Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

85mm F1.4 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-85F14GM

1899
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 200 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Izteiksmīgu portretu jaunā dimensija

G Master sērijā izmantota vismodernākā tehnoloģija, uzlabojot plaši atzītā Sony G Lens objektīva iespējas. Šajā nepārspējamajā portretu objektīva modelī izsmalcinātais G Lens bokē efekts apvienots ar jauna līmeņa izšķirtspēju, ļaujot pilnībā izmantot pašreizējo un nākotnes kameru piedāvātās augstās izšķirtspējas iespējas.

 

Izcila izšķirtspēja un bokē efekts

Izcila izšķirtspēja pat maksimālā F1.4 diafragmas atvērumā piešķir objektam iespaidīgu reālismu. Pēc tam burvīgais bokē efekts pakāpeniski izveido māksliniecisku fonu ar dabīgām krāsām un gaismas sadali. Šāda retā kombinācija, daļēji pateicoties XA elementa tehnoloģijai, paver jaunas vizuālās izpausmes iespējas.

 

Dabīgi attēli bez krāsu izkropļojumiem

Hromatiskā aberācija var pasliktināt izšķirtspēju un pazemināt bokē efekta kvalitāti. Trīs zemas dispersijas stikla elementi būtiski uzlabo šī objektīva izcilos optiskos raksturlielumus, slāpējot aksiālo hromatisko aberāciju, vienlaikus maksimāli uzlabojot attēla skaidrību un bokē efekta dabīgo izskatu un krāsu atveidi.

 

Izcila autofokusēšanās precizitāte, pateicoties 2 sensoriem

Papildus parastajam rotācijas sensoram otrais sensors nosaka fokusa lēcu grupas stāvokli. Šī divu sensoru sistēma nodrošina ārkārtīgi precīzu fokusēšanos, kas ir svarīgi ierakstē, izmantojot jaunās kameras ar lielu izšķirtspēju. RDSSM (Ring Drive Super Sonic wave Motor) piedziņa nodrošina nepieciešamo jaudu un ātrumu.

 

Lieliska skaidrība un kontrasts

Lēcas virsma ir vienmērīgi pārklāta ar speciālu nanopārklājumu saskaņā ar mūsdienīgu Nano AR tehnoloģiju, kas efektīvi slāpē atstarojumu, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek iegūta būtiski uzlabota skaidrība, kontrasts un visa attēla kvalitāte. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

11 lapiņu diafragma, lai iegūtu izsmalcinātu bokē efektu

Sony apaļajā diafragmas apertūras konstrukcijā parasti tiek izmantots līdz 9 lapiņām. Šis ir pirmais α kameras objektīvs, kas ir aprīkots ar 11 lapiņu apaļo diafragmas apertūru, iegūstot vēl augstākas kvalitātes vienmērīgi skaistu bokē efektu ar dabīgāku gaismas sadalījumu.

 

Video ierakste bez diafragmas gredzena klikšķa

Kaut gan fotogrāfi parasti dod priekšroku taktilai atsaucei, ko nodrošina diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķi, filmu veidotājiem labāk patīk vienmērīga, klusa, diafragmas apertūras izmantošana bez klikšķiem. Objektīva diafragmas apertūras gredzena soļu klikšķa skaņu var vienkārši ieslēgt vai izslēgt atbilstoši fotoattēlu vai filmu ierakstes vajadzībām.

 

Blendes fiksācija un atbloķēšana

Blendes fiksēšanas mehānisms novērš blendes nejaušu atvienošanos transportēšanas laikā, savukārt blendes atbrīvošanas taustiņš ļauj vajadzības gadījumā blendi vienkārši noņemt un nomainīt.

 

Daudzpusīga un parocīga fokusēšanās vadība

Ātras reaģēšanas iespēja uz strauji mainīgajiem ierakstes apstākļiem ir būtisks faktors vēlamā ierakstes rezultāta sasniegšanā. Parocīgi novietotais manuālas fokusēšanas / automātiskās fokusēšanās režīma slēdzis un fokusa saglabāšanas taustiņš nodrošina daudzpusīgu, profesionālu vadību, ļaujot ierakstīt dažādus objektus un situācijas.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Papildus standarta aizsardzībai pret putekļiem un mitrumu, objektīva modelis ir aprīkots ar hermetizētu bajoneti, kas ļauj vēl drošāk un uzticamāk izmantot sarežģītos apstākļos. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende (ALC-SH142)
  • Aizsargvāciņš (ALC-F77S)
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš (ALC-R1EM)
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
G Master
Minimālais fokusa attālums
85cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
77mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
127.5mm
Fokusa attālums
85mm
Diafragmas atvērums
F1.4
Skata leņķis (35mm)
29°
Skata leņķis (APS-C)
19°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
820 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.95ø x 10.75cm

Saistītās preces

Filtri

E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 16:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

77mm Aizsargvāciņš ALC-F77S

Saņem šodien līdz 16:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargfiltrs 77mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt