Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 12-24mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-1224GM

3099
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Sevišķi plata leņķa tālummaiņas objektīvs ar F2.8 diafragmas atvērumu un 12-24 mm fokusa attālumu

Pateicoties sevišķi platam skata leņķim 12 mm fokusa attālumā, ar šo universālo objektīvu var akcentēt attālumu un radīt neapbruņotai cilvēka acij nepieejamas dinamiskas perspektīvas. Tālummaiņa ar 12-24 mm fokusa attālumu un pastāvīgu F2.8 maksimālo diafragmas atvērumu ir ideāli piemērota, lai ierakstītu nakts ainas, zvaigžņotās debesis un citus vāji apgaismotus objektus zemas jutības iestatījumos, nelietojot sevišķi mazu slēdža ātrumu.

 

Jauna optika ar vislielāko XA tipa elementu

Trīs XA (ārkārtīgi asfēriski) elementi, ieskaitot vislielāko jebkad α objektīviem izveidoto elementu, kopā ar vienu asfērisko elementu inovatīvā optiskā konstrukcijā ļauj iegūt satriecošu G Master izšķirtspēju visā attēla zonā.

 

Minimāla aberācija uzlabo asumu

Divi sevišķi zemas dispersijas un trīs zemas dispersijas stikla elementi slāpē hromatiskās aberācijas, kas var pasliktināt izšķirtspēju šādos objektīvos ar lielu diafragmas apertūru. Tādējādi nevienā attēla zonā nenotiek krāsu izplūšana un visur saglabājas maksimāls asums.

 

Pārsteidzoši mazs un viegls

Inovatīva optiskās daļas konstrukcija ar četriem asfēriskiem elementiem, tostarp trim XA tipa elementiem, kā arī mehāniskā konstrukcija ar augstas veiktspējas XD lineāriem motoriem kompaktā un vieglā (nieka 847 grami) tālummaiņas objektīva korpusā ar 12-24 mm fokusa attālumu un pastāvīgu diafragmas atvēruma vērtību F2.8. Šis objektīvs ir ideāli piemērots ainavu, nakts ainu un arhitektūras attēlu ierakstei, vienlaikus nodrošinot papildu mobilitāti fotogrāfiem, kuri ieraksta aktīvo sporta veidu attēlus ar sevišķa platleņķa objektīvu.

 

Skaidri attēli sarežģīta apgaismojuma apstākļos

Jaunais pārklājums Nano AR Coating II, ko var vienmērīgi uzklāt uz lieliem objektīva elementiem vai ļoti izliektām virsmām, tika izstrādāts, lai slāpētu iekšējo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek iegūti skaidri, asi attēli. Neraugoties uz objektīva plato skata leņķi, Nano AR Coating II pārklājums nodrošina lielu skaidrību un spēcīgu kontrastu visā attēla zonā pat sliktā apgaismojumā.  ([A] Parastais pārklājums [B] Nano AR Coating II pārklājums  [1] Parastais pārklājums  [2] Nano AR Coating II pārklājums [3] Stikls [4] Ļoti izliekta stikla virsma  [5] Atstarotā gaisma)

 

Burvīgs G Master bokē efekts

Objektīva XA elementu ārkārtīgi augstā virsmas apstrādes precizitāte ļauj efektīvi slāpēt bokē gredzenveida efektus, sfēriskās aberācijas raksturlielumu precīzā pielāgošana elementu izstrādes un ražošanas gaitā, kā arī 9 lapiņu apaļā diafragma ļauj iegūt izsmalcināti vienmērīgu, krēmīgu G Master bokē efektu.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē sarežģītos apstākļos ārpus telpām.

 

Peldošās fokusēšanās mehānisms ļauj iegūt izcilu izšķirtspēju jebkādā attālumā — no bezgalības līdz tuvplānam

Peldošās fokusēšanās mehānisms, kas sadala objektīva fokusa grupu divās neatkarīgi vadāmās grupās, ļauj ārkārtīgi efektīvi minimizēt aberāciju, kuras lielums ir atkarīgs no fokusēšanās attāluma. Maksimāla veiktspēja tiek saglabāta visā tālummaiņas diapazonā, fokusējoties no bezgalības līdz tuvplānam. Peldošās fokusēšanās mehānisms ļauj iegūt ne tikai izcilu tuvplāna attēlu kvalitāti, bet arī nodrošināt objektu asumu jebkādā attālumā.

 

Pastāvīgs F2.8 maksimālais diafragmas atvērums piedāvā elastīgas filmu ierakstes iespējas

Pateicoties pastāvīgam F2.8 maksimālajam diafragmas atvērumam visos fokusa attālumos, diafragmas apertūra nemainās tālummaiņas laikā, tādējādi filmu ierakstes laikā var nemainīt ekspozīciju, slēdža ātrumu un ISO jutību. Izmantojot objektīvu ar APS-C kameru vai Super 35 skatu leņķi, tālummaiņas “platais” gals kļūst par ekvivalentu 18 mm fokusa attālumam pilnkadra kamerās, filmu ierakstes laikā nodrošinot ļoti parocīgu tālummaiņas diapazonu.

 

Priekšējā elementa fluora pārklājums

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Ātra, precīza autofokusēšanās un izsekošana

Četri XD lineārie motori (pa diviem katrai objektīva fokusa grupai) nodrošina ātru un precīzu autofokusēšanos un izsekošanu, papildinot Sony objektīvu piedāvātās daudzās priekšrocības. Šāda uzlabotā sistēma ļauj pilnībā izmantot augstas veiktspējas kameru sniegto ātruma potenciālu, atvieglojot būtisku momentu ieraksti visdinamiskākajos sporta veidos vai citās situācijās, kurās svarīgi uztvert kustību. Turklāt autofokusēšanās darbojas klusi ar minimālu vibrāciju.

 

Dabīga, lineāra reakcija, izmantojot manuālo fokusēšanu

Manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza.

 

Aizmugurējais filtru turētājs

Lai paplašinātu mākslinieciskās iespējas, objektīva aizmugurējā filtru turētājā var ievietot standarta lokšņu neitrāla blīvuma, krāsu korekcijas un citus filtrus. Komplektā ir iekļauts lokšņu filtru griešanas šablons.

 

Vienkārša manuālas/automātiskas fokusēšanās pārslēgšana

Fokusēšanas režīma slēdzis, kas ļauj uzreiz pārslēgties starp automātiskās fokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmiem, ir lieliski piemērots, ierakstot objektus vai situācijas, kur ir nepieciešama fokusa precīza manuāla pielāgošana.

 

Iebūvēta objektīva blende ar speciālu objektīva vāciņu

Iebūvētā objektīva blende efektīvi bloķē gaismu, kas nāk ne no objektīva optiskās ass un var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos.  Komplektā iekļautais objektīva vāciņš aizsedz blendi, to var viegli piestiprināt un kārtīgi fiksēt pie blendes, kad objektīvs ir jebkādā stāvoklī.

 

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš

Parocīgi novietotais fokusa saglabāšanas taustiņš piedāvā ne tikai vienkāršu fokusa kontroli, tam var piešķirt arī dažādas citas funkcijas, izmantojot kameras izvēlni.

 

 

 

Komplektācija

  • Objektīva priekšējais vāciņš
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa
  • Filtra šablons

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
28cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
18mm - 36mm
Fokusa attālums
28mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
122° - 84°
Skata leņķis (APS-C)
99° - 61°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
847 grami
Izmēri (diametrs x garums)
9.76ø x 13.7cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 10:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt