Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

WF-C500/D Bluetooth bezvadu austiņas

99.95 59
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Patiesi bezvadu austiņas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Mazs izmērs, lieliska skaņa

Mūsu WF-C500 modeļa pilnībā bezvadu austiņas ir izstrādātas, lai tās varētu komfortabli ievietot ausīs. Tomēr neļaujiet to izmēram sevi maldināt. DSEE tehnoloģija nodrošina augstu skaņas kvalitāti, atjaunojot smalkās pavājinošās skaņas un augsto frekvenču skaņu.  Šīs Bluetooth® austiņas lieliski darbojas ar viedtālruņiem, vienkārši lietojamas un pieejamas četru krāsu variantos.

 

Patīkamāka klausīšanās pieredze

Izmantojot mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģiju Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), ierakstos tiek atjaunota augsto frekvenču skaņa un smalkās pavājinošās skaņas, lai nodrošinātu autentiskāku klausīšanās pieredzi.  Varat pielāgot mūzikas skanējumu atbilstoši savai gaumei, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotnes ekvalaizera iestatījumu.

 

Piešķiriet savai mūzikai dabīgāku skanējumu

Kad oriģinālais mūzikas fails ir saspiests, tas zaudē augsto frekvenču elementus, kas celiņam piešķir izteiksmīgumu un piesātinātību. Mūsu digitālās skaņas uzlabošanas tehnoloģija Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tos precīzi atjauno, lai radītu oriģinālam ierakstam tuvu augstas kvalitātes skaņu. [A] Atjaunošana [B] Smalko skaņu atjaunošana.

 

Ergonomisks virsmas dizains

Kopš pasaulē pirmo ausī ievietojamo austiņu parādīšanās 1982. gadā (MDR-E252), mēs no visas pasaules esam apkopojuši milzīgu datu apjomu, kas attiecas uz ausu formām. WF-C500 modeļa austiņas ir šādu pētījumu rezultāts, to forma ir ideāli atbilstoša auss dobuma formai, savukārt jaunais ergonomiskais dizains nodrošina stabilāku fiksāciju.

 

Tieši tāda skaņa, kāda jums patīk

Pielāgojiet skaņu atbilstoši savai gaumei. Izvēlieties no dažādiem iepriekšveiktajiem iestatījumiem, lai pielāgotu skaņas kvalitāti atbilstoši atskaņotās mūzikas žanram. Varat arī izveidot un saglabāt savus iepriekšveiktos iestatījumus, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotnes EQ Custom funkciju.

 

Mazas un vieglas, iederas komfortabli

Pateicoties kompaktajam izmēram, šīs austiņas var droši un komfortabli ievietot ausīs. Apaļīgā forma bez asām malām ļauj tās nēsāt ar baudu, tādējādi varat pilnībā nodoties svarīgākajam — mūzikai.

 

Savietojamas ar balss palīgu

Vienreiz piespiežot taustiņu, varat uzreiz izveidot savienojumu ar viedtālruņa balss palīgu, lai saņemtu maršruta norādījumus, atskaņotu mūziku, sazinātos ar kontaktpersonām un izmantotu daudzas citas iespējas.

 

Vienkārša darbināšana ar taustiņiem

Ar WF-C500 modeļa austiņu taustiņiem ne tikai var atskaņot celiņus, pārtraukt to atskaņošanu, mainīt celiņus un regulēt atskaņošanas skaļumu — ar tiem var vienkārši piekļūt viedtālruņa balss palīgam, kā arī brīvroku režīmā veikt un saņemt telefonzvanus.

 

Kabatas izmēra futrālis ļauj tās ņemt visur sev līdzi

Cilindriskās formas uzlādēšanas futrālis ir ļoti mazs un vienkārši pārnēsājams kabatā vai somā, tādējādi varat austiņas paņemt līdzi, lai kurp jūs dotos. Futrāļa daļēji caurspīdīgais vāciņš ar tekstūru, kas atgādina salnas klātu stiklu, tam piešķir stilīgu, greznu izskatu un patīkamu taustāmu sajūtu. 

 

Vienkārši pieslēdziet datora, izmantojot Swift Pair funkciju

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu WF-C500 modeļa austiņas savienot pārī ar Windows 10 operētājsistēmas datoru, izmantojot Bluetooth®. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 10 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.

 

Vienkāršākas, skaidrākas telefonsarunas brīvroku režīmā

Sarunāties var brīvi un vienkārši, izmantojot brīvroku režīmu — iebūvētais augstas kvalitātes mikrofons nodrošina vēl skaidrāku skaņu. Jums pat nevajadzēs izņemt tālruni no kabatas.

 

Vienkārši atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

Fast Pair funkcija ļauj austiņas vienkārši savienot pārī ar Android™ operētājsistēmas ierīcēm. Vienreiz piespiežot uz uznirstošās norādes, WF-C500 modeļa austiņas var ātri, vienkārši izveidot Bluetooth® savienojumu pārī ar Android™ operētājsistēmas ierīcēm. Varat arī vienkārši noteikt, kur atstājāt austiņas, piezvanot uz tām vai pārbaudot viedtālrunī to pēdējo zināmo atrašanās vietu.

 

Viena austiņa, ideāli piemērota vairākfunkciju režīmam

Ja vēlaties klausīties mūziku un vienlaikus sarunāties, izņemiet no uzlādēšanas futrāļa tikai vienu austiņu un izmantojiet to kā parasti.

 

Klausieties visu dienu, uzlādējiet dažu minūšu laikā

Izbaudiet līdz 20 stundu klausīšanās laiku, pateicoties parocīgajam uzlādēšanas futrālim. Ja steidzaties, 10 minūšu ātra uzlāde nodrošinās līdz vienas stundas papildu atskaņošanas laiku.

 

Šļaksti un sviedri vairs nav problēma

Austiņām ir IPX46 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat turpināt dejot mūzikas ritmā.

 

Paturot prātā ilgtspējīgu attīstību

Mūsu produkti ir izstrādāti ne tikai stilīgi, bet arī ņemot vērā vidi. WF-C500 modeļa austiņu iepakojuma materiālā nav plastmasas,  ievērojot Sony apņemšanos samazināt savu produktu un darbības ietekmi uz vidi.

 

Stabila, uzticama Bluetooth® pieslēdzamība

Pateicoties Bluetooth® mikroshēmai, skaņa vienlaikus tiek pārraidīta uz kreiso un labo ausi, bet optimizētā antenas konstrukcija nodrošina stabilu savienojumu un lielisku klausīšanos. Turklāt niecīga audio signāla aizture ļauj baudīt filmu skatīšanos.

 

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Šīs austiņas jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

Komplektācija

  • USB vads: Type-C®
  • Trīs izmēru silikona ieliktņi
  • Instrukcija

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Truly-Wireless ausī liekamās austiņas
Krāsa
Oranžs
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Hi-Res Wireless
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Nav
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Nav
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
5.8mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20-20000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 10h
Akumulatora uzlādes laiks
2.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Nav
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Swift Pair savienojums
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Nav
Balss asistents
Google Assistant
Siri
Izmērs un svars
Materiāls
Plastmasa
Uzlādes kastītes svars
35 grami
Svars
5.4 grami
Uzlādes kastītes/ stenda izmērs (platums x augstums x dziļums)
80 x 34.9 x 30.9 mm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt