Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Samyang 75mm F1.8 AF, E-mount pilna kadra objektīvs

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • SAMYANG sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

AF 75 mm f / 1.8 FE cenšas atbilst minimālistiskam dzīvesveidam un sver tikai 230 g un ir 6,9 cm garš. Objektīvs ar lielu diafragmas atvērumu ir lielisks kāzu un portretu fotogrāfiem, atrodoties ceļā. Objektīvs ir veidots pilna kadra sensoram un labi darbojas ar APS-c. 

Ar lielisku optikas dizainu Samyang demonstrē, ka maigs un skaists bokē efekts ir atkarīgs ne tikai no diafragmas, bet arī no unikāla optiskā dizaina. Šis objektīvs kopā satur 10 elementus deviņās grupās un izmanto piecus īpašus elementus no kuriem trīs ir ar īpaši zemu dispersiju un divi ar lielu refrakciju. Šis objektīvs rada neticamu asumu, zemu hromatisko aberāciju un minimālu attēla kropļojumu. Diafragmas atvērums sastāv no deviņiem asmeņiem un ar optisko dizainu rada jauku un apaļu bokē efektu.

Objektīvs nodrošina ātru un stabilu autofokusēšanu, izmantojot jaunu lineāro soļdzinēju (STM). Motors ir ātrs, kluss un precīzs. Tas ir labi piemērots fotogrāfiem un videogrāfiem, kuriem ir svarīgs ātrs un uzticams autofokuss. Tas ir lielisks ātrām un mainīgām situācijām, piemēram, kāzās un bērnu portretu fotografēšanai.

Jauna funkcija šim objektīvam ir pielāgotais slēdzis. Tas ļauj lietotājam pielāgot diafragmu ar fokusa gredzenu, pārslēdzot pielāgoto slēdzi objektīva sānā. Pielāgotā slēdža funkciju var mainīt arī pēc klienta vēlmes, izmantojot programmaparatūru (nepieciešama Samyang objektīva dokstacija).

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
SAMYANG
Minimālais fokusa attālums
69cm
Filtra diametrs
58mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
112.5mm
Fokusa attālums
75mm
Diafragmas atvērums
F1.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
32.9°
Skata leņķis (APS-C)
21.9°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
230 grami
Izmēri (diametrs x garums)
6.5ø x 6.9cm

Saistītās preces

Filtri

Zeiss tīrīšanas komplekts

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt