Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Diktofons ICD-UX570

109 100
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Samaziniet fona trokšņus ar balss automātiskās ierakstes funkciju

Vai ierakstāt sarunu? Ieslēdziet balss automātiskās ierakstes funkciju, lai optimizētu audio ierakstes iestatījumus darbam ar balss frekvencēm. Jūs iegūsiet skaidrāku ieraksti ar niecīgākiem fona trokšņiem un mazāku audio zuduma iespēju nepareizu mikrofona iestatījumu dēļ.

 

Iegūstiet labāku skaņu ar mūzikas automātiskās ierakstes funkciju

Mūzikas automātiskās ierakstes funkcija optimizē audio ierakstes iestatījumus mūzikas frekvencēm. Šādi tiek samazinātas ierakstes kļūdas, ko izraisīja nepareizi mikrofona jutības iestatījumi, un nodrošināta skaidra, augstas kvalitātes skaņa.

 

Tālu vai klusu skaņu ierakste ar S-mikrofonu

Pateicoties augstas jutības S-mikrofonam ar zemu trokšņu līmeni, tagad varat ierakstīt šīs vājās skaņas, neierakstot lieko fona troksni. Var dabīgi un skaidri ierakstīt pat tālo putnu dziesmas.

 

Platāks, spilgtāks ierakstes LED displejs

Izmantojot UX570 sērijas diktofonus, vairs nav jāraizējas par to, vai notiek ierakste. Platāks, spilgtāks LED displejs ļauj vienkārši redzēt, kad notiek ierakste.

 

Vajadzīgā fragmenta meklēšana ar laika pārlēkšanas funkciju

Ir iespējams vienkārši izlaist garus ierakstes fragmentus. Izmantojiet laika pārlēkšanas funkciju, lai izlaistu 10% no katra ieraksta kopējā atskaņošanas laika un viegli atrastu savas apspriedes, intervijas vai lekcijas svarīgos fragmentus.

 

Parocīga meklēšana

Izmantojot UX570 sērijas diktofonus, var vienkārši atrast vajadzīgo atskaņošanas punktu. Izmantojot vienkāršās meklēšanas funkciju, var vienkārši izlaist nelielus fragmentus, pārejot 3 sekundes atpakaļ vai 10 sekundes uz priekšu, nospiežot vienu taustiņu.

 

Skaidra skaņa ar atskaņošanas normalizāciju

Pateicoties atskaņošanas normalizācijai, varat klausīties skaidru skaņu pat tad, ja negaidīti ierakstījāt zema līmeņa audio. Šāda funkcija maksimāli paplašina ierakstes iespējas, nepasliktinot skaņas kvalitāti. 

 

Skaidrāka atainošana ar lielāku OLED displeju

Vēl vienkāršāk varat sākt, pārskatīt vai pārvaldīt savus ierakstus, izmantojot lielāku displeju.

 

Tiešs USB pieslēgums failu ātrai pārsūtīšanai

Ātra un parocīga failu pārsūtīšana uz datoru vai no datora Vienkārši iespraudiet UX570 sērijas diktofonu pieejamā USB pieslēgvietā — nav nepieciešams USB kabelis.

 

Plāns, viegls un vienkārši pārnēsājams

102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm un 48 g elegantais UX570 sērijas diktofons ir mazs un viegls, tādējādi to var vienkārši ievietot kabatā un nesāt visur sev līdzi.

 

Atmiņas ietilpības palielināšana ar micro SD karšu pieslēgšanas iespēju

Ar 4 GB iebūvēto atmiņu UX570 sērijas diktofoni var ierakstīt līdz 59 stundas MP3 formāta pie 128kbps (STEREO). Varat palielināt atmiņas ietilpību ar savietojamām atmiņas kartēm. Izmantojot microSDHC karti, iegūsiet līdz 32 GB kopējo ietilpību, savukārt izmantojot microSDXC karti, iegūsiet iespaidīgi 64 GB vai vairāk.

Komplektācija

  • Diktofons
  • Maciņš

Specifikācija

Atmiņa
Iebūvētā atmiņa
4GB
Audio parametri
Audio formāti
MP3
Linear PCM
AAC
WMA9
Vispārējie parametri
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Foto un video ieraksts
Skaņas ieraksta formāti
Linear PCM
MP3
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt