Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a7S III E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-7SM3

4199
Bezmaksas piegāde!

Atnes mums savu veco digitālo fotoaparātu ar maināmo objektīvu vai tikai objektīvu jebkurā stāvoklī uz Sony Center veikalu Rīgā, Brīvības 40 - un saņem 300 EUR atlaidi šīs preces iegādei!

Spēkā no 15.02. - 31.03.2024.

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ XR
  • Acs autofokuss

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Jaunais attēla sensors ar divreiz lielāku datu nolasīšanas ātrumu

Jaunais pilnkadra Exmor R™ CMOS sensors ar aizmugurējo apgaismojumu un 12,1 miljonu efektīvo pikseļu ļauj līdz divas reizes ātrāk nolasīt datus salīdzinājumā ar kameru α7S II, vienlaikus nodrošinot augstu jutību un plašu dinamisko diapazonu. Paplašinātais krāsu filtru masīvs uzlabo krāsu atveidošanas precizitāti, savukārt fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sistēma nodrošina stabilu un izcili precīzu automātisko fokusēšanos, kas ļauj iegūt lieliskas kvalitātes attēlu.

 

Jaunais attēla procesors ar līdz 8x lielāku apstrādes veiktspēju

Attēla procesora BIONZ XR™ veiktspēja astoņas reizes pārsniedz iepriekšējā procesora veiktspēju, ļaujot līdz minimumam samazināt aizturi, tādējādi būtiski uzlabojot filmu un fotoattēlu reāllaika apstrādes iespējas. Procesors reāllaikā regulē automātiskās fokusēšanās, attēlu atpazīšanas un attēlu kvalitātes funkciju parametrus, veic datu pārraidi, atveido un pārvalda lietotāja saskarni, kā arī veic citas kameras darbības.

 

Augsta jutība, plašs dinamiskais diapazons

Optimizējot izejas signālu, 12,1 megapikseļa pilnkadra sistēma nodrošina augstu jutību ar niecīgiem trokšņiem visā kameras gaismas jutības diapazonā. Standarta ISO diapazons ir 80-102 400, ko var paplašināt līdz 40-409 600 (filmām 80-409 600). Iespaidīgi platais 15 soļu dinamiskais diapazons ļauj ierakstīt skaistus un reālistiskus attēlus bez pārmērīgi izgaismotām zonām. Kameras augstā jutība un plašais dinamiskais diapazons paplašina radošo brīvību ierakstes laikā.

 

All-Intra iekšējā ierakste

Papildus Long-GOP starpkadru saspiešanai pirmo reizi α sērijā kamerā α7S III tiek atbalstīta arī iekšējā iekškadru (All-Intra) ierakste, kurā katrs kadrs tiek ierakstīts neatkarīgi no pārējiem ar bitu plūsmas ātrumu līdz 600 Mbps. Šī funkcija var būt noderīga noteiktiem ierakstes veidiem, jo nodrošina maksimālu elastīgumu pēc apstrādes montāžā.  [1] All-Intra (All-I)  [2] Long-GoP  [3] attēlu grupa

 

Pilnkadra 4K formāta ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

Pilnkadra 4K formāta ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē un autofokusēšanos ir iespējama, pateicoties jaunā attēla sensora lielātruma datu nolasīšanas iespējai, kas darbojas kopā ar jauno jaudīgo BIONZ XR procesoru. Augsta attēla kvalitāte 4K formātā, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas, ļaujot pēcapstrādē iegūt skaidru palēninātu ierakstu (līdz 5 reižu palēninājums salīdzinājumā ar reāllaiku), kā arī pilnkadra kamerām raksturīgos bokē efektus ar vienmērīgu augstas precizitātes autofokusēšanos. Par spīti kompaktajam izmēram kamera α7S III piedāvā iespaidīgas radošuma izpausmes iespējas.

 

Filmu ierakste ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu

Kamera spēj veikt 4K formāta iekšējo ieraksti ar 10 bitu dziļumu un 4:2:2 krāsu iztveršanu, izmantojot Long GOP vai All Intra saspiešanu. Tas paplašina krāsu gradācijas iespējas, ļaujot video ierakstē sasniegt maksimālu reālismu HDR režīmā, saglabājot dabīgo gradāciju un īstu brīvību montāžas procesā.

 

HEVC kodeks ar augstu saspiešanas efektivitāti

Izmantojot MPEG-H HEVC/H.265 kodeku, pirmo reizi pieejamā XAVC HS formāta ierakstē saspiešanas efektivitāte tiek palielināta aptuveni divas reizes. Salīdzinājumā ar parasto 4K XAVC S formātu XAVC HS ļauj ierakstīt detalizētu 10 bitu video ar 4:2:2 krāsu iztveršanu salīdzināmā vai mazākā datu plūsmas ātrumā; nodrošinot vēl labāku attēla kvalitāti un ļaujot izveidot ērti apstrādājama izmēra failus.

 

S-Log2 un S-Log3 ar 10 bitu dziļuma un 4:2:2 iztveršanas atbalsts

Kamerā ir pieejamas S-Log2 un S-Log3 gammas līknes, S-Log3 līkne nodrošina labāku gradāciju pārejā no ēnām līdz pustoņiem (18% pelēkā), paplašinot dinamisko diapazonu līdz 15+ līmeņiem. Kamerā ir pieejami trīs krāsu gammas iestatījumi (S-Gamut, S-Gamut3 un S-Gamut3.Cine), turklāt pēdējie divi iestatījumi ļauj panākt krāsu atbilstību ar Sony profesionālajām kamerām ierakstīto videomateriālu krāsām. Pateicoties krāsu atbilstībai, krāsu gradācija ir vienkāršāka pēcapstrādes montāžā, tādējādi kameru α7S III var parocīgāk izmantot kopā ar citām profesionālajām kamerām.

 

16 bitu RAW datu izeja

Nodrošinot uzlabotu attēla kvalitāti, kā arī elastīgākas un efektīvākas montāžas iespējas pēcapstrādē, pirmo reizi α sērijā šī kamera atbalsta 16 bitu RAW datu izeju uz ārējo rakstītāju, izmantojot HDMI saskarni. Kamera var no attēla sensora pārraidīt 16 bitu pilnkadra attēlu datus ar 4264 x 2408 izšķirtspēju (16:9 ekrāna formāts), izmantojot atšķirīgu kadru nomaiņas ātrumu (60p/50p/30p/25p/24p).

 

10 bitu krāsu dziļuma HLG attēla profils

HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR attēla profils, kuru papildina BT.2020 krāsu telpa ar plašu gammu, var tikt izmantots tiešai atskaņošanai HDR (HLG) režīmā savietojamos televizoros. Rezultātā iegūstat realitātei atbilstošus attēlus, kurus praktiski nevar atšķirt no attēliem, kurus redz ar neapbruņotu aci, ar detalizētām ēnām, mazākām aptumšotajām un izgaismotajām zonām — tas viss bez nepieciešamības veikt krāsu korekciju. Proti, ierakste ar 10 bitu krāsu dziļumu nodrošina augstu precīzas gradācijas un detalizācijas līmeni, ļaujot sasniegt izcilu reālismu.  [1] Attēlu precīzas pielāgošanas elastīgas iespējas pēc vēlēšanās (nepieciešama krāsu korekcija) [2] Augstas kvalitātes attēla ierakste (nav nepieciešama krāsu korekcija)

 

Uzlabota filmas attēla kvalitāte

Uzlabotās α7S III kameras jaunā procesora funkcijas ļauj stabilāk atveidot lapotnes, zāles un cilvēka ādas krāsas un tekstūru, novēršot pārmērīgu atkarību no apgaismojuma avotiem. Turklāt uzlabota arī gradācijas atveidošana, iegūstot labāka izskata ādas toņus un akcentējot pārejas portretos. Veicot ieraksti 4K formātā, jaunais attēla sensors un procesors samazina slīdošā aizvara izkropļojumu līdz vienai trešdaļai, salīdzinot ar kameru α7S II.

 

Starpniekfailu ierakste, lai uzlabotu montāžas procesa efektivitāti

Ierakstot filmas, maza bitu plūsmas ātruma starpniekfailus ar HD izšķirtspēju var ierakstīt vienlaikus ar formātiem, kuru bitu plūsmas ātrums ir lielāks, piemēram, XAVC S-I 4K, un šos mazākos starpniekfailus var izmantot montāžai un priekšskatīšanai pirms galīgā materiāla izveides. Šādi tiek samazināts datora noslogojums un nodrošināts ātrāks un efektīvāks darba process. Starpniekfailus var ierakstīt ar 10 bitu krāsu dziļumu XAVC HS formātā (1920 x 1080) vai 8 bitu krāsu dziļumu XAVC S formātā (1280 x 720).

 

Autofokusēšanās atbalsta manuālās fokusēšanas režīmā

Kameras autofokusēšanās sistēma var noderēt pat tad, ja galvenokārt izmantojat manuālo fokusēšanu. Lai iegūtu maksimālu autofokusēšanās ātrumu, līdz pusei nospiediet aizvara taustiņu vai nospiediet AF-ON taustiņu gluži kā fotoattēlu ierakstē. Turklāt lēnāku, kinematogrāfiskāku autofokusēšanās pāreju var iegūt, izmantojot sensorās autofokusēšanās vai reāllaika autofokusēšanās pēc acīm funkcijas, nospiežot pielāgojumu taustiņu; tādējādi panākot lēnu, vienmērīgu autofokusēšanos ar iestatīto autofokusēšanās pārejas ātrumu.

 

Inovatīvās izsekošanas funkcijas, kuras izraisa revolūciju filmu ierakstē

Reāllaika izsekošana un reāllaika autofokusēšanās pēc acīm būtiski atvieglo filmu ieraksti. Skārienjutīgās izsekošanas funkcija ļauj sākt objekta izsekošanu, tam pieskaroties LCD monitorā; šī funkcija apstrādā krāsu, šablona (spilgtums), attāluma (dziļums) un sejas informācijas datus, lai ierakstes objekts stabili paliktu fokusā. Varat pilnībā pievērsties attēla kompozīcijai, kas var būt sevišķi parocīgi, ja ierakstāt vienatnē vai izmantojot stabilizatoru. Skārienjutīgās darbības var izmantot, lai uz laiku ieslēgtu autofokusēšanos pat tad, kad ierakstāt ar manuālo fokusēšanos.

 

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās, lai filmas ierakstes laikā iegūtu stabilu fokusu

Pārmantojot Sony lielformāta profesionālo videokameras FX9 tehnoloģiju un veiktspējas standartus, ātrā hibrīdā autofokusēšanās apvieno fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanos un kontrasta noteikšanas autofokusēšanos. Šādi tiek nodrošināta ļoti precīza, vienmērīga ātri kustīgu objektu izsekošana plašā diapazonā, izmantojot pat nelielu lauka dziļumu; tas ļauj pilnībā izmantot vienmērīgās fokusēšanās iespējas, izmantojot Sony objektīvu ar E bajoneti lineāros motorus un elektrisko tālummaiņu. Izmantojot jaunos autofokusēšanās ātruma pārejas un autofokusēšanās objekta nobīdes jutīguma parametrus, profesionālajiem lietotājiem būs iespējama elastīgāka fokusa vadība. Abi šie parametri ļauj izmantot iepriekšveiktos iestatījumus, kurus ierakstes laikā var aktivēt ar pielāgojumu taustiņu.

 

Aktīvā režīma optiskais attēla stabilizators, kad veicat ieraksti, turot kameru rokās

Izmantojot jauno augstas precizitātes stabilizācijas bloku, žiroskopiskos sensorus un optimizētos attēla stabilizācijas algoritmus, kameras optiskā SteadyShot™ stabilizatora aktīvais režīms ļauj veikt precīzu attēla optisko kompensāciju, kas nepieciešama filmas ierakstē, nodrošinot pat 4K formāta video ieraksti. Pateicoties šim bezprecedenta stabilizācijas līmenim, var ierakstīt tikai ar kameru bez papildu aprīkojuma, izmantojot tikai α sistēmas kompaktā izmēra un mobilitātes sniegtās priekšrocības.  [1] Kameras svārstību izsekošana [2] Standarta [3] Aktīvais

 

Jaunā siltumatdeves konstrukcija nodrošina lielāku ierakstes laiku

Kameras konstrukcija ir optimizēta, lai novērstu tās pārkaršanu pat ilgstošas ierakstes laikā. Unikālais Sony Σ (sigma) burta formas grafīta sakausējuma radiators ir iebūvēts attēla stabilizācijas blokā, ļaujot sensoram izkliedēt siltumu piecas reizes efektīvāk nekā iepriekšējos modeļos, vienlaikus ļaujot tam brīvi pārvietoties un netraucējot stabilizācijas sistēmas darbībai.

 

Uzlabota skaņas kvalitāte

Digitālā audio saskarne ir iebūvēta vairāku saskarņu (MI) pieslēgvietā, ļaujot ierakstīt tīrāku, skaidrāku skaņu, nezaudējot kvalitāti. XLR-K3M XLR adaptera komplekts ļauj kameru aprīkot ar 4 kanālu 24 bitu digitālā audio ierakstes iespēju. Izvēlnē var izvēlēties trīs ierakstes formātus: 48 kHz/16 bitu 2 kanālu, 48 kHz/24 bitu 2 kanālu un 48 kHz/24 bitu 4 kanālu; pēdējo divu formātu izmantošanai ir vajadzīgs XLR-K3M XLR adaptera komplekts.

 

Atsevišķa filmas ierakstes iestatījumu izvēlne

Kameras iestatījumu daļu var atsevišķi mainīt filmu vai fotoattēlu ierakstē; tas var būt noderīgi, ja atkarībā no ierakstes režīma vēlaties izmantot atšķirīgus ISO, diafragmas (apertūras) un citus iestatījumus. Cita parocīga funkcija — elastīgā ekspozīcijas režīma izmantošana parastā PASM režīma vietā, kad izvēlējāties filmas ierakstes vai palēninātās/paātrinātās (S&Q) ierakstes režīmu. Tas ļauj ātri pārslēgt starp diafragmas (apertūras) un aizvara ātruma automātiskās un manuālās vadības režīmiem, un šo funkciju var piešķirt pielāgojumu taustiņam, lai varētu pārslēgt starp automātisko un manuālo režīmu, vienreiz nospiežot taustiņu.

 

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās fotoattēlu ierakstē

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās izmanto 759 punktu augsta blīvuma fāzu noteikšanas autofokusēšanās punktus (aptver apmēram 93% no attēla laukuma), kā arī 425 punktu kontrasta noteikšanas autofokusēšanos. Pirmo reizi S sērijā ir pieejama arī reāllaika autofokusēšanās pēc acīm (cilvēku un dzīvnieku) un reāllaika izsekošana. Uzlaboti autofokusēšanās algoritmi vienkāršo precīzu autofokusēšanos vājā apgaismojumā līdz pat EV-6 līmenim, ļaujot kamerai precīzi fokusēties pat tad, ja ierakstes objekts ir slikti saskatāms ar neapbruņotu aci.

 

Izstrādāts ērtai filmu ierakstei

Sāniski atveramais monitors ar maināmu pozicionēšanas leņķi nodrošina kameras elastīgas novietojuma un kadrēšanas iespējas; monitorā tiek izmantots spilgts 3,0 tipa 1,44 miljonu punktu LCD ekrāns. MOVIE taustiņš ir parocīgi sasniedzams kameras augšpuses panelī, savukārt izturīgā HDMI Type-A pieslēgvieta nodrošina uzticamu pieslēgumu pie ārējiem monitoriem. Arī elementu izvietojums un režīma vadības riteņa sākotnējie iestatījumi tika pielāgoti atbilstoši profesionālo lietotāju vajadzībām.

 

Lielātruma nepārtrauktās ierakstes veiktspēja

Gan mehāniskais, gan elektroniskais aizvars ļauj veikt nepārtrauktu ieraksti ar ātrumu 10 kadri sekundē, izmantojot autofokusēšanos/autoekspozīciju. Vairāk nekā 1000 nesaspiestu RAW attēlu nepārtraukta ierakste ir iespējama, pateicoties BIONZ XR procesora buferatmiņas apjoma palielināšanai un lielam ierakstes ātrumam atmiņas kartē.

 

Radošā izskata funkcija ļauj izveidot noskaņojumu un atmosfēru

Jaunā radošā izskata funkcija ļauj fotoattēlos un filmās ātri izveidot vajadzīgo noskaņojumu, piemēram, mainot spilgtuma, kontrasta un krāsu piesātinājuma parametrus. Kamerā ir pieejami desmit radošā izskata funkcijas iepriekšveikti iestatījumi, katru no tiem var izmanto gan gatavā, gan pielāgotā veidā ar astoņiem individuāliem iestatījumiem. Radošā izskata funkcijas pielāgotos iestatījumus var vienkārši saglabāt un saglabāt turpmākai izmantošanai.

 

Uzlabota attēlu kvalitāte fotoattēlu ierakstē

Jaunais attēla sensors un attēla procesors nodrošina lielisku jutību, kas ir S sērijas kameru izteikta īpatnība, un būtiski uzlabo krāsu un tekstūras detaļu atveidošanu. Uzlabota renderēšanas spēja ļauj iegūt reālistiskākus attēlus ar samazinātiem trokšņiem, jo īpaši vidējas līdz augstas jutības diapazonā. Jaunais redzamās gaismas un infrasarkanā starojuma sensors uzlabo automātisko balto balansu, turklāt ir pievienotas HEIF failu iespējas un HLG fotoattēlu režīms (8 bitu un 10 bitu HEIF formāta fotoattēliem).

 

Divas ar CFexpress Type A informācijas nesējiem savietojamas pieslēgšanas ligzdas

Kameras divas informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas ir savietojamas ar jaunajām CFexpress Type A kartēm, kā arī SDXC/SDHC kartēm, kuras atbalsta UHS-I un UHS-II datu pārraides ātruma klases. CFexpress Type A kartes ir jaunais kompakto datu uzglabāšanas ierīču standarts; pateicoties lielajam datu ierakstes/nolasīšanas ātrumam, tās ir piemērotas fotoattēlu lielātruma nepārtrauktai ierakstei un 4K formāta filmu ierakstei ar lielu bitu plūsmas ātrumu. Tās spēj ātri atbrīvot kameras buferatmiņu pat tad, kad tiek veidoti lielapjoma fotoattēlu un filmu dati.

 

Jaunā skārienjutīgā izvēlne ar navigāciju, kas orientēta uz darba procesiem

Atbildot uz profesionālu fotogrāfu un videooperatoru vēlmēm, izvēlnes struktūra ir pārveidota, lai uzlabotu darba efektivitāti. Izvēlnes cilnes atrodas displeja kreisajā pusē, bet labajā pusē atrodas parametru grupas un parametri, kas saistīti ar izvēlēto cilni. Vienlaikus var atainot līdz trim līmeņiem, tādējādi izvēlnes struktūra ar skaidrāk redzama. Izvēlnes sensorvadība ļauj ātri, intuitīvi vadīt kameru.

 

Augstas izšķirtspējas 9,44 miljonu punktu elektroniskais skatumeklētājs

Pateicoties savā klasē visaugstākajai izšķirtspējai, kameras α7S III skatumeklētāja izšķirtspēja ir salīdzināma ar cilvēka acs izšķirtspēju. Skatumeklētājs piedāvā arī savā kategorijā vislielāko 0,90x palielinājumu, 41° skatu lauku pa diagonāli un 25 mm acu punktu, lai iegūtu skaidru attēlu ar niecīgiem izkropļojumiem. Uzlabots korpusa šuvju blīvējums būtiski samazina iekšējās kondensācijas rašanās iespēju pat tad, ja strauji svārstās apkārtējās vides temperatūra.

 

Droša un izturīga konstrukcija

Lai maksimāli aizsargātu pret putekļiem un mitrumu, tika papildus hermetizētas visas korpusa šuves un akumulatora nodalījuma vāks, pārveidots informācijas nesēju pieslēgvietas vāks, lai labāk izturētu skarbos laikapstākļus ārpus telpām. Filtrs attēla sensora priekšpusē svārstās ultraskaņas frekvencē — 70 000 cikli sekundē — un notīra putekļus no sensora virsmas. Kameras šasija ir ļoti izturīga, jo pilnībā izgatavota no magnija sakausējuma.

 

Ārējās zibspuldzes vadība no kameras korpusa

Tagad kamerā ir iespējams konfigurēt savietojamās piestiprinātās zibspuldzes vai bezvadu tālvadības pults (abas nopērkamas atsevišķi) iestatījumus. Vairumam iestatījumu, tostarp zibspuldzes izejas jaudai, var piekļūt un vienkārši mainīt kameras izvēlnē; tas ļauj efektīvi vadīt zibspuldzi ar oriģinālajiem Sony piederumiem. Zibspuldzes parametri tiek atainoti kameras izvēlnē izvēlētajā rādījumu valodā.

 

Datu apmaiņa darba procesiem ierakstes vietā

Vadu pieslēguma un bezvadu sakaru funkcijas ļauj pārsūtīt fotoattēlu un filmu failus, izmantojot FTP protokolu, kā arī veikt attālinātu ieraksti, tādējādi atvieglojot profesionālos darba procesus ierakstes laikā. Atbalstīti bezvadu 5 GHz/2,4 GHz LAN savienojumi, kā arī ir pieejams vadu savienojums pie 1000BASE-T Ethernet tīkliem, izmantojot USB-Ethernet adaptera kabeli, kas pieslēgts pie kameras USB Type C® pieslēgvietas ar SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) atbalstu. Attālināto ieraksti var vadīt ar datoru, izmantojot Sony Imaging Edge Desktop™ lietotni, vai mobilo tālruni, izmantojot Imaging Edge Mobile™.

 

USB Power Delivery funkcija

Fotokamera atbalsta USB PD (Power Delivery) funkciju, kas ļauj ilgstoši veikt nepārtrauktu ieraksti, neizlādējot iekšējo bateriju. Ar PD savietojamos USB lādētājus un portatīvos akumulatorus var pieslēgt pie kameras USB Type C® pieslēgvietas, lai nodrošinātu barošanu vai uzlādētu iekšējo bateriju 3 līdz 4 reizes ātrāk, salīdzinot ar parastajiem barošanas avotiem.

 

S-Cinetone™ — vadošā kinematogrāfiskā krāsu atveides tehnoloģija

Iekļaujot pazīstamo Sony S-Cinetone tehnoloģiju, kas tika izmantota Cinema Line FX9 un CineAlta, tostarp VENICE, kameru izstrādē, ļauj kinematogrāfisku krāsu atveidi nodrošināt tieši kamerā. S-Cinetone ir optimizēta dabīgai ādas toņu un vidēja diapazona krāsu atveidei, ar gaišo zonu laidenu izlīdzināšanu, nodrošinot objekta iespaidīgu atveidošanu pat bez pēcapstrādes krāsu korekcijas.

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta RAW datu apstrādei ar iespaidīgiem rediģēšanas rīkiem un vienkāršu pārvaldību. Ir pieejama arī Capture One Pro (paredzēta Sony), kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un attālinātas attēlu ierakstes iespēju.

 

Imaging Edge Desktop lietotne

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge Desktop lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

Komplektācija

  • Akumulatora lādētājs
  • Akumulators NP-FZ100
  • Strāvas vads
  • USB Type-C vads
  • Plecu siksniņa
  • Ārējais kabeļa fiksēšanas stiprinājums

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ XR
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
12.9Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5.5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Rec. ITU-R BT.2100 standard (BT.2020 gamut)
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
120 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 120 kadri/s
4K (3840 x 2160) 60 kadri/s
4K (3840 x 2160) 50 kadri/s
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
XAVC HS
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
MPEG-4 AAC-LC 2 kanālu
AAC-LC 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 4 kanālu
LPCM 16 bits, 48 kHz, 2 kanālu
LPCM 24 bits, 48 kHz, 2 kanālu
Video krāsu gamma
Rec. ITU-R BT.2100 standard (BT.2020 gamut)
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (759) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 80-102400 (ISO 40-409600 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 80-102400 (ISO 100-409600 paplašinātā režīmā)
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Elastīgs ekspozīcijas režīms
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/250 sek (35mm pilna kadra), 1/320 sek (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1440000 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
Ir
Atlokāms LCD ekrāns
(Atvēršanas leņķis: 176°,Rotācijas leņķis: 270°)
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,6 cm (0,64 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (OLED)
Punktu skaits
9437184 punkti
Palielinājums
Apm. 0,90x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I/II / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
95min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
600 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
699 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9 x 12 x 8cm

Saistītās preces

Filtri

Atmiņas karte CFexpress CEA-G80T

Saņem rīt no 11:00

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 11:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem rīt no 11:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube II 30C gaisma 2KIT

649.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube 15C gaisma 1KIT

199.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube 30C gaisma 1KIT

299.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube II 6C gaisma 1KIT

94.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube II 30C gaisma 1KIT

349.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Nanlite LED RGB Pavotube II 15C gaisma 1KIT

249.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zibspuldze HVL-F28RM

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

HDMI Premium vads 1m

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karšu lasītājs MRW-G2

Saņem rīt no 11:00

159.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte CFexpress CEA-G160T

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 110.95479.95 369
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem rīt no 11:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B1M

Saņem rīt no 11:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Vertikālais rokturis VG-C4EM

449
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 60189 129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

Ietaupi 90329 239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem rīt no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Aizsargstikls PCK-LG1

Saņem rīt no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem rīt no 11:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FZ100

Saņem rīt no 11:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem rīt no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt