Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

a6100 E-mount fotokamera + 16-50mm objektīvs
ILCE-6100L/S

899
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien līdz 16:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti līdz 16:00 un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 16:00 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • APS-C sensora izmērs
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Nepārspēta autofokusēšanās ļauj iegūt brīnišķīgus attēlus

Ātra, precīza autofokusēšanās ļauj ierakstīt acumirklīgus notikumus ar satriecošu detalizāciju, pateicoties inovatīvo tehnoloģiju kombinācijai. 425 kontrasta noteikšanas autofokusēšanās punkti kopā ar kontrasta izsekošanas autofokusēšanos ļauj sasniegt neticamu ātrumu — 0,02 sekundes, savukārt autofokusēšanās izsekošanas tehnoloģija ar augstu punktu blīvumu ļauj uzticami izsekot pat haotiskas kustības objektus.

 

Reāllaika izsekošana ļauj saglabāt fokusu uz objekta

Kad notiek ātras kustības objekta izsekošana, kameras automātiskais objekta kustības izsekošanas mehānisms izmanto AI objekta atpazīšanas algoritmu, kas apstrādā datus par krāsu, šablonu (spilgtumu), objekta attālumu (dziļumu) un sejas/acu informāciju, lai atpazītu objektu un uz to saglabātu fokusu.

 

Uzticama reāllaika autofokusēšanās pēc acīm nodrošina labāku portretu ieraksti

Kameras reāllaika autofokusēšanās pēc acīm sistēma nosaka objekta acis un automātiski fokusējas uz tām, kad līdz pusei nospiežat aizvara taustiņu; turklāt varat izvēlēties fokusēšanos uz objekta kreiso vai labo aci. AF-C režīmā kamera ierakstes laikā saglabā stabilu fokusu pat tad, kad sejas daļa ir aizklāta, seja ir apgaismota no aizmugures vai objekts skatās uz leju.

 

Precīza autofokusēšanās pat vājā apgaismojumā

Augstas precizitātes autofokusēšanās ir iespējama pat tumšā vietā, pateicoties kameras izsmalcinātajam autofokusēšanās algoritmam. Augsta autofokusēšanās jutība nozīmē uzticamu autofokusēšanos AF-S režīmā līdz pat apgaismojuma līmenim EV-2.

 

Reāllaika autofokusēšanās pēc dzīvnieka acīm

Reāllaika autofokusēšanās pēc acīm izmantotā objekta atpazīšanas tehnoloģija ir piemērota gan cilvēku, gan dzīvnieku acīm. Aktivētā stāvoklī tā nodrošina dzīvnieka acu ātru, precīzu, automātisku noteikšanu un to izsekošanu — tādējādi varat ierakstīt labākus mājas mīluļu portretus un savvaļas dabas ierakstus.

 

Lielātruma nepārtraukta ierakste ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Iemūžiniet katru ātras kustības ainas mirkli nepārtrauktajā ierakstē ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 11 vai 8 kadriem sekundē ar klusu aizvaru, vienā ierakstes sērijā līdz 77 kadriem. Minimizēta aizture attēla izvadē displejā, tādējādi pat tiešraides režīmā var precīzi veikt ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 8 kadriem sekundē. Nepārtraukti ierakstītos attēlus var atskaņošanas režīmā parocīgi parādīt grupās.

 

Fokusēšanās zonas palielinājuma funkcija ļauj precīzi noregulēt fokusu autofokusēšanās/manuālās fokusēšanas režīmos

Kad ir nepieciešama sevišķi precīza fokusēšanās, piemēram, makro režīma ierakstē, varat palielināt vispārīgo fokusēšanās zonu. Pēc tam detalizēti pielāgot precīzu fokusēšanās punktu, izmantojot skārienjutīgo ekrānu vai fokusa punkta selektoru.

 

Daudzveidīga skārienvadība

Kameras LCD paneļa atbalstīto skārienjutīgo operāciju skaitā ietilpst skārienjutīgais panelis (lai vienmērīgi pārvietotu fokusa punktu), skārienjutīgais fokuss (lai iestatītu fokusa punktu), skārienjutīgais aizvars (lai atbrīvotu aizvaru) un skārienjutīgā izsekošana (lai aktivizētu reāllaika autofokusēšanos).

 

Vienkārša manuālā fokusēšanās ar skaidri izceltajām asuma zonām

Kad izmantojat manuālo fokusēšanu, kamera attēlā ar krāsu izcels visaugstākā asuma līmeņa zonu. Varat izvēlēties asuma zonu krāsu — zilu, sarkanu, dzeltenu un baltu krāsas, nodrošinot asuma zonu skaidru redzamību portretu vai makro ierakstei nepieciešamās precīzas fokusēšanās laikā.

 

Izcila attēla kvalitāte, niecīgs trokšņu līmenis un plašs ISO diapazons

Kamerai ir plašs jutības diapazons — ISO 100-32000, fotoattēliem paplašināts līdz 51200. Pat tad, kad ar augstas jutības iestatījumu ierakstāt vājā apgaismojumā, lieliska trokšņu samazināšana nodrošina augstas kvalitātes attēlus. Selektīvi apstrādājot atsevišķas kadra zonas, lokālās trokšņu samazināšanas un detalizētas atveidošanas tehnoloģijas ļauj precīzi atveidot objekta tekstūru un ēnu detalizāciju.

 

Inovatīva attēlu apstrādes sistēma

Kameras APS-C izmēra, 24,2 megapikseļu ExmorTM CMOS sensors nodrošina plašu jutības diapazonu un niecīgu trokšņu līmeni. Kopā ar jaunākās paaudzes BIONZ X™ attēla apstrādes procesoru, tas ļauj iegūt skaistus, augstas izšķirtspējas attēlus ar lielisku skaidrību un kvalitatīvu tekstūras atveidošanu.

 

Reālistiska ādas toņu atveidošana

Ādas toņu atveidošanas funkcija, kas mantota no mūsu jaunākajām, plašu atzinību guvušajām pilnkadra kamerām, atveido cilvēka ādas toņu dabīgu skaistumu, ļaujot ierakstīt lieliskus portretus.

 

4K filmu ierakste XAVC S formātā ar lielu bitu plūsmas ātrumu

4K filmu ierakste Super 35 mm formātā ar pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas ļauj pārraidīt apmēram 2,4x vairāk attēla informācijas, salīdzinot ar 4K ierakstes standarta prasībām (QFHD: 3840 x 2160). Proporcionāli samazinot 6K formātam ekvivalento izšķirtspēju, ierakstītie video izceļas ar vēl lielāku reāliskumu un dziļumu. XAVC S video kodeks ar lielu bitu plūsmas ātrumu (4K 30p/24p — līdz 100 Mbps) nodrošina profesionālu kvalitāti patērētājiem draudzīgā formātā.

 

Radošais stils un attēla efekts

Izmantojot kameras radošā stila funkciju, varat izvēlēties, piemēram, iestatījumu “Vivid” vai “Portrait”, lai savam fotoattēlam izveidotu īpašu izskatu, precīzi noregulētu attēla ekspozīciju, kontrastu, krāsu piesātinājumu un asumu. Attēla efekta funkcija piedāvā, piemēram, “Partial Colour” un “Miniature” iestatījumus, kas jūsu attēliem piešķirs radošu savdabību.

 

14 bitu RAW datu izeja nodrošina bagātīgu toņu gradāciju

Augstas veiktspējas LSI un BIONZ X attēla procesors ļauj iegūt kvalitatīvus 14 bitu RAW attēlus. Lai saglabātu maksimāli vienmērīgu, dabīgāku toņu gradāciju, visa apstrāde tiek veikta 16 bitu formātā, novēršot pustoņu imitēšanu vai apstrādes kļūdas galīgajā 14 bitu RAW attēlā. [1] Attēla sensors  [2] Jaunākais lielātruma LSI priekšprocesors [3] 16 bitu attēla apstrāde.

 

Mūsdienīgas augstas kvalitātes filmu veidošanas iespējas

Kameru α6100 var izmantot profesionāli videogrāfi, jo tā atbalsta tīra HDMI signāla izvadi, dažādus kadru nomaiņas ātrumus un starpniekfailu ieraksti. Turklāt filmu ierakstes precizitātes uzlabošanai ir iekļautas vairākas funkcijas, piemēram, marķieru vai tīkla parādīšana displejā, “zebras” režīma eksponometrija vai ISO vērtības, kad ierakstāt ISO Auto režīmā. Atskaņošanas režīmā no filmām var vienkārši iegūt fotoattēlus.

 

Stabila, precīza autofokusēšanās izsekošana augstākas kvalitātes filmu ierakstei

Ātrā hibrīdā autofokusēšanās nodrošina lielu ātrumu, precizitāti un lielisku izsekošanas efektivitāti, kas atbilst stingrajām autofokusēšanās prasībām 4K filmu izveidē. Atkarībā no ainas rakstura autofokusēšanās izsekošanas jutību var pielāgot stabilai fokusēšanai vai ātrai, atkārtotai fokusēšanai, savukārt skārienjutīgā izsekošana ļauj aktivēt kustīga objekta izsekošanu, vienkārši pieskaroties LCD ekrānam.

 

Palēnināta un paātrināta kustība un lielātruma ierakste ar kadru nomaiņas ātrumu 120 kadri sekundē

Kamerā Full HD izšķirtspējā var tieši ierakstīt palēninātu (līdz 5x) un paātrinātu (līdz 60x) kustību; nav nepieciešama pēcapstrāde. Turklāt Full HD ierakstus ar lielu bitu plūsmas ātrumu (līdz 100 Mbps) un lielu kadru nomaiņas ātrumu (līdz 120p) var izmantot, lai pēcapstrādē izveidotu filmas ar palēninātu kustību.

 

180° leņķī sagāžams LCD ekrāns

3,0 tipa LCD monitors piedāvā 921 tūkstoša punktu izšķirtspēju, tādējādi ir skaidri redzams, ko ierakstāt. To var sagāzt augšup 180° leņķī un lejup 74° leņķī, lai varētu vienkāršāk ierakstīt videoblogus un pašportretus, kā arī ērti ierakstīt augstā vai zemā rakursā.

 

Augstas kvalitātes mikrofona un audio ieejas atbalsts

Ārējo mikrofonu var tieši pieslēgt pie kameras mikrofona ligzdas; varat izmantot arī lineāru ieeju un ieeju ar 48 V fantombarošanu, izmantojot papildus pieejamo XLR adapteru komplektu. Tādējādi varat pieslēgt plašu augsttehnoloģisku mikrofonu klāstu, lai ierakstītu filmas ar augstākas kvalitātes skaņu.

 

Intervāla ierakste, lai ierakstītu filmas ar palēninātu kustību

Ar šo kameru varat veikt ieraksti ar 1 līdz 60 sekunžu intervālu, un iegūtos fotoattēlus var rediģēt datorā, izveidojot filmu ar palēninātu kustību. Vienkārša mainīga ātruma sākotnējas pārlūkošanas funkcija ļauj kamerā pārlūkot attēlu un noskaidrot, kā izskatīsies pabeigtā filma.

 

Vērtējuma piešķiršana fotoattēliem un to aizsardzība pret izdzēšanu

Atskaņošanas režīmā attēliem var piešķirt vērtējumu un tos aizsargāt pret izdzēšanu. Šīm abām funkcijām var piekļūt, izmantojot pielāgojumu taustiņus, kurām šīs funkcijas ir savlaikus piešķirtas.

 

Kvadrātveida formāts īpaši paredzēts sociālajiem medijiem

Papildus 3:2 un 16:9 attēla formātiem (platuma un augstuma attiecība), varat izvēlēties arī 1:1 formātu, kas ir ideāli piemērots attēlu publicēšanai sociālajos medijos. Jums vairs nav nepieciešams pēc ierakstes manuāli veikt attēlu apgriešanu, ja tos plānojat publicēt.

 

 

Vienkārša baltās krāsas balansa iestatījumu kontrole

Pielāgotie baltās krāsas balansa iestatījumi ir vienkārši noregulējami; varat izvēlieties AWB prioritātes iestatījumu, kad ierakstāt kvēlspuldzes apgaismojumā – siltāku (“Atmosphere Priority”) vai precīzāku baltās krāsas atveidi (“White Priority”).

 

Pielāgotas funkcijas vienkāršo darbināšanu

Kameras astoņiem taustiņiem un vadības elementiem var piešķirt jebkuru no 89 ierakstes un atskaņošanas funkcijām. Izmantojot My Menu funkciju, var elastīgi piešķirt 30 izvēlnes parametrus, bet pielāgoto iestatījumu ekrānā var kontrolēt visas piešķirtās funkcijas. Nospiežot vienu taustiņu izvēlnes ekrānā, var piekļūt noderīgām izvēlnes parametru palīdzības norādēm.

 

Attālināta vadība, satura kopīgošana ar vienu pieskārienu, atrašanās vietas informācija

Attālinātas vadības funkcija ar vienu pieskārienu ļauj mobilo ierīci izmantot kā skatumeklētāju un tālvadības pulti. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus un videoierakstus uz savu mobilo ierīci, lai kopīgotu sociālajos medijos. Turklāt kamera ar Bluetooth® starpniecību var izmantot jūsu mobilā telefona atrašanās vietas datus, lai jūsu attēliem pievienotu ģeotagus. (Šīs mobilās ierīces funkcijas ir pieejamas, izmantojot Sony Imaging Edge Mobile lietotni)

 

Imaging Edge datora lietotnes

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmantojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

Komplektācija

  • Strāvas adapteris AC-UUE12
  • Bajonetes aizsargvāciņš
  • Skatumeklētāja gumija
  • Mikro USB kabelis
  • Strāvas vads
  • Akumulators NP-FW50
  • Pleca siksna
  • Objektīvs SEL-P1650

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
APS-C
Attēla malu attiecība
3:2
1:1
16:9
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Sensora veids
Exmor CMOS
Pretputekļu sistēma
Nav
Sensora stabilizācija
Nav
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
11 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Videoieraksta krāsu profili
Standart
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
Automātisks lēns slēdža režīms
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (425) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Mērīšanas jutība
EV-2–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-32000 (ISO 100-51200 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-32000
Ekspozīcijas režīmi (video)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Nav
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/4000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/160 sek
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Ir
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
921600 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(180° uz augšu, 74° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,0 cm (0,39 tipa) elektroniskais skatu meklētājs
Punktu skaits
1440000 punkti
Palielinājums
Apm. 1,07x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Skatu meklētāja maksimālais kadru ātrums
60 kadri/s
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Nav
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SDHC (UHS-I)
SDXC (UHS-I)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FW50
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
125min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
420 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Sudraba
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
396 grami
Izmēri (A x P x DZ)
6.69 x 12 x 5.94cm
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt