Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Atmiņas karte SF-M512

319.95 289
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Pārsūtīšanas ātrums līdz 277 MB/s

Ar lasīšanas ātrumu līdz 277 MB/s varat ātrāk dublēt un pārsūtīt attēlus, lai nodrošinātu efektīvāku darbplūsmu — mazāk gaidīšanas, vairāk laika darīšanai.

 

Rakstīšanas ātrums līdz 150 MB/s

Liels rakstīšanas ātrums, līdz 150 MB/s, nodrošina ātru bufera notīrīšanas laiku nepārtrauktai sērijveida un augstas izšķirtspējas nekustīgu attēlu uzņemšanai. Video veidotājiem UHS 3 ātruma klase un jaunā V60 video ātruma klase nodrošina ātru minimālo rakstīšanas ātrumu uzticamai, liela bitu pārraides ātruma 4K video uzņemšanai.

 

Izcila uzticamība

SF-M sērijas atmiņas kartes ir pārbaudītas, lai tās darbotos uzticami pat skarbos apstākļos. Ar IP57 vērtējumu šī SD karte ir izturīga un aizsargāta. SF-M sērijas UHS-II SD karte ir paredzēta, lai izturētu kritienus līdz 1,5 m, ūdensizturīga 30 minūtes 1 m dziļumā un spēj darboties temperatūrā no -25 līdz +85 ℃, un tā kalpos neatkarīgi no laikapstākļiem.

 

Ekskluzīva Sony programmatūra

Izbaudiet papildu drošību un sirdsmieru ar Sony File Rescue programmatūru, kas izstrādāta dažādu bojātu vai nejauši izdzēstu failu atkopšanai. Lai pārraudzītu atmiņas kartes ierakstīšanas ierobežojumus un brīdinātu par tiem, ir pieejama arī SD skenēšanas utilīta (nolasīšanas ātrums 260 MB/s SF-M sērijas nav piemērojamas). Abi rīki Sony atmiņas karšu klientiem ir bez maksas.

 

Plaša saderība

Iegūstiet vislabāko no savām augstas veiktspējas UHS-II kamerām un ierīcēm ar izcilu ātruma un vērtības līdzsvaru. Saderīgs arī ar plašu UHS-I ierīču klāstu

Komplektācija

  • Atmiņas karte
  • Transportēšanas kastīte

Specifikācija

Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Atmiņas kartes
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt