Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Uztvērējs zibspuldzei FA-WRR1

239.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Picture of Wireless Radio Receiver

Viegli savienojiet bezvadu radio komandieri un zibspuldzes

Izbaudiet radio bezvadu zibspuldzes un fotokameras iedarbināšanas drošību un elastību pat spilgta apgaismojuma apstākļos vai ap šķēršļiem, atvieglojot sarežģītus kadrus un plašas fotografēšanas zonas (30 m). FA-WRR1 bezvadu radio uztvērējs nodrošina uzticamu aktivizēšanu, ja tas ir savienots ar FA-WRC1M bezvadu radio komandieri.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Viegla savienošana ar bezvadu radio komandieri

Vairāku FA-WRR1 radio uztvērēju savienošana pārī ar FA-WRC1M bezvadu radio komandieri ir izstrādāta tā, lai to varētu veikt ātri, tādējādi pavadīt mazāk laika iestatīšanai un vairāk laika kadru uzņemšanai. Vienkārši dažas sekundes turiet nospiestu uztvērēja ieslēgšanas pogu, lai pārslēgtos savienošanas režīmā, un pēc tam pievienojiet katru uztvērēju radio komandierim.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Bezvadu iespējas, kas sniedzas tālu

FA-WRC1M bezvadu radio komandiera un FA-WRR1 bezvadu radio uztvērēja maksimālais darbības rādiuss ir 30 m (98,4 pēdas), tāpēc varat elastīgi izveidot vairākas bezvadu zibspuldzes iestatījumus plašā teritorijā, tostarp zibspuldzi novietot aiz kameras tā, kā tas nebūtu iespējams ar parasto infrasarkano staru sistēmu.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Vairāku kameru slēdžu tālvadība

Izmantojiet vairākas kameras, lai vienlaicīgi fotografētu objektus no dažādiem leņķiem. Izmantojiet VMC-MM1 Multi Terminal savienojuma kabeļus (nopērkami atsevišķi), lai savienotu vairākus uztvērējus ar vairākām kamerām, un FA-WRC1M bezvadu radio komandieri, lai vienlaicīgi iedarbinātu vairākus tālvadības kameru slēdžus.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Komandieris zibspuldzes vadībai ārpus kameras

Izmantojiet kopā ar bezvadu radio uztvērēja FA-WRC1M bezvadu radio komandieri vairāku ārpuskameras zibspuldzes iestatījumu veikšanai.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Elastīgi zibspuldzes uzņemšanas režīmi

Apvienojiet vairākus uztvērējus (līdz 15 uztvērējiem līdz pat 5 grupās), lai nodrošinātu precīzu bezvadu pārraidi. Viegli pārvaldiet vairākas zibspuldzes, lai iegūtu radošākas apgaismojuma iespējas, izmantojot minimālu aprīkojumu.

 

Saderīgās zibspuldzes

FA-WRR1 bezvadu radio uztvērējs pašlaik ir saderīgs ar HVL-F60M, HVL-F43M un HVL-F32M zibspuldzēm.

 

Picture of Wireless Radio Receiver

Tālvadības atbrīvošanas funkcijai

Tālvadības atbrīvošanas funkcijai izmantojiet ar VMC-MM1 Multi Terminal savienojuma kabeļiem.

 

Specifikācija

Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
4.5 x 6.5 x 6.1cm
Svars
85 grami
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Zibspuldzes
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt