Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony WF-L900/W LinkBuds Bluetooth bezvadu austiņas

139
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem šodien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem rīt no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Patiesi bezvadu austiņas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Мужчина в наушниках LinkBuds белого цвета, вид сбоку

Saglabājiet saikni ar pasauli

Gredzena tipa LinkBuds austiņas lieliski saskaņo visdažādākās funkcijas, ļaujot jums vienmēr dzirdēt telefonzvanus, atskaņot mūziku un citu tiešsaistes saturu, kā arī skaidri saklausīt apkārtnes skaņas, neko nejūtot uz auss. Mazās un vieglās austiņas ērti ievietojamas ausī, tādējādi varat komfortabli nēsāt stundām ilgi, un nepalaidīsiet garām neko būtisku.

 

Белая коробка LinkBuds, из которой извлечен один наушник LinkBud

Sevišķi mazas un vieglas

Ļoti mazās LinkBuds austiņas sver nieka četrus gramus — īsts minimizācijas brīnums. Atšķirībā no parastajām ausīs ievietojamajām austiņām skaļruņa diafragmu pārklājošā aizsargvirsma ir iebūvēta korpusā, tādējādi ietaupot vietu.

 

Изображение наушника LinkBud серого цвета в ухе

Komfortabla un droša nēsāšana

LinkBuds apvieno cilvēka ausij ideāli atbilstošu formu ar ergonomisku dizainu, kas nodrošina stabilāku nēsāšanu. LinkBuds ir izstrādāti, izmantojot plašus datus par dažādām ausu formām, kas tiek savākti kopš 1982. gada, kad tirgū parādījās pirmās ausī ievietojamās austiņas. Par ērtāku nēsāšanu un klausīšanos skatiet mūsu apmācības video.

 

Мужчина на улице в белых наушниках LinkBuds

Būt pieslēgtiem un dzirdēt apkārtnes skaņas

Jaunais gredzena tipa dzinis ar atvērto diafragmas vidusdaļu ļauj skaidri dzirdēt apkārtnes skaņas. Tādējādi varat dzirdēt, ja telefonsarunas laikā kāds jūs uzrunā, un varat mūzikas klausīšanās laikā sarunāties ar draugiem.

 

Два наушника LinkBuds серого цвета рядом с телефоном Sony Xperia на вихрящемся кремовом фоне

Neticami skaidra telefonsarunas skaņa bez trokšņiem

Izmantojot precīzu balss uztveršanas tehnoloģiju ar uzlabotu audio signāla apstrādi, sarunas biedrs skaidri dzirdēs jūsu balsi pat tad, ja atrodaties trokšņainā vidē. Mūsu trokšņu samazināšanas algoritms tika izstrādāts, izmantojot mākslīgā intelekta mašīnas apmācību, pamatojoties uz vairāk nekā 500 miljonu balsu paraugiem, lai apslāpētu apkārtnes trokšņus un skaidri dzirdētu balsi dažādos vides apstākļos.

 

Женщина в серых наушниках LinkBuds, вид сбоку

Autentiska, dabīga skaņa

Izbaudiet sabalansētu augstas kvalitātes skaņu ar skaidru vidējo un augsto frekvenču skanējumu. Mūsu integrētais procesors V1 precīzi atveido visas mūzikas nianses ar minimāliem izkropļojumiem, nodrošinot autentisku klausīšanās pieredzi. Īpaši izstrādātais 12 mm gredzena tipa dzinis ar augsta elastīguma diafragmu nodrošina bagātīgu, labi sabalansētu skaņu.

 

Логотип DSEE

Pastipriniet savu iecienīto mūziku

Kad oriģinālais mūzikas fails ir saspiests, tas zaudē augsto frekvenču elementus, kas celiņam piešķir izteiksmīgumu un piesātinātību. Mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tos precīzi atjauno, lai radītu oriģinālam ierakstam tuvu augstas kvalitātes skaņu.

 

Мужчина подносит палец к белому наушнику LinkBud в ухе

Vienkārši pieskarieties pie auss

Kaut gan LinkBuds ir mazas austiņas, tās ir ļoti vienkārši lietojamas. Izmantojot plašas zonas pieskaršanās funkciju, varat divreiz vai trīsreiz pieskarties ausu priekšdaļai, lai vadītu mūzikas atskaņošanu — darbināšanai nav nepieciešams pieskarties pašām LinkBuds austiņām.

 

Изображение человека на улице с иллюстрациями вокруг головы, показывающими разные уровни громкости

Automātiski pielāgo skaļuma līmeni atbilstoši apkārtējai videi

Adaptīvais skaļuma regulētājs ir vieda funkcija, kas automātiski optimizē skaļuma līmeni, pamatojoties uz jūsu atrašanās vietu. Skaļuma līmenis tiks samazināts klusās vietās un paaugstināts trokšņainā vidē.

 

Два человека общаются, один из них носит белые наушники LinkBuds

Runājiet un klausieties tikai apkārtējās vides skaņu

Varat iestatīt Speak-to-Chat funkciju, lai automātiski apturētu mūziku, kad sākat sarunu, tādējādi varat dzirdēt tikai apkārtējās vides skaņas un sarunas biedru — tas ir parocīgi, ja nevēlaties izņemt austiņas vai rokas ir aizņemtas. Kad saruna ir beigusies, mūzikas atskaņošana automātiski tiek atsākta. Tas tiek panākts ar precīzu balss uztveršanas tehnoloģiju, izmantojot uzlabotu audio signāla apstrādi.

 

Tehnoloģijas nodrošina labāku mobilitāti

Sony un Microsoft kopīgi izstrādāja tehnoloģiju, kas palīdz cilvēkiem labāk orientēties pasaulē. LinkBuds austiņas atbalsta Microsoft Soundscape lietotni. Unikālā integrācija nodrošina inovatīvāku pieredzi labākai, uz 3D audio bāzētai navigācijai, pateicoties unikāli caurlaidīgajam, atvērtajam audio dizainam, savukārt LinkBuds iebūvētie sensori ļauj austiņas izmantot brīvroku režīmā. 

 

Логотипы встроенных функций Google Assistant и Amazon Alexa

Balss vadība

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā. Vienkārši sakiet “OK Google” vai “Alexa”, lai aktivētu iecienīto balss palīgu. Izklaidējieties, sazinieties ar draugiem, saņemiet informāciju, klausieties mūziku un paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas. Varat pat vadīt tādas austiņu funkcijas, kā atlikušā akumulatora uzlādes līmeņa pārbaude ar balss komandu. Varat arī klausīties un izmantot savu e-pastu Microsoft Outlook un pievienoties Microsoft Teams, izmantojot Google Assistant vai Siri.

 

Логотип Fast Pair от Google

Atrodiet austiņas, izmantojot ātras pārī savienošanas funkciju

LinkBuds atbalsta Google noderīgo jauno ātras pārī savienošanas (Fast Pair) funkciju. Vienreiz pieskaroties uznirstošajai norādei, LinkBuds ļauj ātri un vienkārši veikt Bluetooth savienošanu pārī ar savām Android ierīcēm. Varat vienkārši noteikt, kur atstājāt austiņas, piezvanot uz tām vai pārbaudot viedtālrunī to pēdējo zināmo atrašanās vietu. Jūs pat saņemsiet paziņojumu, kad austiņu akumulatora uzlādes līmenis ir zems, tādējādi zināsiet, kad to nepieciešams uzlādēt.

 

Логотип Swift Pair

Vienkārša savienošana pārī ar datoru

Ātras pārī savienošanas (Swift Pair) funkcija ļauj LinkBuds ātri un vienkārši savienot pārī ar klēpjdatoru, galda datoru vai planšetdatoru, kurā darbojas Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēma. Kad izvēlēts pārī savienošanas režīms, uznirstoša norāde par pārī savienošanu parādās tuvējās ierīcēs ar Windows 11 vai Windows 10 operētājsistēmu.

 

Логотип Spotify Tap

Ātra piekļuve iecienītajai mūzikai

Ar ātras piekļuves funkciju tikai ar pāris pieskārieniem varat konfigurēt LinkBuds, lai atsāktu atskaņošanu no Spotify — nav jāpieskaras viedtālrunim.

 

Серый чехол для LinkBuds с наушниками LinkBuds сбоку в окружении серых пластиковых элементов

 

Pārstrādāti plastmasas materiāli

LinkBuds izmanto pārstrādātus automobiļu detaļu plastmasas materiālus.

 

Чехол для LinkBuds

Individuālais iepakojums nesatur plastmasu

LinkBuds iepakojuma materiāls nesatur plastmasu, atspoguļojot Sony apņemšanos samazināt savu izstrādājumu ietekmi uz apkārtējo vidi. 

 

Белые LinkBuds на розовом фоне с каплями воды

Ūdensizturīgas austiņas ikdienas lietošanai

Austiņām ir IPX4 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat kustēties mūzikas ritmā.

 

Изображение двух людей, слушающих музыку с помощью LinkBuds, иллюстрирующее разницу между обычной и одновременной передачей звука на LinkBuds при подключении по Bluetooth

Skaidrāks, stabilāks Bluetooth signāls

Lai nodrošinātu niecīgu aizturi un augstu skaņas kvalitāti pat citu traucējumu apstākļos, Bluetooth® signāls tiek vienlaikus pārraidīts uz abām austiņām. Pateicoties jaudīgajam integrētajam procesoram V1, varēsiet bezvadu režīmā baudīt stabilu skanējumu bez pārlēkšanas. (A) Parastā BT signāla pārsūtīšana no kreisās uz labo austiņu. (B) LinkBuds BT signāla vienlaikus pārraide uz kreiso un labo austiņu.

 

Значки времени работы от аккумулятора, быстрой зарядки и времени воспроизведения

Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā

Varat austiņas lietot pilnu darba dienu — 5,5 stundas, savukārt futrālis nodrošina lādiņu vēl 12 stundu darbībai. Tādējādi, izejot no mājām, varat klausīties veselas 17,5 stundas. Vai steidzaties? Nieka 10 minūšu ātra uzlādēšana nodrošina līdz 90 minūšu atskaņošanas laiku, savukārt Sony | Headphones Connect lietotne pat informēs, kad futrāļa uzlādes līmenis ir zemāks nekā 30%.

 

Открытый зарядный чехол для LinkBuds серого цвета

Mazs, ideālas formas futrālis

Sevišķi mazais uzlādes futrālis ar stilīgi noapaļotām formām ērti ieliekams plaukstā vai kabatā, lai varētu visur paņemt līdzi. Atverams, vienkārši nospiežot pogu.

 

Изображение чехла LinkBuds серого цвета с наушниками LinkBuds, держателями 5 размеров и зарядным кабелем USB-C

Kas ir komplektā

Atveriet LinkBuds iepakojumu, kur atradīsiet 5 izmēra izliektus turētājus, kuri piemēroti dažādām ausu formām, kā arī USB-C uzlādes kabeli.

 

Логотип 360 Reality Audio

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Šīs austiņas jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

Komplektācija

  • Lādēšanas keiss
  • Austiņas
  • Izliekti turētāji 5 izmēros
  • Lādēšanas USB-C kabelis
  • Dokumentācija

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Truly-Wireless ausī liekamās austiņas
Krāsa
Balta
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Hi-Res Wireless
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Nav
Adaptīvās funkcijas
Adaptīvā skaļuma kontrole
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Nav
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
12mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-20000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 5.5h
Akumulatora uzlādes laiks
3h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Nav
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Swift Pair savienojums
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Izmērs un svars
Materiāls
Plastmasa
Uzlādes kastītes svars
34 grami
Svars
4.1 grami
Uzlādes kastītes/ stenda izmērs (platums x augstums x dziļums)
41.4 x 48.5 x 30.9 mm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt