoti stingrais magnija sakausējums tiek izmantots objektīva korpusa ārpusei, statīva stiprinājumam un kritiski svarīgiem iekšējiem komponentiem, nodrošinot izcilu izturību un mazāku svaru — priekšrocības ierakstē sarežģītos apstākļos.

 

Viegls un ideāli sabalansēts vienkāršai ierakstei

Mazais svars — nieka 3,040 grami — un lielisks balanss, pateicoties no SEL400F28GM mantotajai tehnoloģijai, ļauj pilnībā izmantot lieliskās optiskās īpašības pat ierakstē, turot kameru rokās vai uzstādītu uz monopoda. Kompaktā un vieglā korpusa ar E bajoneti smaguma centrs ir ideāli novietots, lai veiktu laidenu un precīzu panorāmas ieraksti.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē uz ielas sarežģītos apstākļos.

 

Viegla oglekļa šķiedras objektīva blende

Šajā vieglajā, izturīgajā oglekļa šķiedras objektīva blendē ir flokota iekšējā virsma, kas ļauj maksimāli efektīvi bloķēt nevēlamo gaismu, kas var pasliktināt attēla kvalitāti.

 

Stingra, izturīga bajonetes konstrukcija

Ņemot vērā skarbos profesionālā lietojuma apstākļus, tika palielināts bajonetes piestiprināšanai izmantojamo skrūvju skaits un veikti citi uzlabojumi, lai nodrošinātu maksimālu izturību un uzticamību.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Pastāvīga tiešā manuālā fokusēšana (DMF)

Kad FULL TIME DMF slēdzis ir ieslēgtā stāvoklī (ON), manuālā fokusēšana tiek automātiski aktivēta, pagriežot fokusēšanas gredzenu pat tad, kamēr ierakstāt AF-C režīmā. Šo iespēju var izmantot fokusa korekcijai, kad automātiskā fokusēšanās ir izvēlējusi nepareizu objektu. Tā ļauj arī precīzi pielāgot fokusu pēc sākotnējās autofokusēšanās, kad atslēgta autofokusēšanās pēc aizvara taustiņa piespiešanas līdz pusei.

 

Optiskais stabilizators SteadyShot, kurš darbojas trijos režīmos

Pateicoties optiskajai attēla stabilizācijai, var vieglāk ierakstīt asus attēlus, kameru turot rokās, superteleobjektīva fokusa attālumā. MODE 2 piedāvā ideālu stabilizāciju panorāmas ierakstē, savukārt MODE 3 nodrošina uzlabotu skatumeklētāja stabilizāciju, kas atvieglo dinamiskas sporta notikumu vai savvaļas ainu ieraksti. 5 asu stabilizācija ir pieejama savietojamos α sērijas kameru korpusos.

 

Speciāls ciets futrālis

Speciāls ciets futrālis, lai transportēšanas laikā aizsargātu objektīvu no triecieniem un vibrācijas.

 

Četri pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi

Pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi izvietoti četrās objektīva korpusa vietās, lai nodrošinātu vienkāršu piekļuvi jebkādā ierakstes situācijā. Atbilstoši lietotāja vajadzībām fokusa saglabāšanas taustiņiem kameras izvēlnē var piešķirt citas funkcijas, piemēram, autofokusēšanos pēc acīm.

 

Daudzpusīgs funkciju izvēles gredzens

Izmantojot daudzpusīgā, parocīgā funkciju izvēles gredzena slēdzi var izvēlēties iepriekšiestatīto fokusu, pārvaldīt piešķirto funkciju vai to atslēgt.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza.

 

Tūlītēja fokusēšanās iepriekšnoteiktā punktā

Kad iepriekšnoteiktais fokusa punkts ir saglabāts atmiņā, izmantojot SET taustiņu, šo punktu var uzreiz aktivizēt, pagriežot funkciju izvēles gredzenu, ja ir ieslēgts PRESET režīms. Fokusa punktu iepriekšiestatīšana ir ideāli piemērota, piemēram, dinamisku sporta notikumu ierakstē. Šī funkcija darbojas autofokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmos; to neietekmē fokusa diapazona ierobežotāja iestatījumi.

 

Ātra pārslēgšanās starp pilnkadra režīmu un APS-C

Ja funkciju izvēles gredzens ir iestatīts uz FUNCTION režīmu un ir piešķirta APS-C/pilnkadra režīma pārslēgšanas funkcija, funkciju izvēles gredzenu var pagriezt, lai uzreiz pārslēgtu starp APS-C un pilnkadra skatu leņķi (atbalsta jaunākā α9 programmatūras versija).

 

Vienmērīgs motorizētais fokuss

Ja funkciju izvēles gredzens ir iestatīts uz FUNCTION režīmu un ir piešķirta motorizētā fokusa funkcija, pagriežot gredzenu, objektīvs vienmērīgi fokusējas norādītajā virzienā ar ātrumu, kas noteikts ar pagrieziena pakāpi. Motorizētais fokuss ļauj laideni mainīt fokusu filmu ierakstes laikā.

 

Iebīdāmā filtra ievietošanas atvere

Filtra ievietošanas atverē var iebīdīt standarta 40,5mm ND un citu tipu filtrus, kā arī papildus pieejamo VF-DCPL1 iebīdāmo apaļo polarizatoru. VF-DCPL1 apaļo polarizatoru var pagriezt objektīvā, lai iegūtu nepieciešamo polarizāciju.

 

Izturīgs, daudzpusīgs statīva stiprinājums

Objektīvs statīva stiprinājumā ir gultņi, lai nodrošinātu laidenu pagriešanu un uzlabotu izturību. Tajā ir paredzēti arī 90° soļu ierobežotāji ar klikšķi, kurus pēc vajadzības var aktivēt (ON) vai atslēgt (OFF). ON stāvoklis ir paredzēts drošai, ātrai 90° pozicionēšanai, savukārt OFF stāvoklis ir paredzēts vienmērīgai pagriešanai ar samazinātu pretestību.

 

Fokusa diapazona ierobežotājs, kas paredzēts paātrinātai fokusēšanai

Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis ļauj ierobežot objektīva autofokusēšanās diapazonu no 4,5 līdz 15 metriem, no 15 metriem līdz bezgalībai vai iestatīt pilnu autofokusēšanās diapazonu bez ierobežojuma. Tādējādi autofokusēšanās tiks paātrināta dažās situācijās, neļaujot objektīvam fokusēties uz objektiem ārpus noteiktā diapazona.

Komplektācija

  • Blende: ALC-SH158
  • Priekšējais objektīva vāciņš
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Koferis
  • Kofera siksna
  • Objektīva Siksna

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
450cm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
900mm
Fokusa attālums
600mm
Diafragmas atvērums
F4 - F22
Skata leņķis (35mm)
Skata leņķis (APS-C)
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Ir
Izmērs un svars
Svars
3040 grami
Izmēri (diametrs x garums)
16.36ø x 44.9cm

Saistītās preces

Filtri

Sony 1.4x E-mount Tele konvertors SEL-14TC

Saņem šodien no 11:00

655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 2x E-mount Tele konvertors SEL-20TC

Ietaupi 44699 655
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt