Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony a1 E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-1

7299
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

 

50,1 megapikseļa Exmor RS™ attēla sensors

Kamera α1 ir aprīkota ar pilnkadra daudzslāņu CMOS Exmor RS™ sensoru ar aizmugures izgaismojumu, 50,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspēju un iebūvēto atmiņu. Papildus izcilai attēla kvalitātei tas ļauj α1 kamerai kļūt par pirmo α sērijas kameru, kas nepārtraukti ieraksta ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, piedāvājot precīzu fāzes noteikšanas automātisko fokusēšanos un augstākās kvalitātes 8K formāta filmas ar pilnkadra 8,6K pārdiskretizāciju (oversampling). Nepieredzēta veiktspēja ievada jaunu attēlveides laikmetu.

 

Uzlabotais BIONZ XR procesors līdz 8 reizēm palielina attēla apstrādes ātrumu

Kamerai α1 piemīt atjaunināta sistēmas arhitektūra ar būtiski uzlabotu attēlu apstrādes efektivitāti visos signāla apstrādes posmos kopš ierakstes brīža. Aizture apstrādē ir minimizēta, bet attēla apstrādes ātrums ir būtiski palielināts, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti. Procesi, kas attiecas uz lietotāja saskarnes, tīkla un failu pārvaldības darbību, tiek sadalīti tā, lai nodrošinātu ātru, vienkāršu kameras reakciju uz lietotāja darbībām neatkarīgi no tās reāllaika noslogojuma.

 

Nepārtraukta ierakste ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē

Liela ātruma nolasīšana no 50,1 megapikseļa attēla sensora un liela apjoma buferatmiņa ļauj ierakstīt līdz apmēram 165 pilnkadra JPEG attēliem vai 155 pilnkadra saspiestiem RAW attēliem ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, izmantojot elektronisku slēdzi, vienlaikus saglabājot augstas kvalitātes automātisko fokusēšanos un automātisko ekspozīciju. Tas var kļūt par uzticamu palīgu, ierakstot sporta sacensības un citus kustīgus objektus, kad katram mirklim ir izšķiroša nozīme.

 

Līdz 120 aprēķiniem sekundē, lai nodrošinātu vienmērīgu automātisko fokusēšanos / automātisko ekspozīciju

Lielais α1 kameras sensora datu nolasīšanas ātrums ļauj vienā sekundē veikt līdz 120 automātiskās fokusēšanās / automātiskās ekspozīcijas aprēķinu fokālā plaknē pat tad, kad veicat nepārtrauktu ieraksti ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē. Objekti, kuri pārvietojas sarežģītā, nestabilā trajektorijā, tiek izsekoti precīzāk nekā jebkad agrāk, bet ekspozīciju ir iespējams automātiski pielāgot pat tad, kad strauji mainās spilgtums. Automātiskās fokusēšanās aizture ir nieka 0,033 sekundes, pastāvīgi nodrošinot precīzu ekspozīciju.  (1) AE/AF aprēķins 120 reizes sekundē (2) 30 kadri sekundē (3) Kadri

 

Kluss, nevibrējošs elektroniskais slēdzis

Elektroniskais slēdzis darbojas klusu, nerada mehānisku troksni, kas var traucēt, kad notiek sporta sacensību vai pasākumu ierakste klusos apstākļos. Turklāt elektroniskais slēdzis nevibrē, līdz minimumam samazinot attēlu izplūšanas iespēju un uzlabojot to kvalitāti. Tā kā elektroniskajā slēdzī nav kustīgo komponentu, tas ir ievērojami izturīgāks par jebkādu mehānisko analogu.

 

Ierakste ar ņirboņas slāpēšanu, izmantojot elektronisko slēdzi

Liela ātruma nolasīšana no jaunā attēla sensora pirmo reizi ļauj veikt ieraksti ar ņirboņas slāpēšanu, izmantojot elektronisko slēdzi. Tas ļauj veikt ieraksti bez aptumšošanas, līdz 120 automātiskās fokusēšanās/automātiskās ekspozīcijas aprēķinus sekundē, nepārtrauktu ieraksti ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē, klusu ieraksti, un izmantot citas elektroniskā slēdža piedāvātās priekšrocības bez ņirboņas radītajām problēmām, kad ierakste notiek fluorescējošā, gaismas diodes vai citā mākslīgā apgaismojumā ar intensīvu ņirboņu.  [1] IESLĒGTS  [2] IZSLEGTS

 

Ierakste bez aptumšošanas

Modeļa α1 skatu meklētājs neaptumšojas pēc ekspozīcijas, tādējādi neierobežotais skatījums ļauj veikt vienmērīgu, nepārtrauktu kadrēšanu un objekta izsekošanu pat nepārtrauktas ierakstes laikā. Lielais nolasīšanas ātrums no jaunā attēla sensora ļauj reāllaikā 240 reizes sekundē atjaunināt attēlu elektroniskajā skatu meklētājā, veicot nepārtrauktu ieraksti, tādējādi novēršot šādiem elektroniskajiem skatu meklētājiem raksturīgo laika aizturi.  (A) Ierakste bez aptumšošanas  (B) Ierakste ar aptumšošanu

 

Augsta izšķirtspēja un jutība ar 15 soļu dinamisko diapazonu

Kamerā α1 tiek izmantota ļoti efektīva apstrāde ar trokšņu samazināšanu, ar 50,1 megapikseļa efektīvo attēla sensoru nodrošinot izcilu izšķirtspēju. Šādu izšķirtspēju papildina augsta jutība un niecīgi trokšņi, kā arī apmēram 15 soļu dinamiskais diapazons ierakstē ar zemāku jutību, iegūstot laidenas, dabīgas pārejas no tumšām zonām uz gaišām.

 

Plašs jutības diapazons

Pat ņemot vērā šī sensora lielo pikseļu skaitu, konstrukcija ar aizmugurējo izgaismojumu, bezspraugu mikroshēmas objektīvu, atstarošanās novēršanai paredzēto stikla pārklājumu un citām oriģinālām attēla apstrādes tehnoloģijām darbojas ar jauno BIONZ XR attēlu apstrādes procesoru, nodrošinot augstu izšķirtspēju un zemu trokšņu līmeni plašā jutības diapazonā: Standarta ISO100~32000, paplašināms līdz ISO50~102400.

 

Elektroniskais slēdzis ar zibspuldzes sinhronizācijas funkciju + liela ātruma mehāniskā sinhronizācija

Pateicoties lielajam nolasīšanas ātrumam no daudzslāņu CMOS sensora, pirmo reizi α kamerā tiek izmantots elektroniskais slēdzis ar zibspuldzes sinhronizāciju. Varat izmantot visas elektroniskā slēdža sniegtās priekšrocības līdz pat 1/200 sekundes iestatījumam. Ja nepieciešams lielāks ātrums, jaunā mehāniskā slēdža sistēma ļauj sinhronizēt zibspuldzi līdz 1/400 sekundes (1/500 sekundes APS-C), atvieglojot dinamisku ainu ieraksti un dāvājot jaunas radošās iespējas.

 

Izmantojiet kameras radošo opciju, lai radītu noskaņu

Jauno radošo opciju izvēle ļauj pašā kamerā vienkārši izveidot interesantas noskaņas fotoattēlos un filmās. 10 radošās opcijas ir iepriekšveikti iestatījumi ar dažādām krāsu, krāsu dziļuma, spilgtuma, kontrasta, asuma un citu parametru kombinācijām. Šos iepriekšveiktos iestatījumus lietotājs var izmantot nemainīgus vai pielāgot. Pielāgotās radošās opcijas var saglabāt kā pielāgotās radošās opcijas, lai tās izmantotu vēlāk.

 

Jaunais putnu acu reāllaika automātiskās fokusēšanās režīms

Papildus cilvēku un dzīvnieku acu reāllaika automātiskās fokusēšanās režīmam α1 kamera izmanto augsta līmeņa tehnoloģiju, lai atpazītu reāllaika automātiskās fokusēšanās objektus arī pēc putnu acīm. Izvēlieties putnu, kuram sekosiet, un kamera automātiski noteiks un fokusēsies uz šī putna acīm neatkarīgi no tā, vai putns ir nekustīgs vai lidojumā. Optimizētie algoritmi nodrošina, ka kamera turpina sekot putnam pat tad, ja putns pēkšņi paceļas gaisā vai pēkšņi mainās kompozīcija.

 

Iebūvētais 5 asu optiskais attēla stabilizācijas mehānisms nodrošina 5,5 soļu slēdža ātruma priekšrocības

Augstas precizitātes stabilizācijas bloks, žiroskopiskie sensori un optimizētie attēla stabilizācijas algoritmi ļauj nodrošināt līdz 5,5 soļu slēdža ātruma priekšrocības, ar kameras 50,1 megapikseļa sensoru iegūstot lieliskas kvalitātes attēlus ar augstu izšķirtspēju. Kamerā α1 ir iekļauts arī aktīvais režīms, kas piedāvā lielisku stabilizāciju pat tad, ja ierakstāt filmu, kameru turot rokās.  [1] Rotācija ap vertikālo asi  [2] Rotācija ap šķērsvirziena asi  [3] Rotācija ap garenvirziena asi

 

 

Efektīva reāllaika izsekošana

Kamerā α1 ir iekļauta reāllaika izsekošana uz mākslīgā intelekta bāzes, lai automātiski saglabātu precīzu fokusu, kamēr slēdža taustiņš ir nospiests līdz pusei. Nesen izstrādātais objektu atpazīšanas algoritms izmanto krāsas, šablona (spilgtums) un attāluma līdz objektam (dziļums) datus, lai ātri reāllaikā apstrādātu telpisko informāciju. α1 kamerās reāllaika izsekošanas funkcija darbojas ātrāk, precīzāk un drošāk nekā jebkad iepriekš.

 

759 punktu fāzu noteikšanas AF ar kadra laukuma pilnīgu aptvērumu

Fāzu noteikšanas 759 punkti augsta blīvuma fokālās plaknes fāzu noteikšanas AF sistēma aptver apmēram 92% no attēla laukuma, nodrošinot fokusēšanās precizitāti un kvalitāti ainās, kurās fokusēšanās varētu būt apgrūtināta. 759 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas AF sistēma ir papildināta ar 425 punktu kontrasta AF sistēmu, lai jebkādos apstākļos nodrošinātu precīzu automātisko fokusēšanos.

 

Satriecošs 8K 30p formāta filmu reālisms

Pirmo reizi α kameru sērijā α1 modelis piedāvā 8K 30p XAVC HS ieraksti ar 8,6K pārdiskretizāciju, iegūstot neticamu izšķirtspēju un reālismu. Kopā ar labāku α1 modeļa automātisko fokusēšanos, gradāciju un krāsu atveidi 8K izšķirtspēja padara pasauli vēl dzīvīgāku. Turklāt 8K ieraksts ir ideāli piemērots parocīgai 4K rediģēšanai. Maza bitu plūsmas ātruma starpniekfailus ar HD izšķirtspēju var ierakstīt vienlaikus ar 8K ieraksti.

 

4K filmas ierakste ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē

α1 kamera piedāvā 4K ieraksti ar ātrumu līdz 120 kadriem sekundē. Ārkārtīgi plūstošā 5x (maks.) palēninātā ierakste 4K izšķirtspējā nodrošina jaunas radošās izpausmes iespējas. Papildus ierakstei ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 iztveršanu šo funkciju var izmantot efektīvu Long GOP starpkadru saspiešanu vai augstas kvalitātes Intra (All-I) iekškadru saspiešanu.

 

Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem bez grupēšanas nodrošina augstas izšķirtspējas 4K ieraksti

Pilnkadra un Super 35 formātus var izvēlēties 4K izšķirtspējas filmas ierakstei. Pilna informācijas nolasīšana no pikseļiem Super 35 režīmā (apmēram APS-C 16:9) bez grupēšanas ļauj apmēram 2,3 reizes samazināt datu apjomu, kas nepieciešams 4K filmu ierakstei, iegūstot augstas izšķirtspējas, augstas detalizācijas 4K attālu ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām. Bitu pārraides ātrumu līdz 600 Mbps var izmantot ierakstei 4K XAVC HS, XAVC S un XAVC S-I formātā.  (A) 2,3 reižu vairāk datu

 

S-Log3 un 10-bit HLG nodrošina papildu dziļumu

S-Log3 gammas līkne nodrošina dinamiskā diapazona 15+ līmeņus, bet S-Gamut3 un S-Gamut3.Cine krāsu gammas iestatījumi nodrošina α1 ierakstes kvalitāti, kas salīdzināma ar ieraksti VENICE digitālajā kinokamerā, PXW-FX9 un citās profesionālajās videokamerās. HLG (Hybrid Log-Gamma) attēla profils nodrošina tiešu atskaņošanu ar HDR (HLG) savietojamā televizorā bez krāsu korekcijas.

 

16 bitu RAW datu izeja

α1 kamera nodrošina 16 bitu RAW datu izeju uz ārējo rakstītāju, izmantojot HDMI, piedāvājot maksimāli parocīgu pēcapstrādi. Pilnkadra 4332 x 2448 16 bitu attēla izvade vienkārši apmierina 4096 x 2048 DCI-4K formāta vajadzības, ļaujot iestatīt nepieciešamo kadru nomaiņas ātrumu un krāsu telpu. XAVC HS 4K, XAVC S 4K vai XAVC S-I 4K ierakstes laikā RAW datus ir iespējams izvadīt uz iekšējo atmiņas karti, izmantojot HDMI. Pieejama arī starpniekfailu ierakstes funkcija.

 

S-Cinetone nodrošina kinematogrāfisku izskatu

α1 kamerā iekļauta krāsu matrica S-Cinetone, kas ļauj ierakstē iegūt tādas pašas krāsas un ādas toņus kā augstu novērtētajos modeļos FX9 un FX6. Pamatojoties uz Cinema Line kameru, piemēram, VENICE, izstrādē iegūto tehnoloģiju, S-Cinetone nodrošina dabīgus vidējos toņus, kas ir nepieciešami veselīgas ādas krāsas atveidei, kā arī maigas krāsas un lieliskas gaišās daļas. S-Cinetone ļauj apmierināt pieaugošās izteiksmīgā krāsu dziļuma vajadzības.

 

Efektīva siltumatdeve ilgstošai ierakstei

Jaunā siltumatdeves konstrukcija uztur attēla sensora un attēla apstrādes procesora temperatūru normālā darbības diapazonā, nepieļaujot to pārkaršanu, vienlaikus ļaujot saglabāt korpusa kompaktus izmērus. Tas ļauj ilgāk nekā 30 minūtes nepārtraukti veikt 8K/30p vai 4K/60p video ieraksti ar 10 bitu dziļumu un 4:2:0 iztveršanu.

 

Panorāmas režīma ierakste ar elektronisko slēdzi

Izmantojot elektronisko slēdzi ar mazu slēdža ātrumu, ir iespējams samazināt displeja reakcijas ātrumu, apgrūtinot ātras kustības objektu izsekošanu. Kad ierakstāt ar slēdža ātrumu mazāku nekā 1/60, ieslēdziet [Low Frame Rate Limit], lai atbilstošā kadru nomaiņas ātrumā ievietotu aptumšošanas kadrus, uzlabojot displeja reakciju un atvieglojot objekta izsekošanu bez displeja laika aiztures.

 

Atsevišķi fotoattēlu un video iestatījumi

Kameras ierakstes iestatījumu parametri mainās atbilstoši izvēlētajam ierakstes režīmam. Tas ir noderīgi, ja vēlaties izmantot savādāku slēdža ātrumu, diafragmu un citus fotoattēlu un filmu ierakstes iestatījumus. Pieejami šādi iestatījumi: Diafragma, slēdža ātrums, ekspozīcijas kompensācija, ISO jutība, eksponometrijas režīms, baltās krāsas balanss un attēla profils.

 

Vienkārša pārslēgšana starp pilnkadra un APS-C formātu

M un S izmēra attēliem pilnkadra un APS-C režīmā ir vienāds pikseļu skaits, tādēļ var vienkārši pārslēgt starp pilnkadra [M:M21] un APS-C [M:M21] režīmu, piemēram, ierakstot vienu ainu. Pateicoties 759 fāzu noteikšanas punktiem APS-C režīmā un pilnkadra režīmā, tiek iegūta tikpat vienmērīga automātiskā fokusēšanās.  [1] Pilnkadra režīms [2] APS-C

 

 

Augstas izšķirtspējas skatu meklētājs ar savā klasē visplašāko skata lauku

9,44 miljonu punktu (apm.) elektriskais skatu meklētājs ar augstas izšķirtspējas OLED displeju un uzlabotu optiku nodrošina savā klasē visaugstāko izšķirtspēju. Skatu meklētājs piedāvā arī 0,90x palielinājumu, 41° skatu lauku pa diagonāli un 25 mm acu punktu, lai iegūtu skaidru attēlu ar niecīgiem izkropļojumiem starp stūriem. Šim uzlabotajam skatu meklētājam ir līdz 240 fps atsvaidzes ātrums ar UXGA skatu lauku, iegūstot sevišķi vienmērīgu attēlu.

 

Ātrs USB Type-C un 1000BASE-T tīkla pieslēgums

USB Type-C® savienotājs atbalsta ātru datu pārraidi SuperSpeed USB ar ātrumu 10 Gbps (USB 3.2). Tas ļauj ātri pārraidīt datus ar datora tālvadības funkciju (pēc piesaistes izveides), nodrošinot lielu attēla failu vienmērīgu apstrādi. Kamera α1 ir arī aprīkota ar iebūvētu 1000BASE-T LAN savienotāju, lai ātri un stabili pārraidītu datus, ieskaitot attālinātajā ierakstē. Atbalstīts FTPS (File Transfer over SSL/TLS), kas atļauj SSL vai TLS kodēšanu datu drošības uzlabošanai.

 

Iebūvētais Wi-Fi modulis atbalsta 2x2 MIMO

Iebūvētais bezvadu LAN modulis nodrošina sakarus 2,4 GHz un 5 GHz diapazonā, pēdējais ar 2x2 MIMO atbalstu (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) piedāvā nozarē lielāko datu pārraides ātrumu). Duālās antenas nodrošina drošus sakarus pat ar kameras izturīgo magnija sakausējuma korpusu. 5 GHz sakari var piedāvāt būtiskas priekšrocības ziņu un sporta pasākumu ierakstē, kad nepieciešams drošs ātrums.

 

Saspiešana bez zudumiem un “Light” JPEG

Papildus saspiestajam un nesaspiestajam RAW formātiem α1 modelis var veikt efektīvu bezzudumu saspiešanu ar minimālu kvalitātes samazināšanos. Jaunais “Light” JPEG izmēra iestatījums ļauj iegūt mazākus failus salīdzinājumā ar “Standard” iestatījumu, kas ir ļoti svarīgi ziņu un sporta fotogrāfiem, lai varētu iespējami ātrāk nosūtīt gatavos attēlus.

 

Visaptveroša skārienvadība

Pārskatīta izvēļņu struktūra piedāvā vienkāršotu navigāciju, savukārt sensorekrāna darbība — ātrāku, intuitīvāku vadību.  Visas galvenās un funkcionālās izvēlnes reaģē uz pieskārieniem. Vēl labāku intuitīvo vadību nodrošina sensorfokusēšanās un sensorizsekošanas funkcijas. Ar iespējotu sensorizsekošanas funkciju atliek tikai pieskarties objektam ekrānā, lai aktivētu tā reāllaika izsekošanu, ierakstot fotoattēlus un filmas.

 

HEIF: augsta saspiešanas pakāpe ar lielisku attēla kvalitāti

Papildus plašam RAW un JPEG formātu klāstam α1 kamerā darbojas HEIF (High Efficiency Image File) formāts, lai nodrošinātu vienmērīgu krāsu gradāciju ar 10 bitu dziļumu, ļaujot reālistiskāk atveidot debesis un portreta objektus, kuru ierakstē ir svarīga vienmērīga, dabīga gradācija. HEIF formāta izmantotā uzlabotā saspiešanas tehnoloģija ļauj sasniegt attēla kvalitāti, kas atbilst vislabāko JPEG attēlu kvalitātei, apmēram divreiz samazinot faila izmēru.

 

Divas, ar CFexpress Type A savietojamās informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas

Kamera α1 ir aprīkota ar divām informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdām, kuras abas atbalsta UHS-I un UHS-II SDXC/SDHC kartes, kā arī jaunās CFexpress Type A kartes, nodrošinot lielāku atmiņas ietilpību un ātrāku nolasīšanu/ieraksti. CFexpress Type A kartes ir ideāli piemērotas liela ātruma nepārtrauktai fotoattēlu ierakstei, kā arī augstas izšķirtspējas, liela bitu plūsmas ātruma filmu ierakstei. Ierakstītos fotoattēlus un filmas var dažādos veidos saglabāt atmiņas medijā atbilstoši dažādiem lietojumiem un vajadzībām.

 

Izturīga magnija sakausējuma šasija

Vieglais, stingrais magnija sakausējums uzlabo augšējā, priekšējā un aizmugurējā vāka, kā arī iekšējā rāmja izturību. 6 objektīva bajonetes piestiprināšanas skrūves nodrošina vēl lielāku stingrumu un izturību.

 

Lielas ietilpības Z sērijas akumulators paredzēts ilgstošai ierakstei

Viena uzlādēšanas reize ļauj ierakstīt līdz 530 fotoattēliem. Arī akumulatora komponenti un elektriskā shēma ir izstrādāti barošanas izmantošanas optimizēšanai. Lielāka ietilpība, pateicoties diviem Z akumulatoriem VG-C4EM satverē.

 

 

Komplektācija

Kamera

Akumulatora lādētājs

Barošanas vads

NP-FZ100 uzlādējams akumulators

C tipa USB kabelis

Plecu siksna

Korpusa vāciņš

Kabeļa aizsargs

Hot-shoe vāciņš

Acuokļa vāciņš

Lietošanas instrukcija

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
50.1Mpix
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5.5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
HEIF
14Bit RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Rec. ITU-R BT.2100 standard (BT.2020 gamut)
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
30 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
8K (7680 x 4320) 30 kadri/s
8K (7680 x 4320) 25 kadri/s
8K (7680 x 4320) 24 kadri/s
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 100 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
XAVC HS
H.265
H.264
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Skaņas ieraksta formāti
MPEG-4 AAC-LC 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
S Cinetone
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (575) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Putns (bez acs izvēles)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 50-102400 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/400 s (35mm pilna kadra), 1/500 s (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Mehāniskais slēdzis
Elektroniskais slēdzis
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1440000 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,6 cm (0,64 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (OLED)
Punktu skaits
9437184 punkti
Palielinājums
Apm. 0,90x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
240 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I/II / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
CFexpress Type A
Otrā slota saderība
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
CFexpress Type A
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C (DC IN)
micro-B (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Stereo
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
95min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
530 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
737 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.69 x 12.89 x 8.08cm

Saistītās preces

Filtri

Sony vertikālais rokturis VG-C4EM

449
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem šodien no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony zibspuldze HVL-F28RM

Saņem šodien no 10:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karšu lasītājs MRW-G2

Saņem šodien no 10:00

159.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte CFexpress CEA-G80T

Saņem šodien no 10:00

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte CFexpress CEA-G160T

Saņem šodien no 10:00

479.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony mikrofons ECM-B1M

Saņem šodien no 10:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem šodien no 10:00

189
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem šodien no 10:00

329
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem šodien no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem šodien no 10:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony akumulators NP-FZ100

Saņem šodien no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt