Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony SRS-NB10 Bluetooth bezvadu apkakles skaļrunis
SRS-NB10/W

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • Ūdensizturība
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Jaunākā Bluetooth versija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Skaidri visu dzirdiet, kamēr darāt ikdienas darbus

Izmantojot augšup pavērstu pilna diapazona skaļruni, kas optimizē skaņu tā, lai to dzirdētu tikai jūs, skaidri saklausīsiet ikvienu vārdu, kamēr pārējie cilvēki telpā knapi kaut ko manīs. Ierīces aizmugurē iebūvētie pasīvie radiatori pastiprina zemo frekvenču skanējumu, nodrošinot labi sabalansētu skaņu, tādējādi ikviena apspriede norit bez jebkādām problēmām.

 

Jūs sadzird pat tad, kad mājā ir troksnis

Lai kas notiktu jums apkārt, pateicoties precīzai balss uztveršanas tehnoloģijai, jūsu balss vienmēr būs skaidri dzirdama. Augstas kvalitātes stara veidošanas masīvs, izmantojot divus mikrofonus, kopā ar uzlabotu audio signāla apstrādi, ļauj modelim SRS-NB10 minimizēt atgriezenisko saiti un atbalsi, telefonsarunas laikā nodrošinot kristālskaidru balsi sarunas biedram vai biedriem.

 

Pieskarieties, lai runātu; pieskarieties, lai klausītos

Dažreiz jūs runājat, dažreiz — klausāties, bet citreiz vienkārši vēlaties baudīt privātumu klusumā. Vienkārši pārvaldiet savu mikrofonu konferenczvana laikā, izmantojot sakaru lietotni, vienkārši noklikšķinot mikrofona izslēgšanas taustiņu.

 

Visu dienu strādājiet, visu dienu nēsājiet

Šis vieglais un komfortablais bezvadu kakla skaļrunis ir paredzēts visas dienas darbam — no pirmajai apspriedei līdz pēdējam telefonzvanam. Tas kārtīgi piekļaujas ap kaklu un maigi atbalstās uz pleciem, tādējādi varat to nēsāt arī pēc darba pabeigšanas — ideāli piemērots, lai klausītos mūziku vakariņu pagatavošanas vai uzkopšanas laikā.

 

Jūtieties komfortabli

Tas ir tik viegls, ka pat aizmirsīsiet, ka to nēsājat. Aizmugurē elastīgā kakla stīpa ļauj to ideāli pielāgot nēsāšanai.

 

Tieši tāds skaļums, kāds jums patīk

Skaļas balsis, klusas balsis, telefonzvani — skaņas frekvences un toņa kombinācija. Varat vienkārši pārvaldīt skaļumu, iestatot komfortablu līmeni — pieskarieties skaļuma taustiņam, kas atrodas šī Sony kakla skaļruņa sānā. Turklāt varat atskaņot mūziku un apturēt atskaņošanu.

 

Uzlādēts visai dienai

Akumulators nodrošina līdz 20 stundu darbības laiku, tādējādi varat nepārtraukti izmantot neatkarīgi no virtuālo apspriežu skaita, kurā jums jāpiedalās.

 

Dzirdiet visu, kas notiek apkārt

Atvērtā konstrukcija ļauj klausīties telefonsarunas, vienlaikus dzirdot apkārt notiekošo.

 

 

 

Jaudīgs un praktisks

Pat darbaholiķiem nav jāraizējas par akumulatora darbības laiku. Šis bezvadu kakla skaļrunis var visu dienu nodrošināt lietišķos telefonzvanus, mūzikas atskaņošanas sarakstus, televīzijas pārraides un daudz ko citu.

 

Izturīgs pret šļakstiem. Nav jāraizējas.

IPX4 šļakstu izturības klasei atbilstošā konstrukcija ļauj jums izbaudīt iecienītākās pārraides un melodijas pat ikdienas darbos, piemēram, mazgāšanas laikā.

 

Ķerieties pie darba. Ļaujieties nomierinošai mūzikai.

Vienlaikus pieslēdziet divas ierīces, piemēram, klēpjdatoru un viedtālruni. Ja klēpjdatorā pienāk lietišķs telefonzvans, kamēr viedtālrunī klausāties mūziku, varat pieņemt zvanu, vienreiz noklikšķinot atskaņošanas/zvanīšanas taustiņu kakla stīpas kreisajā pusē. Pēc telefonsarunas pabeigšanas notiek automātiska atgriešanās iecienītajā atskaņošanas sarakstā — nav jāpieslēdz vēlreiz.

 

Papildu jauda, kad tā ir vajadzīga

Ja akumulatora uzlādes līmenis ir zems, 10 minūšu ātra uzlādēšana ar USB Type-C pieslēgumu nodrošinās papildu stundu darbam vai atskaņošanai.

 

Brīnišķīgi plūstoša forma

Gludā un vienkāršā konstrukcija ar augstas kvalitātes auduma apdari šo skaļruni padara patīkamu.

 

Sajūtiet kvalitāti

Skaļrunis ar auduma apdari piešķir kakla stīpai augstvērtīgu izskatu un sajūtu.

 

Paturot prātā ilgtspējīgu attīstību

Mūsu produkti ir izstrādāti ne tikai stilīgi, bet arī ņemot vērā vidi. SRS-NB10 modeļa iepakojuma materiāls satur mazāk nekā 10 procentus plastmasas, ievērojot Sony apņemšanos samazināt savu produktu un darbības ietekmi uz vidi.

 

Izvēlieties savu krāsu

Šis nēsājamais skaļrunis ir pieejams kokogļu pelēkā vai baltā krāsā, lai atbilstu jūsu mājas un biroja dekoram.

 

Komplektācija

  • Skaļrunis
  • USB vads

Specifikācija

Vispārējie parametri
Krāsa
Balta
Izmērs un svars
Izmēri (A x P x DZ)
4.9 x 19.1 x 18.5cm
Svars
113 grami
Materiāls
Plastmasa
Synthetic fabric
Pieslēgumi
USB tips
Type-C
Citi parametri
Balss asistents
Nav
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 20h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.1)
Bluetooth kodeka atbalsts
SBC
AAC
Bluetooth darbības attālums
30m
NFC
Nav
Wi-Fi
Nav
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Audio formāti
MP3
AAC
Skaļruņi
Skaļruņu veids
stereo
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt