Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony fotokamera RX100 VI ar 1.0"-tipa sensoru
DSC-RX100M6

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • 8 optiskais palielinājums
  • Iebūvēta stabilizācija
  • RAW formāta atbalsts
  • Kompakta
  • Iebūvēts skatu meklētājs

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Kabatas izmēra kamera ar pilnu tālummaiņas diapazonu

Nevainojamā kameras 24-200 mm optikas sistēma nodrošina lielisku attēla kvalitāti, kas kopā ar lielātruma ieraksti un kabatas izmēru to padara par ideālu risinājumu gan ceļojumiem, gan profesionālai ierakstei — tā apmierinās pat visprasīgākos lietotājus. Turklāt Clear Image tālummaiņa ļauj gandrīz divreiz palielināt digitāla attēla centru (400 mm ekvivalents) praktiski bez kvalitātes pasliktināšanās.

 

Augsta izšķirtspēja, kompakta optiska konstrukcija

Kameras RX100 VI jaunā optiskā sistēma ietver astoņus asfēriskos elementus ar 13 asfēriskām virsmām, kas nodrošina augstu izšķirtspēju attēla malās visā tālummaiņas diapazonā. Četri AA (uzlaboti asfēriski) optiskie elementi nodrošina sfērisko un komatisko aberāciju korekciju, bet divi zemas dispersijas stikla elementi noslāpē aberāciju, kas ļauj iegūt attēlu augstu izšķirtspēju pat lielākā tālummaiņas diapazonā.

 

Liela diafragmas apertūra — liela radošā brīvība

Mazi F skaitļi visā tālummaiņas diapazonā ļauj vienkārši iegūt ātru aizvara ātrumu un pastiprināt bokē efektu. Pat 100 mm fokusa attālumā diafragmas apertūras maksimālā vērtība paliek F4 līmenī. Tas ļauj samazināt izplūšanu ātras kustības objektu attēlu ierakstē, kā arī uzlabo portretu attēlus, kuros objekts ir izcelts uz piesātināta bokē efekta fona.

 

Lielātruma BIONZ X™ attēla procesors

Pateicoties lielākam apstrādes ātrumam, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, uzlabotais BIONZ X attēla procesors nodrošina augstu attēla kvalitāti, atbalsta uzlabotu autofokusēšanos un autoekspozīciju, apstrādes ātrumu, seju un acu atpazīšanas ātrumu un precizitāti, kā arī minimizē attēla izvades aizturi skatumeklētāja ekrānā.

 

Optical SteadyShot™

Uzlabotā attēla stabilizācija nodrošina lielāku (par 4,0 soļiem) aizvara ātrumu 200 mm fokusa attālumā, kompensējot kameras svārstības ierakstē, kameru turot rokās, pat teleobjektīva režīmā vai vājā apgaismojumā. Izmantojot augsttehnoloģisku optikas konstrukciju un uzlabotu attēla procesoru, kamera nodrošina lielisku attēla kvalitāti. [1] Izslēgta attēla stabilizācijas sistēma SteadyShot [2] Ieslēgta attēla stabilizācijas sistēma SteadyShot  [1]

 

Ātrumu nodrošina Exmor RS™ 1,0 tipa vairākslāņu CMOS attēla sensors

315 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās nodrošina ārkārtīgi ātru, precīzu autofokusēšanos un efektīvu izsekošanu. Turklāt efektīva 20,1 megapikseļa 1,0 tipa vairākslāņu CMOS attēla sensors ar DRAM mikroshēmu ļauj ierakstīt sevišķi palēninātu kustību ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 960 kadriem sekundē, savukārt sevišķi liela ātruma izkropļojumu novēršanas aizvars var darboties ar ātrumu līdz 1/32000 sekundes.

 

Liela ātruma autofokusēšanās 0,03 sekunžu laikā

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās nostrādā nieka 0,03 sekundes laikā, optimāli saskaņojot lielisku fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās ātrumu un kontrasta autofokusēšanās augsto precizitāti. Šādi tiek uzlabota kameras spēja fokusēties, izsekot un jebkādā situācijā ierakstīt asus, skaidrus objekta fotoattēlus pat ātrās dinamiskās ainās.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm ar lielisku izsekošanas veiktspēju

Augstas precizitātes reāllaika autofokusēšanās pēc acīm kopā ar augstas veiktspējas autofokusēšanās izsekošanu ir sevišķi noderīga portretu ierakstē. Tā ir efektīva pat tad, kad objekts skatās uz leju un promvērsts no kameras, vai kad sejas ir apgaismotas no aizmugures vai daļēji aptumšotas, un saglabā fokusu uz kustīgo objektu acīm, kad izmantojat AF-C iestatījumu.

 

Stabila autofokusēšanās ar plašu aptvēruma laukumu un lielu punktu blīvumu

Kameras RX100 VI 315 punktu fokusa plaknes fāzes noteikšanas autofokusēšanās aptver apmēram 65% no visa attēla laukuma, ātri izsekojot pat mazus un ātras kustības objektus. Darbojoties kopā ar izsekojošās autofokusēšanās tehnoloģiju ar augstu punktu blīvumu, kas ļauj koncentrēt autofokusēšanās punktus ap vajadzīgo objektu, būtiski uzlabojot kustīgo objektu izsekošanas efektivitāti. [1] Autofokusēšanās punkti, kas parādās ekrānā [2] Autofokusēšanās algoritms (neparādās ekrānā)

 

AF-A režīms automātiski pārslēdz fokusēšanās režīmus

Atkarībā no izmaiņām, piemēram, pēkšņa objekta kustība un spilgtums, kas noteikts kadra ierakstes laikā, AF-A režīmā kamera automātiski pārslēdzas starp AF-S režīmu (viena attēla autofokusēšanās: kamera fiksē fokusu, kamēr aizvara taustiņš ir piespiests līdz pusei) un AF-C režīmu (nepārtraukta autofokusēšanās: kamera fokusējas uz objektiem, kamēr aizvara taustiņš ir piespiests līdz pusei).

 

Vienkārša, dabīga skārienjutīgā fokusēšanās un autofokusēšanās skārienjutīgais panelis

Izmantojiet skārienjutīgo fokusēšanos, varat vienkārši pieskarties LCD ekrāna punktā, uz kuru attēlā vēlaties fokusēties, tādējādi fotoattēlu un filmu ierakstes laikā ir iespējams intuitīvi fokusēties pat uz objektiem kadra malā bez atkārtotas kadrēšanas. Kad izmantojat skatumeklētāju, lietojiet autofokusēšanās skārienjutīgo paneli, lai vienmērīgi un vienkārši nobīdītu fokusu, pārvietojot pirkstu LCD ekrānā.

 

Ierakste ar ātrumu 24 kadri sekundē, izmantojot autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Exmor RS 1,0 tipa attēla sensora un BIONZ X attēla sensora kombinācija nodrošina līdz 233 kadru nepārtrauktu ieraksti ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu un kadru nomaiņas ātrumu līdz 24 kadriem sekundē. Tādējādi varat uzticami ierakstīt visus svarīgākos mirkļus un dinamiskas darbības notikumus.

 

Uzlabota nepārtrauktās ierakstes iespēja

Nepārtraukti ierakstītos attēlus var parādīt grupās, kurās tie tika ierakstīti, un attēlus var ātri izdzēst vai saglabāt ar vienu darbību. Turklāt ir uzlabotas arī kameras iespējas, kamēr notiek datu ierakste atmiņas kartē; tagad ir nodrošināta pilnīga piekļuve funkciju izvēlnei (Fn) un izvēlnes taustiņam, un iespējams mainīt iestatījumus.

 

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās filmu ierakstē

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās nodrošina arī precīzu objektu izsekošanu, ierakstot 4K formāta filmas. Fāzu noteikšanas autofokusēšanās ir tikpat efektīva plašā zonā kā fotoattēlu ierakstē un veicina vienmērīgāku fokusēšanos. Iespējams pielāgot autofokusēšanās ātrumu un izsekošanas jutību autofokusēšanās laikā, lai fokusa izmaiņas varētu pielāgot atbilstoši ainai un savām radošajām iecerēm.

 

Izkropļojumu novēršanas aizvars

Ātra datu nolasīšana no Exmor RS attēla sensora būtiski samazina attēla izkropļojumu, ierakstot ātras kustības objektus, piemēram, golfa nūjas kustību ātrā atvēzienā. Izkropļojumu novēršanas aizvars nodrošina līdz pat 1/32000 sekundes aizvara ātrumu.

 

Klusa ierakste īpašās situācijās

Varat izslēgt kameras aizvara skaņu vietās, kur jāievēro klusums, piemēram, restorānos vai kafejnīcās. Aizvara skaņu var izslēgt pat nepārtrauktās ierakstes laikā.

 

Līdz 40 reižu lēnākas kustības ierakste

Vairākslāņu CMOS sensors nodrošina sevišķi lielu kadru nomaiņas ātrumu — līdz pat 960 kadriem sekundē. Ar teleobjektīvu 200 mm fokusa attālumā var ierakstīt iespaidīgas filmas tuvplānā ar sevišķi lēnu kustību. Varat atsevišķi iestatīt kadru nomaiņas ātrumu un ierakstes iestatījumu, lai ierakstītu sevišķi lēnu kustību — 4 līdz 40 reižu lēnāk.

 

Atbalsta HDR filmu veidošanas plašu funkciju klāstu

Kamera RX100 VI atbalsta plašu HDR filmu veidošanas funkciju klāstu ar S-Log3 un S-Log2 gammas līknēm krāsu gradācijai pēcapstrādes procesā, turklāt ar HLG (Hybrid Log-Gamma) ierakstes iespēju modelis RX100 VI ļauj uzreiz bez papildu apstrādes baudīt HDR attēlus, ar USB kabeli vienkārši pieslēdzot kameru pie HLG savietojama Sony televizora.

 

4K filmas ierakstītas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem

Ierakstot 4K formāta (QFHD izšķirtspēja: 3840 x 2160) filmas, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas, kamera ievāc apmēram 1,7 reizes vairāk datu, salīdzinot ar 4K filmas ierakstes standarta prasībām. Šis pārdiskretizācijas efekts ļauj iegūt izcilas izšķirtspējas attēlus ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām.

 

Fotoattēlu ierakstes veiktspēja palielināta par 30%

Lai ietaupītu elektroenerģiju, ieslēgtajai kamerai var automātiski izslēgt LCD monitoru (2, 5 vai 10 sekundes pēc pēdējās darbības). Izmantojot šo funkciju, var palielināt ierakstāmo fotoattēlu maksimālo skaitu apmēram par 30%.

 

Skārienjutīgā aizvara funkcija atvieglo ieraksti

Pirmo reizi RX sērijas kamerās aizvaru var darbināt, pieskaroties LCD monitoram, kuru tagad var pagriezt 180° uz augšu un apmēram 90° uz leju. Darbināšana ir intuitīva, sevišķi ainu ierakstē ar augstu vai zemu rakursu.

 

Profesionāls filmu ierakstes process

Kamera RX100 VI ir aprīkota ar uzlabotām ierakstes un apstrādes funkcijām, tā atbalsta un ir savietojama ar dažādām parasti profesionālās iekārtās pieejamām filmu funkcijām, tostarp attēla profils, gamma datu atainošanas funkcija, zebras funkcija, tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera funkcijas un starpniekfailu ierakste vienkāršai datu kopīgošanai tīklā un pārsūtīšanai uz viedtālruņiem.

 

Vienkārša un parocīga vadības saskarne

Vadības gredzens uz objektīva ļauj profesionālā līmenī manuāli vadīt kameras darbību, radoši izvēloties aizvara ātrumu, diafragmas apertūru un citus parametrus. Turklāt pārveidota tālummaiņas sviras konstrukcija, lai nodrošinātu tālummaiņas objektīva maksimālu funkcionalitāti — to var vadīt divos soļos, mainot tālummaiņas sviras slīpumu.

 

XGA OLED Tru-Finder™ skatumeklētājs

Ievelkamā Tru-Finder elektroniskā skatumeklētāja asā izšķirtspēja (2,35 miljonu punktu ekvivalents), spilgtā pašizgaismošanās un augsts kontrasts ir lieliski piemēroti kadru iepriekšējai pārlūkošanai un iestatījumu pielāgošanai. Elektroniskā skatumeklētāja okulāra optiskie elementi ir apstrādāti ar ZEISS® T* pārklājumu, tādējādi noslāpējot zibšņus un nodrošinot redzamību visā kadra laukumā.

 

Elektroniskais skatumeklētājs ar vienas komandas vadību

Skatumeklētājs uzreiz atveras, kad kameras korpusa sānā vienreiz nospiežat pārslēgu, un tikpat ātri ievelkas, kad to nelietojat.

 

Attālināta vadība/satura kopīgošana ar vienu pieskārienu

Attālinātas vadības ar vienu pieskārienu funkcija var viedtālruni vai planšetdatoru pārvērst skatumeklētājā/tālvadības pultī. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus/videoierakstus uz citu ierīci. Vienkārši instalējiet Imaging Edge Mobile lietotni NFC atbalstošā Android™ operētājsistēmas ierīcē, izmantojot Wi-Fi®, pēc tam pieskarieties kamerai ar ierīci, lai tās savienotu. Savietojamība ar QR kodu ļauj izveidot savienojumu ar viedtālruņiem, kuri neatbalsta NFC tehnoloģiju.

 

Atrašanās vietas informācijas piesaiste ar Bluetooth®  

Atrašanās vietas informācijas piesaiste ļauj maksimāli izmantot kameras RX100 VI iespējas. Kameru var savienot pārī ar Imaging Edge Mobile lietotni, kas instalēta savietojamā mobilajā ierīcē, lai iegūtu atrašanās vietas datus, tos ierakstītu fotoattēlos, kā arī labotu kameras datuma/laika un atrašanās vietas iestatījumus.

 

Individuāli iestatījumi, izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne)

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat saglabāt izvēlnes parametrus, lai tos uzreiz varētu aktivizēt, vai pielāgot izvēlnes. Izvēlnes ekrāns ir pārveidots, tādējādi varat piešķirt kameras taustiņam līdz 30 funkcijām, lai kameras saskarni pārveidotu atbilstoši savām ierakstes vēlmēm.

 

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Parocīga vērtējuma piešķiršanas un kārtošanas ierakstes vietā funkcija

Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat Sony PlayMemories Home vai jaunajā Sony attēlveidošanas programmatūras komplektā, kas darbojas datorā. Šo funkciju, kā arī attēlu aizsardzības funkciju var piešķirt pielāgojumu taustiņam. Kamerā piešķirtos vērtējumus un aizsardzības parametrus var pielietot, pārlūkot un mainīt arī ierakstes vietā vai ceļā.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas attēlu rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta augstas kvalitātes RAW datu apstrādei, piedāvā attēlu failu vienkāršu pārvaldību un iespaidīgus rediģēšanas rīkus. Capture One Pro (paredzēta Sony) — programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

Komplektācija

  • Kamera
  • Maiņstrāvas adapteris
  • Akumulators (NP-BX1)
  • Mikro USB vads
  • Plaukstas siksniņa
  • Siksniņas adapteris

Specifikācija

Foto un video ieraksts
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 1000 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 960 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 500 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 480 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 250 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 240 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
HD (1280 x 720) 30 kadri/s
HD (1280 x 720) 25 kadri/s
Attēlu formāti
JPEG
RAW
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
24 kadri sekundē
Ekspozīcija
ISO jūtība (video)
ISO 125-12800
ISO jūtība (foto)
ISO 125–12800 (ISO 80–25600 paplašinātā režīmā)
Lietošanas apstākļi
Triecienizturība
Nav
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/2000sek
Atmiņa
Atmiņas kartes tips
SD
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
microSD
microSDHC
microSDXC
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
Memory Stick Micro (M2)
Lēca
Minimālais fokusa attālums
8cm
Optiskais palielinājums
8x
Lēcas tips
ZEISS Vario-Sonnar T*
Digitālais palielinājums
32x
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
24mm - 200mm
Fokusa attālums
9mm - 72mm
Diafragmas atvērums
F2.8 - F4.5
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Skatu meklētājs
Ir, elektronisks, XGA OLED
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
5.81 x 10.16 x 4.28cm
Svars
274 grami
Pieslēgumi
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Nav
USB tips
Micro-B
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Nav
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Attēla sensors
Attēla malu attiecība
3:2
1:1
16:9
4:3
Pikseļu skaits
20.1Mpix
Sensora izmērs
1.0
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-BX1
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
310 kadri
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
75min
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, 90° uz leju)
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Fokusa sistēma
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (315) punkti
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (25) punkti
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
u.c.
Bezvadu pieslēgumi
NFC
Ir
GPS
Nav
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
Wi-Fi
Ir

Saistītās preces

Filtri

Sony akumulators NP-BX1

Saņem šodien no 11:00

55
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony soma LCS-RXG/B priekš DSC-RX100

129.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony vada aizsargs CP-TR1

44.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony fotokameras rokturis ar vadību VCT-SGR1

119.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony ādas ietvars LCJ-RXK/B priekš DSC-RX100

85
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt