Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 16-35mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-1635GM

2499
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Ātrs F2.8 16-35 mm tālummaiņas objektīvs ar augstu izšķirtspēju

Pirmais platleņķa G Master tālummaiņas objektīvs ļauj pilnībā izmantot jaunāko un nākotnes kameru piedāvātās augstās izšķirtspējas iespējas. Vismūsdienīgākās Sony optiskās un mehāniskās tehnoloģijas nodrošina visaugstākās kvalitātes ieraksti un attēlu skaidrību.

 

Augsta izšķirtspēja pa visu kadru

Bezkompromisa optiskā konstrukcija ļauj iegūt ārkārtīgi augstu izšķirtspēju un kontrastu. Ainavu, arhitektūras, iekštelpu un citu plašu objektu attēli tiek ierakstīti izcilā asumā pa visu kadru. Asfēriskie elementi minimizē izkropļojumus, savukārt sevišķi zemas dispersijas stikla elementi efektīvi kontrolē hromatiskās aberācijas.

 

Skaidrība un kontrasts jebkādā apgaismojumā

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums noslāpē nevēlamo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, veicot ieraksti apgaismojumā no aizmugures un citos sarežģīta apgaismojuma apstākļos, un pastāvīgi nodrošina spēcīgu kontrastu un skaidrību. Zibšņu neesamība no dažādos leņķos krītošās gaismas dāvā lielāku kadra kompozīcijas un ainu ierakstes brīvību, sevišķi tad, kad ieraksti veic platleņķa fokusa attālumā. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Vēl nebijuša līmeņa izšķirtspēja un bokē efekts

Šajā objektīvā tiek izmantoti divi Sony XA tipa ārkārtīgi asfēriski elementi ar virsmas apstrādes precizitāti līdz 0,01 mikronam. Tiek rūpīgi kontrolēts platleņķa tālummaiņas objektīviem piemītošais izkropļojums, kā arī astigmātisms un lauka liekums. XA tipa ārkārtīgi asfēriski elementi efektīvi slāpē bokē gredzenveida efektus, tādējādi vienmērīgs, brīnišķīgs bokē efekts tiek iegūts ārpus fokusa esošajās zonās.

 

Burvīgs fona bokē efekts

Ierakstot tuvplānā ar F2.8 diafragmas atvērumu var iegūt satriecošu fona bokē efektu. Piemēram, varat ierakstīt portretus, kur fons izskatās dinamiski un mākslinieciski ar vienmērīgu, izteiksmīgu bokē efektu, bet pats objekts skaidri izceļas priekšplānā.

 

Optimāla izšķirtspēja jebkādā fokusa attālumā

Pastāvīgi augsta izšķirtspēja tiek sasniegta visos fokusa attālumos no bezgalības līdz vismazākajam fokusa attālumam. Šis objektīvs ir aprīkots ar peldošās fokusēšanās mehānismu ar divām neatkarīgi pārvietojamām lēcu grupām. Šī sistēma palīdz samazināt visu veidu aberācijas līdz minimālam līmenim un saglabāt asumu un augstu izšķirtspēju visos fokusa attālumos — no bezgalības ainavu ierakstē līdz tuvplānam portretu un līdzīgu objektu ierakstē.

 

Vieglums un kompaktums nodrošina ērtu pārnēsāšanu

Objektīvam ir savā klasē vismazākais izmērs un svars, saglabājot lieliskus optiskos raksturlielumus. Šis objektīvs ir ideāli piemērots kompaktām kamerām ar E bajonetēm, nodrošinot parocīgi pārnēsājamu un vadāmu sistēmu, kuru var paņemt līdzi ceļojumos vai kalnu pārgājienos.

 

Ātra, precīza automātiskā fokusēšanās

Divas DDSSM (Direct Drive SSM) sistēmas ir aprīkotas ar oriģināliem Sony pjezoelektriskiem motoriem, kuri tieši darbina divas fokusa grupas peldošās fokusēšanās konfigurācijā. Fokusa grupu stāvoklis ir ļoti precīzi noteikts, lai nodrošinātu maksimāli precīzu fokusēšanos. Turklāt DDSSM darbojas klusi — tas ir sevišķi svarīgi, veicot filmu un fotoattēlu ieraksti.

 

Uzlabots bokē efekts ar 11 lapiņu diafragmu

Sony oriģinālā 11 lapiņu apaļā diafragma nodrošina vēl augstāku bokē efekta kvalitāti. Konstrukcija un materiāli tika pārveidoti, lai diafragmai būtu apaļa forma; stingri apaļuma standarti tiek piemēroti, lai iegūtu maksimāli skaistu objektīva bokē efektu, neupurējot kvalitāti.

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas nepieļauj korpusa pārklāšanos ar netīrumiem un pirkstu nospiedumiem, kā arī atvieglo netīrumu un pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Vienmērīga, daudzpusīga darbība

Fokusa saglabāšanas taustiņš, manuālās fokusēšanas gredzens, autofokusēšanas / manuālās fokusēšanas slēdzis un citi vadības elementi nodrošina daudzpusīgu, parocīgu darbināšanu. Fokusa saglabāšanas taustiņam var piešķirt dažādas funkcijas atbilstoši lietotāja vajadzībām, izmantojot kameras izvēlni.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Objektīvs ir droši aizsargāts pret mitrumu un putekļiem, tādējādi to var izmantot skarbā vidē. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

 

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende: ALC-SH1495
  • Priekšējais objektīva vāciņš: ALC-F82S
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
28cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
82mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 52.5mm
Fokusa attālums
16mm - 35mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F22
Skata leņķis (35mm)
107° - 63°
Skata leņķis (APS-C)
83° - 44°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
680 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.85ø x 12.16cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 19:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony aizsargfiltrs 82mm Zeiss T MC

189
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt