Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony MP3 atskaņotājs NW-WM1ZM2 Walkman Signature Series

3699.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

TIKAI UZ PASŪTĪJUMA

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Gold-plated oxygen-free copper chassis of the WM1ZM2 Walkman on a dark background

Tīrāki materiāli nodrošina tīrāku skanējumu

Kaut gan bezskābekļa varu (OFC) ir grūti apstrādāt ar iekārtām, WM1ZM2 modelis ir aprīkots ar apzeltītu, bezskābekļa vara šasiju — tieši tāpat kā priekštecis. Šoreiz bezskābekļa vara tīrība ir paaugstināta līdz 99,99%, piedāvājot vēl lielākas priekšrocības ar audio kvalitāti un augstu izturību. Tādējādi panākts skaidrs un spēcīgs zemo frekvenču skanējums, plašāks skaņas lauks un skaists vidējo un augsto frekvenču skanējums.

 

Close-up of circuit board showing the S-Master™ HX digital amp technology

Precīzi reālistiska skaņa

Walkman® atskaņotājiem speciāli izstrādātā digitālā pastiprinātāja tehnoloģija S-Master HX™ ir savietojama ar oriģinālo DSD formātu un atbalsta sabalansētu un lielu izejas jaudu. Šādi tiek samazināti izkropļojumi un trokšņi plašā frekvenču diapazonā, nodrošinot bagātīgu un piesātinātu skaņu, pateicoties jaunajam augstas kvalitātes svinu nesaturošam lodmetālam.

 

Circuit board showing the power supply

Vēl jaudīgāks barošanas avots

Iedvesmojoties no mūsu vadošā digitālā mūzikas atskaņotāja DMP-Z1, modelim WM1ZM2 ir jaudīgāka, salīdzinot ar priekšteci, barošanas padeve gan analogajam, gan digitālajam blokam.

 

Close-up of circuit board with large solid high polymer capacitor

Liels cietvielu lielpolimēru kondensators

Pastiprinātāja bloka papildu barošanas avots ir jaunais cietvielu lielpolimēru kondensators, kas piedāvā lielāku kapacitāti un zemu pretestību. Tas spēj uzreiz padot lielu elektroenerģijas daudzumu un nodrošināt precīzu signāla izvadi, novēršot pēkšņus sprieguma kritumus. Tas nodrošina skaidru, jaudīgu un precīzu zemo frekvenču skaņu, kā arī tīru vokālu.

 

Circuit board featuring FT CAP3 (High polymer capacitor)

FT CAP3 (lielpolimēru kondensators)

Sony vajadzībām speciāli izgatavotais un Sony inženieru pielāgotais lielpolimēru kondensators FT CAP3 tiek izmantots visiem audio bloka barošanas avota šuntējošajiem kondensatoriem. Pateicoties augstākās klases mājas audio sistēmu izstrādē izmantotajai tehnoloģiskajai kompetencei, tas palīdzēja uzlabot skaņas izteiksmīgumu un radīt vienmērīgāku skanējumu ar plašāku skaņas telpu, precīzāku skaņas atveidi un skaidrāku zemo frekvenču skaņu.

 

OFC milled block on a dark background

Bezskābekļa vara frēzētais bloks

Bezskābekļa vara frēzētais bloks pārsedz digitālo bloku, palīdzot uzlabot gan digitālo masas savienojumu, gan arī aizsardzību pret trokšņiem no digitālā bloka elementiem, piemēram, lietojumprocesora un atmiņas ierīcēm. Rezultātā tiek iegūta skaidrāka skaņa bez trokšņiem.

 

Circuit board featuring high polymer capacitors

Lielpolimēru kondensatori

Modeļa WM1ZM2 lielpolimēru kondensatori uzlabo barošanas padevi pastiprinātāja blokam, izmantojot nesimetrisku izeju; tādējādi tiek uzlabota zemo frekvenču atskaņošana, ļaujot vairāk izbaudīt mūzikas nianses.

 

Circuit board featuring film capacitors

Plēves kondensatori

Augstas kvalitātes plēves kondensatori padod spriegumu ar lineāru raksturlīkni atbilstoši frekvencēm, samazinot kropļojumus un troksni.

 

Circuit board featuring winding inductors

Indukcijas spoles

Nomainot tradicionālo slāņoto kondensatoru, indukcijas spoles digitālā bloka barošanas padevē nodrošina tīrāku skanējumu.

 

Cutaway of WM1ZM2 Walkman showing internal components, including thick KIMBER KABLE®

KIMBER KABLE®

Lai pastiprinātāju pieslēgtu pie austiņām paredzētās simetriskās pieslēgvietas tiek izmantots biezs kabelis KIMBER KABLE® — gluži tāpat kā vadošajam mūzikas atskaņotāja modelim DMP-Z1. Tas palīdz novērst ārējos trokšņus, pārraidīt augstas kvalitātes audio signālus un nodrošināt vienmērīgu skaņas kvalitāti.

 

Fine Sound Register on a white background

Fine Sound Register rezistors

Uz virsmas montētais Fine Sound Register rezistors nodrošina vienmērīgu, efektīvu barošanas sadali shēmas komponentiem, nodrošinot stabili augstu skaņas kvalitāti.

 

Circuit board featuring crystal oscillators

Kvarca rezonatori

Divi kompakti zema fāzu trokšņa kvarca rezonatori nodrošina augstu taktsignāla stabilitāti 44,1 kHz un 48 kHz diskretizācijas frekvencēs. Kvarca kristāla elektrodu daļa ir izveidota ar zelta vakuumpārklāšanu, lai uzlabotu elektriskos raksturlielumus un instrumentu skanējuma nošķiršanu. Tas palīdz novērst skaņas apslāpēšanu un samazināt traucējumus, lai atskaņotu skaidru, neapslāpētu skaņu.

 

Circuit board featuring reflow solder containing gold

Jaunā lodēšanas tehnoloģija, izmantojot zeltu

Sony pirmo reizi pielietojusi lodēšanu ar kausēšanu, izmantojot zeltu saturošu lodalvu pa visu iespiedshēmas plates virsmu, panākot būtisku efektu, tostarp uzlabojot skaņas lokalizāciju un telpiskumu.

 

A spool of high quality sound solder containing gold

Augstas kvalitātes lodēšanas tehnoloģija, izmantojot zeltu

Pateicoties zelta izcilajai vadītspējai, signāla zudumi tiek samazināti līdz minimumam. WM1ZM2 iespiedshēmas plates savienošanai ar bateriju tiek izmantots augstas kvalitātes svinu nesaturošs lodmetāls ar nelielu zelta saturu, tādējādi nodrošinot skaidrāku skanējumu un vokālu.

 

Image comparing normal via with filled via

Iespiedshēmas plate ar zemu dielektrisko caurlaidību un aizlodētu caurejošo atveri

Iespiedshēmas platē tiek izmantots zemas dielektriskas caurlaidības materiāls, lai nodrošinātu precīzu signāla pārraidi, savukārt caurejošās atveres ir aizlodētas ar varu, lai vēl vairāk samazinātu pretestību. Tādējādi tiek iegūta plaša skaņas telpa ar skaidru skaņu un izteiktu augsto frekvenču skanējumu. [A] Parasta caurejošā atvere [B] Aizlodēta caurejošā atvere

 

Optimizēta iespiedplates shēma

Nošķirot audio bloku un barošanas/digitālo bloku, iespiedplates shēma ir optimizēta, lai novērstu digitālo traucējumu ietekmi uz skaņas kvalitāti.

 

Graphs showing how the DSD Remastering Engine affects PCM (Pulse Code Modulation) audio

DSD pārveidošanas funkcija

PCM (Pulse Code Modulation) audio tiek pārdiskretizēts sevišķi augstas frekvences DSD (Direct Stream Digital) 1 bita audio plūsmā ar 11,2 MHz frekvenci. Uz ciparanalogo pārveidotāju padotā viena bita plūsmas skanējums ir tuvs analogajam, ļaujot baudīt izcilu mūzikas skanējumu.

 

Logo for DSEE Ultimate

DSEE Ultimate

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts), DSEE Ultimate™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Uzlabotais algoritms tagad nodrošina vēl augstākas kvalitātes CD (16 bitu 44,1/48 kHz) bezzudumu saspiešanas kodeka audio. Atjaunojot akustiskās nianses un dinamisko diapazonu, tas sniedz bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Icon for Vinyl Processor

Vinila procesors

Atjaunojiet digitālajiem celiņiem siltumu un vinila skaņuplatēm raksturīgo īpašo skanējumu. Izbaudiet vāji saklausāmo zemo frekvenču rezonansi, strēles pretestību un virsmas troksni, kas sniedz autentisku klausīšanās pieredzi.

 

Graph illustrating the effects of DC Phase Linearizer

Lineārā fāzu korekcija

Mūsu lineārā fāzu korekcija efektīvi atveido dažādus skaņas viļņu profilus. Tajā izmantota signāla digitālā apstrāde, lai iegūtu atbilstību dažādu analogo pastiprinātāju tipu fāzu raksturlielumiem, nodrošinot tīrāku, analogajai līdzīgāku skaņu. Varat izvēlēties no sešiem fāzu raksturlielumu iestatījumiem.

 

Close-up of the balanced connection and the 3.5mm audio jack on the WM1ZM2 Walkman

Simetriskais savienojums

Walkman® ir aprīkots ar Ø4,4 mm simetriskajam savienotājkabelim paredzētu pieslēgvietu. Tajā tiek nošķirti kreisā un labā kanāla skaņas signāli, samazinot signāla pārraides zudumus un novēršot skaņas kvalitātes pasliktināšanos. 

 

Logo for Hi-Res Audio

Tieši tāds skanējums, kādu iecerējis izpildītājs

Piešķiriet savai digitālās mūzikas kolekcijai jaunu līmeni, izmantojot augstas izšķirtspējas audio. Ierakstot un atskaņojot digitālo audio ar augstāku frekvenci salīdzinājumā ar CD ierakstu (24 biti / 96 kHz un augstāk), augstas izšķirtspējas audio ļauj pietuvoties oriģinālajam studijas ierakstam.

 

Logo for DSD (Direct Stream Digital)

11,2 MHz DSD oriģinālais formāts / PCM 384 kHz

Augstāka skaņas kvalitāte, atskaņojot DSD oriģinālajā formātā ar 11,2 MHz frekvenci, izmantojot austiņas ar simetrisku pieslēgumu un PCM 384 kHz / 32 bitu atbalstu.

 

Logo for Hi-Res Audio wireless

Bezvadu augstas izšķirtspējas audio

Izbaudiet bez vadiem augstas izšķirtspējas audio, pateicoties mūsu bezvadu pieslēguma kodekam LDAC. Pateicoties 3 reižu lielākam bitu plūsmas ātrumam, salīdzinot ar standarta BLUETOOTH® tehnoloģiju, varat labāk izbaudīt jebkādas mūzikas atskaņošanu.

 

Logo for MQA

MQA™ 

Walkman ir iekļauta MQA tehnoloģija, kas ļauj atskaņot MQA audio failus.

 

 

Close-up of left hand side of WM1ZM2 Walkman on a dark background

Pazīstamas īpašības

Galvenie dizaina elementi ir divas austiņu ligzdas augšpusē un liela intuitīva poga sānā — abi mantoti no priekšteča.

 

Detail of the distinctive rear section of the WM1ZM2 Walkman

Raksturīgā aizmugurējā daļa

Bezskābekļa vara rāmis ar augsttehnoloģiski izgatavoto alumīnija aizmuguri veicina skaidras skaņas atskaņošanu un piešķir ierīcei lielisku izskatu. Atšķirīgā aizmugurējā daļa — biezāka un izteiktāka, salīdzinot ar iepriekšējo modeli, — atspoguļo lielākus un augstākas kvalitātes audio komponentus.

 

Front view of WM1ZM2 Walkman on a dark background, showing analog-style volume UI

Analogās atbalsis

Katrs WM1ZM2 modeļa elements ir veltīts mūzikas klausīšanās baudījumam — tostarp ar skaļuma regulēšanas interfeisu, kas atgādina klasisko analogo dizainu.

 

Front view of WM1ZM2 Walkman showing Android™ UI

Wi-Fi ļauj straumēt un lejupielādēt vēl vairāk mūzikas

WM1ZM2 modelis atbalsta Android™ un savietojams ar Wi-Fi pieslēgumu, sniedzot vēl lielāku mūzikas baudījuma brīvību. Klausieties Walkman mūziku no iecienītajiem straumēšanas servisiem un mūzikas lietotnēm vai pieslēdziet pie datora, lai lejupielādētu celiņus un atskaņošanas sarakstus no savas mūzikas kolekcijas.

 

Front view of WM1ZM2 Walkman - display shows music playing interface

Liels 5,0 collu displejs

Vienmērīgas darbības un reaģējošs 5,0 collu (12,7 cm) skārienjutīgais displejs ar HD izšķirtspēju ir lielāks, salīdzinot ar iepriekšējā modeļa 4,0 collu (10,2 cm) displeju.

 

Icon for battery life

Ilgāks baterijas darbības laiks

Izbaudiet nepārtrauktu augstas izšķirtspējas audio klausīšanos līdz 40 stundām 96 kHz FLAC formātā.

 

Front view of WM1ZM2 showing Walkman Home Screen

Walkman® sākuma ekrāns

Varat iestatīt Walkman® sākuma ekrānu atbilstoši savām vajadzībām.

 

 

Underside of WM1ZM2 Walkman showing USB Type-C® port

USB Type-C® pieslēgvieta

Ar USB 3.2 Gen1 savietojama USB Type-C® pieslēgvieta nodrošina lielu mūzikas failu pārsūtīšanas ātrumu un vienkāršu savienojamību ar dažādām ierīcēm.

 

Icon for SD card

Paplašināta uzglabāšanas vieta 

Ar 256 GB integrēto atmiņu un SD kartes pieslēgvietu WM1ZM2 ļauj jums paņemt līdzi vēl lielāku mūzikas kolekciju.

 

WM1ZM2 Walkman and MDR-Z1R headphones on a dark background

Atklājiet Signature sēriju

Signature sērijas izstrādājumu klāsts ir paredzēts mūzikas cienītājiem kuri neielaižas kompromisos. Tie nodrošina nepārspētu skaņas kvalitāti un ikvienas nianses reālistisku skanējumu.

 

Logo for 360 Reality Audio

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. WM1ZM2 jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

 

Three dishes displaying a variety of materials

Paturot prātā ilgtspējīgu attīstību

Mūsu produkti ir izstrādāti ne tikai stilīgi, bet arī ņemot vērā vidi. WM1ZM2 iepakojuma materiālā nav izmantota plastmasa, atspoguļojot Sony apņemšanos samazināt savu izstrādājumu un uzņēmējdarbības prakses ietekmi uz apkārtējo vidi.

Specifikācija

Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Latviešu
Angļu
Krievu
u.c.
Krāsa
Zelta
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Ekrāna izmērs
5" (collas)
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Skaņas uzlabošana
Ir (S-Master HX digitālais pastiprinātājs)
DSEE Ultimate
Audio formāti
LDAC
MP3
WMA
AAC
APE
Apple Lossless
DSD
WAV
AIFF
Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
256GB
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 40h
Akumulatora uzlādes laiks
4.5h
Izmērs un svars
Svars
490 grami
Izmēri (A x P x DZ)
14.2 x 8 x 2.1cm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Nav
Putekļu izturība
Nav
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt