Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a9 II E-mount pilna kadra fotokamera
ILCE-9M2

5399
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 19:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Pilnkadra vairākslāņu CMOS sensors ar iebūvētu atmiņu

Bezspoguļa nākamās paaudzes kamera α9 II ar liela ātruma ieraksti ievērojami pārspēj spoguļkameras. Tā ir aprīkota ar lielisku 35 mm vairākslāņu CMOS attēla sensoru ar iebūvētu atmiņu, kas nodrošina iespaidīgi lielu datu nolasīšanas ātrumu. Šis 24,2 MP attēla sensors nodrošina augstu jutības līmeni līdz ISO 204800 (paplašinātā režīmā), tam ir no aizmugures apgaismota konstrukcija.

 

Lielātruma BIONZ X attēla procesors

Kameras attēlu apstrādes algoritmiem piemīt jaunākās paaudzes uzlabojumi, kas ļauj iegūt dabīgāku toņu gradāciju un stabilāku automātisku baltā balansu nepārtrauktai ierakstei.

 

Bezkompromisa attēla kvalitāte

Pilnkadra vairākslāņu CMOS attēla sensors ar 24,2 megapikseļu efektīvu izšķirtspēju un iebūvētu atmiņu kopā ar jaunākās paaudzes BIONZ X attēla procesoru nodrošina augstas jutības atveidošanu līdz ISO 51200, augstu dinamisko diapazonu, kā arī atbalsta 14 bitu RAW izejas signālu un 16 bitu attēlu apstrādi. Pateicoties šādai kombinācijai, varat ierakstīt maksimālā detalizētībā un attēla kvalitātē, atveidojot bagātīgu toņu gradāciju un dabīgas krāsas, piemēram, cilvēka ādas nokrāsas.

 

Ierakste bez aptumšošanas, izmantojot skatumeklētāju Quad-VGA OLED Tru-Finder

Nepārtrauktas ierakstes laikā elektroniskā aizvara sistēma novērš aptumšošanu, kas raksturīga optiskajiem skatumeklētājiem, un lielātruma attēla sensors novēršs attēla atainošanas aizturi elektroniskā skatumeklētāja ekrānā. Liela ātruma 120 fps atsvaidzes ātrums minimizē attēla izplūšanu kustīgu objektu ierakstē, skatumeklētājs Quad-VGA OLED Tru-Finder ar apmēram 3,68 miljonu punktu izšķirtspēju ir aprīkots ar ZEISS® T* pārklājumu atstarošanās samazināšanai, savukārt ārējā objektīva fluora pārklājums, kas atgrūž netīrumus, uzlabo kameras lietošanas parocīgumu ierakstes vietā.  (A) Ierakste bez aptumšošanas  (B) Ierakste ar aptumšošanu

 

Neticami ātra nepārtrauktā ierakste

Pateicoties α9 II kameras neticamajam darbības ātrumam, nepārtrauktā ierakste ir iespējama ar ātrumu līdz 20 kadriem sekundē, izmantojot elektronisko aizvaru, un 10 kadriem sekundē, izmantojot mehānisko aizvaru, lai ierakstītu ātras kustības objektus neatkarīgi no aizvara tipa, un pat vislielākajā ātrumā zibspuldzi var sinhronizēt ar mehānisko aizvaru.

 

Līdz 60 autofokusēšanās/autoekspozīcijas aprēķinu sekundē

Autofokusēšanās/autoekspozīcija tiek aprēķināta līdz 60 reizēm sekundē un faktiski notiek nepārtraukti, kamēr veidojat attēla kompozīciju un pat tad, kad atbrīvojat aizvaru. Pateicoties nepārtrauktai autofokusēšanās/autoekspozīcijai attēla sensors spēj ātri, precīzi un uzticami izsekot pat objektus ar haotisku kustību. Turklāt ar automātiskā baltā balansa bloķēšanas iespēju var jebkurā laikā bloķēt/atbloķēt automātiskā baltā balansa darbību; tā ir noderīga funkcija jaukta apgaismojuma apstākļos, izmantojot gan dabīga, gan mākslīga apgaismojuma avotus.  (1) Autofokusēšanās/autoekspozīcijas aprēķini  (2) 60 reizes sekundē  (3) 20 kadri sekundē

 

Klusa ierakste

Novērtējiet liela ātruma klusas ierakstes priekšrocības, izmantojot pilnībā digitālu aizvaru — bez fiziska mehānisma. Elektroniskais aizvars nodrošina klusu ieraksti bez mehāniskā spoguļa un aizvara trokšņa. Tas ir ideāli piemērots sporta sacensību un citu objektu ierakstē, kad nepieciešama klusa darbība, tādējādi paplašinot kameras daudzveidīgās izmantošanas iespējas.

 

Lielātruma (1/32000 s) aizvars novērš izkropļojumus

Izmantojot Sony attēla sensora inovatīvu risinājumu, šis aizvars sasniedz līdz 1/32000 sekundes ātrumu, kas nav iespējams mehāniskajām sistēmām. Turklāt elektroniskā aizvara lielais aizkara ātrums novērš slīdošā aizvara efektu, nodrošinot kustīgu objektu lieliskas kvalitātes attēlu ieraksti, piemēram, sporta sacensībās un citās aktivitātēs ar ātru kustību.

 

4D FOCUS: autofokusēšanās plašs aptvērums, ātrums un stabila izsekošana

4D FOCUS nodrošina precīzu kustīgu objektu noteikšanu, uzticamu ātru autofokusēšanos un nepārtrauktu izsekošanu, pamatojoties uz nepārtrauktu autofokusēšanos un optimizētu autofokusēšanās algoritmu; šādu efektu nodrošina 693 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās, kas aptver apmēram 93% kadra un ļauj izsekot objekta kustībai pat aizvara atbrīvošanas laikā.

 

Ierakste ar ņirboņas slāpēšanu

Kamera automātiski atpazīst fluorescējošo lampu vai citu mākslīgā apgaismojuma avotu radīto ņirboņu, un aizvara darbības parametri tiek pielāgoti, lai minimizētu ņirboņas ietekmi uz fotoattēlu kvalitāti. Šādi tiek noslāpētas ekspozīcijas un krāsu atveides anomālijas attēlu augšdaļā un apakšdaļā, kad ierakste veikta ar lielu aizvara ātrumu, kā arī ekspozīcijas un krāsu atveides neatbilstības nepārtrauktajā ierakstē, tādējādi uzlabojot iekštelpās ierakstīto attēlu kvalitāti.  (1) Ņirboņas slāpēšana IESL.  (2) Ņirboņas slāpēšana IZSL.

 

Reāllaika izsekošana

Reāllaika izsekošanas tehnoloģija izmanto mākslīgo intelektu, lai atpazītu kustīgos objektus attēla sensora uztvertās informācijas klāstā. Telpiskie dati, tostarp krāsu, šablona (spilgtuma) un attāluma informācija tiek paralēli apstrādāta lielā ātrumā, savukārt cilvēku un dzīvnieku sejas un acu atrašanās vietas dati tiek nepārtraukti reāllaikā atpazīti, izmantojot mākslīgo intelektu, nodrošinot kustīgo objektu automātiskās atpazīšanas un izsekošanas augstu precizitāti.

 

Precīza autofokusēšanās līdz pat EV-3 spilgtuma līmenim

Gaismjutīgā autofokusēšanās ļauj ierakstīt pat EV-3 iestatījumā ar jutību ISO 100. Ja fokusa prioritāte ir diafragma, tas nodrošina precīzāku fokusēšanos vājā apgaismojumā un tad, kad diafragmas atvere ir samazināta, tādējādi precīzās autofokusēšanās sistēma darbosies pat vāji apgaismotu ainu ierakstē. Tas nodrošina jaunas ierakstes iespējas vājā apgaismojumā un naktī.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc cilvēku un dzīvnieku acīm

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm pamatojas uz uzlabotā mākslīgā intelekta iespējām, lai pastāvīgi analizētu un atpazītu acis attēla sensora savāktajā datu klāstā; izmantojot vienkāršu pārslēgšanu, var izmantot fokusēšanos uz kreiso vai labo aci. Līdz pusei nospiežot aizvara taustiņu, var atpazīt pat dzīvnieku acis. Izmantojiet to vienlaikus ar dzīvu objektu reāllaika izsekošanu, lai iegūtu lieliskus rezultātus.

 

Nepārtrauktā ierakste ar autofokusēšanos/autoekspozīciju, izmantojot objektīvus ar A bajoneti

Iebūvētā 693 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās nodrošina plašu kadra zonas aptvērumu, ātru reaģēšanu un efektīvu izsekošanu, izmantojot gan objektīvus ar E bajoneti, gan objektīvus ar A bajoneti un bajonetes adapteru (LA-EA3). Iespējama nepārtrauktā ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē un izsekojošu autofokusēšanos.

 

Aizvara izturība un attēla svārstību slāpēšana

Aizvara izturība ir apstiprināta vairāk nekā 500 000 atbrīvošanas cikliem, tas ir aprīkots ar iebūvētu amortizatoru, kas minimizē aizvara kustības izraisīto vibrāciju un troksni, tādējādi varat iegūt kvalitatīvus attēlus ar augstu izšķirtspēju.

 

Iebūvētā 5 asu optiskā attēla stabilizācija

Iebūvētā attēla stabilizācijas sistēma precīzi kompensē kameras pārvietošanos pa 5 asīm, kas var pasliktināt ierakstes kvalitāti, turot kameru rokās. Pateicoties tam, fotoattēli un filmas izskatās ļoti augstā kvalitātē pat tad, kad ierakstāt ar lielāku fokusa attālumu vai tuvplānus naktī. Attēla stabilizācijas sistēmas izmantošana ir ekvivalenta ierakstei ar 5,5 soļus lielāku aizvara ātrumu, ļaujot stabili veidot kadra kompozīciju, kad ierakstāt ātras kustības objektus. Efekti tiek piemēroti reāllaikā ar tiešraides novērošanas iespēju.  (1) Rotācija ap vertikālo asi  (2) Rotācija ap šķērsvirziena asi  (3) Rotācija ap garenvirziena asi

 

Lietotāja fokusēšanās zonas rotācijas un pielāgošanas iespējas

Pateicoties jaunajam iestatījumam, fokusēšanas zonu var iestatīt kadra augšējā, apakšējā, kreisajā un labajā stūrī, lai izvēlētos piemērotu fokusēšanās zonu sporta sacensībās un citās situācijās, kurās objekts bieži pārvietojas kadrā. Ierobežojot autofokusēšanās zonas un ISO iestatījumu atainošanu, varat parādīt tikai visbiežāk izmantojamos autofokusēšanās zonas un ISO iestatījumu parametrus, tādējādi varēs ātrāk un vienkāršāk izvēlēties, nodrošinot ātrāku un efektīvāku ieraksti.

 

Ilgstoša stabila darbība profesionālā līmenī

Kamerā α9 II tiek izmantota lielas ietilpības akumulators NP-FZ100 un augstas energoefektivitātes shēmas konstrukcija, kas ļauj divas reizes paildzināt darbināšanas laiku atbilstoši profesionālas ierakstes standartiem. Stingrā vertikālā satvere VG-C4EM nodrošina plašākas lietošanas iespējas un ilgstošāku ieraksti. Papildus citu piederumu lietošanai USB Type-C™ un Multi/Micro USB pieslēgvietas ļauj pie kameras pieslēgt ārējos portatīvos akumulatorus, nodrošinot vēl ilgāku ieraksti.

 

Divas informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdas atbalsta UHS-II

Kamera α9 II ir aprīkota ar SD kartēm paredzētajām divām informācijas nesēju pieslēgšanas ligzdām — gan SLOT 1, gan SLOT 2 ir savietojami ar UHS-I un UHS-II, tādējādi nodrošinot liela datu masīva ātru ieraksti. Divas ievietotās kartes var izmantot datu vienlaicīgajai vai secīgajai ierakstei; lai nošķirtu RAW datus no JPEG datiem, fotoattēlus nošķirtu no filmām; kā arī kopētu datus no vienas kartes otrā. Slīdņa fiksatora mehānisms novērš atmiņas kartes nodalījuma vāciņa nejaušu atvēršanu.

 

Uzticama izturība un aizsardzība pret laikapstākļu iedarbību sarežģītās situācijās

Kameras α9 II korpuss ir sevišķi izturīgs, jo paneļi un iekšējais rāmis ir izgatavoti no viegla, taču ļoti izturīga magnija sakausējuma; tieši tādēļ ierīce ir ļoti izturīga un viegla. Atbildot uz profesionāļu atsauksmēm, tika labāk hermetizēts akumulatora nodalījuma vāks, pieslēgvietu vāks un visi šasijas savienojumi. Informācijas nesēju nodalījuma vāka šarnīrsavienojuma vietā uzstādīts slīdņa mehānisms ar divkāršu hermetizāciju, nodrošinot labāku noturību pret mitrumu. Tika rūpīgi pārbaudītas iespējas, kā putekļi un mitrums var iekļūt korpusā, bet ap objektīva bajoneti tika pievienots amortizators, lai nodrošinātu drošu darbību sarežģītos apstākļos.

 

Ātrāka datu pārraide, izmantojot FTP

Varat ar ievērojami lielāku ātrumu tieši pārsūtīt attēlus uz FTP serveri, izmantojot kameras LAN pieslēgvietu, kas atbalsta Ethernet 1000BASE-T standartu. Ir iespējams arī augšupielādēt attēlus FTP serverī, izmantojot bezvadu piekļuves punktu, un kamera atbalsta jebkuru no šiem datu pārraides veidiem fona režīmā, kamēr notiek ierakste. Lai varētu ātri izvēlēties izvēlnē, var iepriekš reģistrēt līdz deviņiem serveriem.

 

Pievienojiet attēliem balss piezīmes

Kamera α9 II nodrošina paaugstinātu darbības efektivitāti, pateicoties jaunajai balss piezīmju funkcijai, kas ļauj ierakstīt līdz 60 sekunžu audio failus (.wav), aprakstot ierakstes apstākļus vai attēla saturu, šis apraksts tiek automātiski pārveidots tekstā, ko piestiprina attēliem.

 

Pārveidotas vadības iespējas, lai nodrošinātu pārliecinošu un komfortablu darbību

Pateicoties uzlabotajam vairākfunkciju slēdzim ar jaunu virsmas pārklājuma tekstūru, kas uzlabo taustiņu jutīgumu, varat ātri un intuitīvi pārvietot fokusēšanās punktu. Domājot par profesionālajiem lietotājiem, uzlabotā satveres forma samazina operatora noguruma risku ierakstes laikā, bet jaunais ekspozīcijas kompensācijas riteņa fiksators uzlabo operatīvo drošību. Turklāt lielākām ērtībām un reaģētspējas uzlabošanai tika analizēts AF-ON un citu galveno taustiņu novietojums. Šie uzlabojumi ļauj koncentrēties uz aizvara nospiešanu un tūlītēju “mirkļa tveršanu”.

 

Augstākā izšķirtspējas 4K filmas ierakste

Kamera ļauj ierakstīt 4K filmu, izmantojot pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas. Varat baudīt detalizētas pilnkadra filmas, izmantojot pārdiskretizāciju efektu, kas ļauj apmēram 2,4 reizes samazināt datu apjomu, kas nepieciešams 4K filmu formātam (6K ekvivalents) (QFHD: 3840 x 2160). Turklāt XAVC-S formāts tiek atbalstīts bitu plūsmas ātrumā līdz pat 100 Mbps.

 

Paplašinātas vadības iespējas, izmantojot Remote Camera Tool lietotni

Kamera ir savietojama ar atjauninātu Remote Camera Tool lietotni, kas pēc savienošanas pārī, lai izveidotu drošu savienojumu, attālināti vada ieraksti ar vienu vai vairākām kamerām, izmantojot vadu LAN savienojumu, piemēram, sporta stadionos. Izmantojot lietotni var attālināti mainīt kameras FTP servera iestatījumus, kā arī attālināti vadīt datu saglabāšanas iestatījumus SD atmiņas kartē un ielādes iestatījumus no tās.

 

Atbalsta ātrāku datu pārsūtīšanu; 5 GHz Wi-Fi® un USB 3.2 Gen 1

Uzlabotas pieslēgšanas iespējas, pateicoties IEEE 802.11ac 5 GHz diapazona Wi-Fi® atbalstam, kad kamera ir pieslēgta bezvadu režīmā, kā arī pateicoties kameras USB Type-C pieslēgvietai, kas atbalsta USB 3.2 Gen 1.

 

Kameras iestatījumu saglabāšanas funkcijas uzlabošana

Tagad daudz vairāk kameras iestatījumu var saglabāt atmiņas kartē, un saglabātos iestatījumus var nolasīt citas tāda paša modeļa kameras. Turklāt, pateicoties iestatījuma saglabāšanas/ielādēšanas funkcijai, atmiņas kartē var saglabāt līdz 10 kameras iestatījumu kopām. Kameras iestatījumus var importēt mobilo ierīču lietotnē Imaging Edge Mobile, savukārt importētos iestatījumus var eksportēt citās tāda paša modeļa kamerās.

 

Daudzveidīgas filmu ierakstes funkcijas

Kamera α9 II ir aprīkota ar filmu ierakstes procesu atvieglojošu plašu funkciju klāstu, tostarp intervāla ierakste, tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera atainošana/iestatīšana, zebras funkcija, palēninātas un paātrinātas kustības ierakste, vienlaicīga video starpniekfailu ierakste, fotoattēlu iegūšana no filmas un atsevišķa saglabāšana. Kameras izmantošana ar ECM-B1M virziena mikrofonu vai XLR-K3M XLR adaptera komplektu, izmantojot jauno digitālo audio saskarni, ļauj ierakstīt skaidru skaņu un minimizēt kvalitātes pasliktināšanos, nosūtot uz kameru digitālo audio signālu.

 

Uzlabota autofokusēšanās filmas ierakstē

Pateicoties noregulējamai izsekošanas jutībai šajā kamerā varat vadīt tās ātrumu, precizitāti un veiktspēju, lai 4K filmu ierakstes laikā nodrošinātu vienmērīgu un stabilu autofokusēšanos. Tagad filmas ierakstes laikā ir pieejami izteiktāki lēnās fokusēšanās efekti un autofokusēšanās reāllaikā pēc acīm, acis tiek atpazītas un izsekotas ar augstas precizitātes fokusēšanos — tam ir izšķiroša nozīme 4K filmu ierakstē.

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta RAW datu apstrādei ar iespaidīgiem rediģēšanas rīkiem un vienkāršu pārvaldību. Capture One Pro (paredzēta Sony) — programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

 

Vērtējuma piešķiršanas funkcija un attēlu ātras pārejas funkcija

Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat datora lietotnē Imaging Edge (Viewer). Šo funkciju un aizsardzības funkciju, lai novērstu attēlu nejaušu izdzēšanu, var piešķirt pielāgojumu taustiņam (aizsardzības funkcijai pēc noklusējuma piešķirts C3). Vērtējuma piešķiršanas un aizsardzības funkcijas var izmantot atskaņošanas ekrānā, kur sērijveida ierakstus var pārlūkot, aizsargāt un izdzēst, kamēr atrodaties ierakstes vietā vai ceļā. Izmantojot attēlu ātras pārejas funkciju, varat pārlūkot lielas fotoattēlu kolekcijas ar 10 vai 100 kadru pāreju, kā arī grupveidā pārlūkot sērijveida ierakstus, tādējādi ātri, efektīvi novērtējot attēlus.

 

Pielāgotu iestatījumu izveide darba efektivitātes maksimālai uzlabošanai

Pateicoties funkcijai My Dial (mans vadības ritenis), trīs izvēlnes parametru kopas var piešķirt priekšējam/aizmugurējam riteņiem un vadības ritenim. Piešķirot šiem riteņiem bieži izmantotās funkcijas, varat tām uzreiz piekļūt un vadīt ar pieskārienu, kamēr turat nospiestu pielāgojumu taustiņu. Atsevišķas funkciju kopas var piešķirt fotoattēliem un filmām.

 

Imaging Edge lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

Komplektācija

  • Strāvas vads
  • Akumulators NP-FZ100
  • Vadu aizsargs
  • Akumulatora lādētājs BC-QZ1
  • Pleca siksna
  • Bajonetes vāciņš
  • Zibspuldzes pieslēgšanas vietas vāciņš
  • Skatumeklētāja gumija
  • USB C-tipa vads

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Sensora veids
Exmor RS CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5.5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
20 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Video krāsu gamma
xvYCC sRGB standarts (x.v.Color, ja pievienots, izmantojot HDMI kabeli)
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
RAW Output (HDMI)
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (693) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-51200 (ISO 50-204800 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-51 200 (ISO 50-204 800 paplašinātā režīmā)
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
1/4 - 1/32000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/250 sek (35mm pilna kadra), 1/320 sek (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
1440000 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(107° uz augšu, 41° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,3 cm (0,5 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (Quad-VGA OLED)
Punktu skaits
3686400 punkti
Palielinājums
Apm. 0,78x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
120 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I/II / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
micro-B (DC IN)
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
120min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
690 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
678 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.6 x 7.8 x 12.9cm

Saistītās preces

Filtri

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem šodien līdz 19:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

Saņem šodien līdz 19:00

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Stereo mikrofons ECM-LV1

Saņem šodien līdz 19:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 70239 169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zibspuldze HVL-F28RM

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Adaptera un mikrofona komplekts XLR-K3M

649
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Mikrofons ECM-B1M

Saņem šodien līdz 19:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem šodien līdz 19:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 19:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 60189 129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem šodien līdz 19:00

Ietaupi 90329 239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem šodien līdz 19:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem šodien līdz 19:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Akumulators NP-FZ100

Saņem šodien līdz 19:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt