Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 16-55mm F2.8 E-mount APS-C objektīvs
SEL-1655G

1149
Bezmaksas piegāde!

Iegādājies šo objektīvu kopā ar kādu no a6700 kameras komplektiem un ietaupi 250 EUR!

Akcija spēkā līdz 30.06.2024

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Sony G Lens sērija
  • APS-C objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Ātra tālummaiņa ar pastāvīgu diafragmas apertūru F2.8

Sony pirmais APS-C tālummaiņas objektīvs ar 16-55 mm fokusa attālumu (24-82,5 mm ekvivalents pilnkadra kamerai) un pastāvīgu diafragmas apertūru F2.8 ir kompakts, vienlaikus piedāvājot G sērijas objektīviem atbilstošas īpašības. Jaunā optiskā konstrukcija nodrošina lielisku izšķirtspēju visā kadra laukumā, turklāt pēc vajadzības ir pieejams skaists bokē efekts. Kompakts, viegls un ideāli piemērots dažāda veida objektu ierakstē.

 

Izcila G objektīva izšķirtspēja

Divi uzlabota asfēriska tipa elementi un divi  asfēriska tipa elementi noslāpē aberāciju, lai  nodrošinātu G objektīviem piemītošo izcilo izšķirtspēju visā kadra laukā, savukārt trīs zemas dispersijas stikla elementi minimizē krāsu zudumu. Visā tālummaiņas diapazonā jebkādā fokusa attālumā iegūsiet asus attēlus ar skaidru detalizāciju un dabīgām krāsām.

 

Vienmērīgs, skaists bokē efekts

Sfēriskai aberācijai ir liela ietekme uz bokē efekta kvalitāti, tādēļ tā tiek precīzi kontrolēta, lai nodrošinātu vienmērīgu, pievilcīgu bokē efektu ārpus fokusa esošajās zonās. Šī skaistā bokē efekta iegūšanu ar šo objektīvu veicina 9 lapiņu apaļās diafragmas apertūra. Skaidra detalizētība fokusā kontrastē ar fona brīnišķīgu bokē efektu, radot dziļu, neaizmirstamu iespaidu.

 

Skaidrs kontrasts

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums uz objektīva virsmas rada precīzu, vienmērīgu nanostruktūru, kas netraucē gaismas caurlaidībai, vienlaikus noslāpējot atstarojumus, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos. Iekšējās atstarošanās ir samazinātas līdz absolūtam minimumam, nodrošinot izcilu skaidrību un kontrastu. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Kompakts, viegls un spilgts

Pateicoties optimizētajai optiskai mehāniskai konstrukcijai, šis kompaktais tālummaiņas objektīvs ar pastāvīgu diafragmas apertūras vērtību F2.8 un 16-55 mm fokusa attālumu (24-82,5 mm ekvivalents pilnkadra kamerai) sver nieka 494 g (17,5 unces). Šis lieliskais objektīvs ir ideāli piemērots gan portretu ierakstei, gan momentuzņēmumiem; kompaktās kameras ar E bajoneti veido ļoti mobilu, labi pārvaldāmu sistēmu, kas nodrošina plašas fotografēšanas iespējas.

 

Ātra, precīza autofokusēšanās un izsekošana

Šajā objektīvā tiek izmantots tāds pats Sony uzlabotais XD (eXtreme Dynamic) lineārais motors, ar kādu ir aprīkoti G Master sērijas objektīvi. XD lineārais motors pilnībā izmanto kameras korpusa ātruma potenciālu un nodrošina izcili ātru un precīzu fokusēšanos uz ļoti ātras kustības objektiem un to izsekošanu.

 

Pielāgojams fokusa saglabāšanas taustiņš

Parocīgi novietotais fokusa saglabāšanas taustiņš uz objektīva korpusa ļauj vienkārši kontrolēt fokusu. Atbilstoši lietotāja vajadzībām taustiņam kameras izvēlnē var pēc vajadzības piešķirt citas funkcijas, piemēram, labās/kreisās acs izvēli.

 

Fokusēšanas režīma slēdzis

Fokusēšanas režīma slēdzis, kas ļauj uzreiz pārslēgties starp automātiskās fokusēšanās un manuālās fokusēšanas režīmiem, ir lieliski piemērots, ierakstot objektus vai situācijas, kur ir nepieciešama fokusa precīza manuāla pielāgošana.

 

Manuāla fokusēšana ar lineāru reakciju

Sony manuālās fokusēšanas lineārās reakcijas funkcija nodrošina fokusēšanās gredzena tiešu un lineāru reaģēšanu uz nelielu pagriešanu manuālās fokusēšanas laikā. Fokuss mainās precīzi atbilstoši fokusēšanās gredzena pagriešanai, tādējādi vadība ir ātra un precīza.

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas atgrūž ūdeni, eļļu un citus piesārņojumus, kā arī atvieglo netīrumu vai pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē uz ielas sarežģītos apstākļos.

Komplektācija

  • Saules blende ALC-SH161
  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F67S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM
  • Maciņš

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
APS-C
Lēcas tips
Sony G Lens
Minimālais fokusa attālums
33cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
67mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 82.5mm
Fokusa attālums
16mm - 55mm
Diafragmas atvērums
F2.8
Skata leņķis (APS-C)
83° - 29°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
494 grami
Izmēri (diametrs x garums)
7.3ø x 10cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 10:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt