Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

WI-C100/B Bezvadu austiņas

49.95 40
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Aprīkotas ar daudzām funkcijām

WI-C100 bezvadu austiņas piedāvā lielisku cenas un kvalitātes attiecību ar daudzām funkcijām, tostarp ilgu baterijas darbības laiku, augstas kvalitātes skaņu, tām ir pret šļakstiem izturīga konstrukciju un savietojamība ar Sony | Headphones Connect lietotni.

 

Līdz 25 stundu ilgs baterijas darbības laiks

Varat līdz 25 stundām nepārtraukti baudīt mūziku. Ja austiņu uzlādes līmenis ir zems, 10 minūšu ātra uzlādēšana nodrošinās līdz 60 minūšu atskaņošanas laiku.

 

Piešķiriet savai mūzikai dabīgāku skanējumu

Kad oriģinālais mūzikas fails ir saspiests, tas zaudē augsto frekvenču elementus, kas celiņam piešķir izteiksmīgumu un piesātinātību. Mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tos precīzi atjauno, lai radītu oriģinālam ierakstam tuvu augstas kvalitātes skaņu. [A] Atjaunošana [B] Smalko skaņu atjaunošana

 

Tieši tāda skaņa, kāda jums patīk

Pielāgojiet skaņu atbilstoši savai gaumei. Izvēlieties no dažādiem priekšiestatījumiem saskaņā ar atskaņotās mūzikas žanru vai izveidojiet un saglabājiet savus pielāgotos priekšiestatījumus, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotnes ekvalaizera funkciju.

 

Labi sabalansēta noskaņošana

Noskaņošana ir labi sabalansēta no zemajām līdz augstajām frekvencēm, un vokāls skan dabīgi un skaidri. Tādējādi WI-C100 modeļa austiņas ir piemērotas ikvienam mūzikas žanram.

 

Šļaksti un sviedri vairs nav problēma

Austiņām ir IPX4 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat turpināt dejot mūzikas ritmā.

 

Stabils bezvadu savienojums

Atvadieties no sapītajiem vadiem — izmantojot Bluetooth® bezvadu tehnoloģiju, varat savu ierīci pieslēgt bez vadiem un klausīties stabilu, nepārtrauktu skaņu.

 

Skaidras telefonsarunas brīvroku režīmā

Sarunāties var bez problēmām, izmantojot brīvroku režīmu — iebūvētais augstas kvalitātes mikrofons nodrošina vēl skaidrāku skaņu. Jums pat nevajadzēs izņemt tālruni no kabatas.

 

Vienkārši iekļaujas jūsu dzīvē

Vieglas un pārnēsājamas WI-C100 modeļa austiņas ir aprīkotas ar elastīgu stīpu, kas vēl vairāk atvieglo to ievietošanu somā, kad dodaties ceļā.

 

Komfortabla nēsāšana

Labi sabalansētā forma ap kaklu nodrošina stabilu nēsāšanu, savukārt korpuss atbilst auss formai, nodrošinot maksimālu komfortu.

 

Vienkārša darbināšana ar taustiņiem

WI-C100 modeļa austiņas var vienkārši darbināt, izmantojot atskaņošanas un apturēšanas, celiņu izlaišanas un skaļuma regulēšanas, kā arī zvanu saņemšanas taustiņus. Parocīgai izmantošanai ir mainīta taustiņu forma, tā kļuvusi izteiksmīgāka, atvieglojot nospiešanu.

 

Savietojamas ar balss palīgu

Vienreiz piespiežot taustiņu, varat izveidot savienojumu ar viedtālruņa balss palīgu, lai saņemtu maršruta norādījumus, atskaņotu mūziku, sazinātos ar kontaktpersonām un izmantotu daudzas citas iespējas.

 

Vienkārši atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

Fast Pair funkcija ļauj austiņas vienkārši savienot pārī ar Android™ operētājsistēmas ierīcēm. Vienreiz piespiežot uz uznirstošās norādes, WI-C100 modeļa austiņas var ātri, vienkārši izveidot Bluetooth® savienojumu pārī ar Android™ operētājsistēmas ierīcēm. Varat arī vienkārši noteikt, kur atstājāt austiņas, piezvanot uz tām vai pārbaudot viedtālrunī to pēdējo zināmo atrašanās vietu.

 

Vienkārši pieslēdziet datora, izmantojot Swift Pair funkciju

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu WI-C100 modeļa austiņas savienot pārī ar Windows 11 un Windows 10 operētājsistēmas datoru, izmantojot Bluetooth®. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 11 un Windows 10 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.

 

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Šīs austiņas jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

 

360 grādu telpiskās skaņas personalizētājs

Izmantojot Sony | 360 grādu telpiskās skaņas personalizētāja lietotni, varēsiet izbaudīt savām vēlmēm pielāgotu skaņu. Lietotne uztver un analizē auss formu, ļaujot austiņām izveidot jūsu individualizēto telpiskās skaņas lauku, kad savieno pārī ar BRAVIA XR televizoru.

 

Dolby Atmos pieredze

Izmantojot Sony WLA-NS7 bezvadu raidītāju, kas pieslēgts pie BRAVIA XR televizora, austiņas izveido ideālu virtuālo skaļruņu izkārtojumu jums visapkārt, lai varētu izbaudīt Dolby Atmos skaņu. Pilnībā iedzīvojieties ainā un nokļūstiet pašā darbības centrā.

 

Paturot prātā ilgtspējīgu attīstību

Mūsu produkti ir izstrādāti ne tikai stilīgi, bet arī ņemot vērā vidi. WI-C100 modeļa austiņu iepakojuma materiāls satur mazāk nekā piecus procentus plastmasas, ievērojot Sony apņemšanos samazināt savu produktu un darbības ietekmi uz vidi.

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Ausī liekamās austiņas
Krāsa
Melna
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Hi-Res Wireless
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Nav
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Nav
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
9mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-20000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 25h
Akumulatora uzlādes laiks
3h
Akumulatora ātrā uzlāde
Nav
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Nav
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Swift Pair savienojums
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Nav
Balss asistents
Google Assistant
Siri
Izmērs un svars
Materiāls
Plastmasa
Silikons
Vada veids
Neckband
Svars
20 grami
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt