Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

100mm F2.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-100F28GM

1749
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Izcila G Master izšķirtspēja un bokē efekts

Būdams atbilstošs G Master sērijas papildinājums, šis objektīvs apvieno izcilu izšķirtspēju un satriecošu maigu, vienmērīgu bokē efektu un ir ideāli piemērots ierakstē, kur objekts atrodas fokusā. Optiskā konstrukcija ar inovatīvu optiskās apodizācijas elementu un jauno 11 lapiņu diafragmas mehānismu pastāvīgi nodrošina augstas kvalitātes attēlu visā kadrā.  

 

Nosaukumam G Master atbilstoša izšķirtspēja

Pateicoties sfēriskās aberācijas kompensācijai, sevišķi zemas dispersijas stiklam un asfēriskiem elementiem, šis objektīvs izceļas ar lielisku izšķirtspēju un asumu, kas atbilst G Master sērijas optiskās konstrukcijas pamatā esošajai MTF prasībai — 50 līnijām uz milimetru. Šāda līmeņa asums ir nodrošināts visā attēla zonā.

 

Lieliska skaidrība un kontrasts

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums noslāpē nevēlamo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos jo īpaši tad, kad veic ieraksti ar apgaismojumu no aizmugures. Tādējādi tiek pastāvīgi iegūts augsts attēla kontrasts un skaidrība ar dziļiem melniem toņiem visdažādākajās fotoattēlu ierakstes situācijās. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Brīnišķīga perifēriska gaisma

Tā kā objektīvs ir izstrādāts bokē efekta izveidei, tas minimizē vinjetēšanu, kas var izkropļot gaismas zonas attēla malās. Punktveida gaismas avoti visā attēla zonā tiek atveidoti kā vienmērīgi apaļi bokē plankumi, tādējādi, piemēram, ar rāmu eleganci tiks parādīti saules stari, kas izspiežas cauri lapām vai atstarojas no tām.

 

Vēl nekad bokē efekts nav bijis tik skaists

Tā kā šis objekts tika speciāli izstrādāts, lai radītu vienmērīgu un dabīgu bokē efektu, tam ir unikāls optiskās apodizācijas (APD) elements, jauna izstrādātā 11 lapiņu apaļā diafragma, tādējādi minimizēts gaismas zonu izkropļojums attēla malās. Katrs objektīvs ir precīzi pielāgots, lai atbilstu G Master sērijas visaugstākajiem standartiem.

 

Satriecošs bokē efekts, izmantojot apodizāciju

Optiskais APD elements ir īpašs filtra veids, kurā gaismas caurlaidība pakāpeniski samazinās no centra līdz malām. Tas padara maigākas punktveida objektu malas, radot izcili vienmērīgu, skaistu bokē efektu gan fonā, gan priekšplānā, minimizējot malu dubultošanos.

 

Detalizēti tuvplāna ieraksti

Tā kā viena no šī objektīva galvenajām īpatnībām ir bokē efekta izveides iespēja, tas ir aprīkots ar makro režīma gredzenu, ar kuru objektīvu var pārslēgt makro diapazonā, kur bokē efektu var izmantot maksimāli efektīvi. Makro režīmā ir 0,57 m (1,87 pēdas) minimālais fokusa attālums ar 0,25x maksimālu palielinājumu, nepasliktinot izšķirtspēju.

 

Uzlabots bokē efekts ar 11 lapiņu diafragmu

Sony oriģinālā apaļā diafragma ir uzlabota ar 11 lapiņām un ieguva vēl apaļāku formu. Konstrukcija un materiāli tika pārveidoti, lai pilnīgi vai daļēji atvērtā stāvoklī diafragmai būtu maksimāli apaļa forma; stingri apaļuma standarti tiek piemēroti, lai iegūtu maksimāli skaistu STF bokē efektu, neupurējot kvalitāti.

 

Automātiskā fokusēšanās ļauj pilnībā pievērsties radošām izpausmēm

Fokusa DDSSM (Direct Drive SSM) piedziņas sistēma nodrošina ātru, precīzu, klusu automātisko fokusēšanos. Ātra, neuzkrītoša automātiskā fokusēšanās ļauj lietotājam pilnībā pievērsties lielisku fotoattēlu vai filmu ierakstei. Šis objektīvs atbalsta kontrasta autofokusēšanos un fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanos, tādēļ ideāli piemērots mūsdienu Sony augstas veiktspējas kamerām.

 

Uzlaboti aktuatori nodrošina ātrumu un precizitāti

DDSSM (Direct Drive SSM) piedziņa ir aprīkota ar oriģinālu Sony pjezoelektrisku motoru, kas tieši darbina fokusēšanās gredzenu. Gredzena apturēšana tiek precīzi kontrolēta, ļaujot panākt maksimāli precīzu fokusēšanos. Turklāt mehānisms darbojas klusi — tas ir sevišķi svarīgi, veicot savvaļas dzīvnieku fotoattēlu un filmu ieraksti. Manuālā fokusēšana ir laidena un reaģētspējīga.

 

Skaidri, neizplūduši attēli, ierakstot bez statīva

Iebūvēts optiskais SteadyShot attēla stabilizators, nodrošinot maksimālu asumu, ierakstot objektu ar mazu aizvara ātrumu. Attēla stabilizācija 100 mm vidēja diapazona teleobjektīvā ir noderīga gan profesionāļiem, gan amatieriem. Otrās paaudzes α7 kameru korpusi nodrošina papildu 5 asu stabilizāciju.

 

Profesionāla līmeņa vadība

Parocīgākai fotoattēlu un filmu ierakstei objektīvs ir aprīkots arī ar diafragmas apertūras gredzenu, tā klikšķu regulatoru, fokusa saglabāšanas taustiņu, automātiskās fokusēšanās / manuālās fokusēšanas pārslēgšanas slēdzi, kā arī platu fokusēšanās gredzenu, kas nodrošina labāku un parocīgāku vadību.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Objektīvam ir stiprinājuma vietas gumijas blīve, un kopumā objektīvs ir droši aizsargāts pret mitrumu un putekļiem, tādējādi to var izmantot skarbā vidē. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

 

 

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende (ALC-SH147)
  • Aizsargvāciņš (ALC-F72S)
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš (ALC-R1EM)
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
57cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
72mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
150mm
Fokusa attālums
100mm
Diafragmas atvērums
F2.8
Skata leņķis (35mm)
24°
Skata leņķis (APS-C)
16°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
700 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.52ø x 11.81cm

Saistītās preces

Filtri

72mm Aizsargvāciņš ALC-F72S

Saņem šodien līdz 16:00

20.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 16:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 72mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt