Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

WH-1000XM4/L Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

379 275
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti līdz 14:30 un saņem pirmdien no 10:00

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Vadošā trokšņu slāpēšanas sistēma

Vai lidojat tālā ceļojumā vai atpūšaties kafejnīcā, WH-1000XM4 austiņas nodrošina vislabāko trokšņu slāpēšanu, maksimāli kvalitatīvi atskaņojot augsto un vidējo frekvenču skaņu.

 

Trokšņu slāpēšanas tehnoloģija

Dual Noise Sensor tehnoloģija uztver apkārtnes troksni ar diviem mikrofoniem katrā austiņā un nosūta datus uz HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN1. Pēc tam, izmantojot jauno algoritmu, HD trokšņu slāpēšanas procesors QN1 reāllaikā veic trokšņu slāpēšanu, ņemot vērā apkārtējās vides akustiskos raksturlielumus. Kopā ar jauno Bluetooth Audio SoC (System on Chip — vienkristālshēma), tas vairāk nekā 700 reizes sekundē uztver un pielāgo mūzikas un trokšņu signālus, kā arī akustiskos parametrus starp skaļruni un ausīm.  

 

Trokšņu slāpēšanas optimizācija

WH-1000XM4 austiņās tiek izmantotas divas trokšņu maksimāli efektīvas slāpēšanas tehnoloģijas: Unikālais atmosfēras spiediena optimizētājs (Unique Atmospheric Pressure Optimising) nodrošina optimālu skaņu augstu virs jūras līmeņa, savukārt Personiskais trokšņu slāpēšanas optimizētājs (Personal Noise Cancellation Optimiser) analizē unikālos skaņas raksturlielumus, ko rada galvas izmērs, brilles un mati, pēc tam pielāgo skaņu jūsu vajadzībām.

 

Apkārtnes skaņas vadība

Pielāgojiet apkārtnes skaņu, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni, lai pārvietošanās laikā slāpētu trokšņus, vienlaikus dzirdot svarīgās skaņas, piemēram, transporta paziņojumus.

 

Skaņa, kurai varat noticēt

HD trokšņu slāpēšanas procesorā QN1 iebūvētais analogais pastiprinātājs nodrošina nepārspētu signāla-trokšņu attiecību, niecīgus kropļojumus un izcilu skaņas kvalitāti pārnēsājamās ierīcēs. Jaudīgie 40 mm skaļruņi ar šķidro kristālu polimēru difuzoriem nodrošina austiņās nevainojamu zemo frekvenču skanējumu un spēj atskaņot pilnu frekvenču diapazonu līdz pat 40 kHz.

 

Brīvība bez vadiem, lieliska skaņa

LDAC tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu (ar maksimālo pārsūtīšanas ātrumu 990 kbps), salīdzinot ar parasto BLUETOOTH® audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst vadu savienojuma nodrošinātajam.

 

Visu saspiesto failu atjaunošana reāllaikā  

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts) funkciju, kas izstrādāta kopā ar Sony Music Entertainment, DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Dinamiski atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, piemēram, vokālu un starpspēli, tā atjauno saspiešanas gaitā zudušo augstā diapazona skaņu, nodrošinot bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Adaptīvā skaņas vadība automātiski veic pielāgošanu atbilstoši jūsu atrašanās vietai un uzvedībai

Adaptīvā skaņas vadība ir vieda funkcija, kas spēj atpazīt jūsu bieži apmeklētās vietas, piemēram, darbavietu vai iecienītāko kafejnīcu, un pielāgot skaņas raksturlielumus, nodrošinot ideālu klausīšanās pieredzi. Turklāt tā automātiski nosaka, ko jūs darāt — piemēram, ejat, gaidāt vai ceļojat — un atbilstoši situācijai pielāgo apkārtnes skaņas raksturlielumus.  

 

Parocīga ikdienas funkcija Speak-to-Chat

Tiklīdz sākat sarunu, Speak-to-Chat funkcija automātiski aptur mūzikas atskaņošanu un ļauj iekļūt apkārtnes skaņām, tādējādi varat sarunāties — tas ir parocīgi, ja nevēlaties noņemt austiņas vai rokas ir aizņemtas. Pamatojoties uz Precise Voice Pickup tehnoloģiju, šī viedā funkcija ar austiņās iebūvētajiem pieciem mikrofoniem un uzlabotu audio signāla apstrādes sistēmu spēj atpazīt jūsu balsi un uz to reaģēt. Kad saruna ir beigusies, mūzikas atskaņošana automātiski tiek atsākta.

 

Austiņas, kuras reaģē uz jums

Tuvuma sensors jūsu austiņās spēj noteikt, vai jūs tās nēsājat, un atbilstošie pielāgot atskaņošanu, lai ietaupītu akumulatora lādiņu. Noņemiet austiņas, un mūzikas atskaņošana automātiski tiek apturēta. Uzlieciet austiņas atpakaļ, un mūzikas atskaņošana automātiski atsākas.

 

Komfortabla nēsāšana visu dienu

WH-1000XM4 austiņās ir apvienots izsmalcināts stils un izcils komforts. Sevišķi mīksts, nespiedošs putupoliuretāna polsterējums vienmērīgi izkliedē spiedienu un nodrošina stabilu nēsāšanu, uzlabojot ausu/polsterējuma saskari. Pateicoties to niecīgajam svaram, pat nepamanīsiet, ka tās nēsājat.

 

Ātra uzmanība

Vai nepieciešams ātri pievērst uzmanību apkārtējām balsīm vai skaņām? Vienkārši uzlieciet plaukstu uz austiņu korpusa, lai uzreiz samazinātu mūzikas skaļumu un varētu dzirdēt apkārtnes skaņas.

 

Ātra uzlādēšana visai dienai

Akumulators nodrošina izcilu 30 stundu ilgu darbību, tādējādi jums pietiks lādiņa pat ilgos ceļojumos. Ja jums nepieciešama steidzīga uzlāde, varat nieka 10 minūtēs uzlādēt 5 stundu darbam, izmantojot atsevišķi nopērkamo maiņstrāvas adapteru.

 

Skaidrākas telefonsarunas brīvroku režīmā  

Sarunāties var brīvi un vienkārši, izmantojot brīvroku režīmu. Tālrunis nav nepieciešams, pietiek divreiz pieskarties austiņām. Pateicoties Precise Voice Pickup Technology, kurā pieci iebūvētie mikrofoni apvienoti ar uzlabotu audio signāla apstrādi, WH-1000XM4 ļauj sarunu biedram skaidrāk dzirdēt jūsu balsi.  

 

Esiet gudrāki ar balss palīgu

Plānojiet savu dienu, vienkārši pavaicājot savam palīgam. Izklaidējieties, komunicējiet ar draugiem, saņemiet informāciju, klausieties mūziku un paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas.

 

Parocīga vadība

Mainiet celiņu, palieliniet vai samaziniet skaļumu, atbildiet uz telefonzvaniem vai zvaniet paši, vienkārši pieskaroties panelim vai pavelkot pa to.

 

Vairākpunktu pieslēgums

Lai nodrošinātu maksimāli parocīgu lietošanu, WH-1000XM4 austiņas var vienlaikus savienot pārī ar divām Bluetooth ierīcēm. Kad saņemat ienākošo zvanu, austiņas nosaka, kura ierīce zvana un automātiski pieslēdzas pie pareizās ierīces. Varat arī ātri un bez problēmām pārslēgt austiņas uz jebkuru no šīm divām ierīcēm, pieskaroties pogai.

 

Sony | Headphones Connect lietotne

Izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni, varat pārvaldīt apkārtnes skaņu, noregulējot fona skaņas skaļumu un nosakot, vai vēlaties dzirdēt tikai balsis. Savukārt ekvalaizers ļauj pielāgot skaņas līmeņus atbilstoši atskaņotajai mūzikai.

 

Grozāmi salokāma konstrukcija

Austiņas var saliekt uz iekšpusi un kārtīgi iepakot kompaktā futrālī.  

 

Pārnēsāšanas futrālis ar kabeli

Komplektā ir iekļauts izturīgs pārnēsāšanas futrālis ar kabeli, lai klausītos ar vadu pieslēgumu.

 

Komplektācija

  • Čehols
  • Lidmašīnu adapteris
  • Austiņu kabelis (aptuveni 1.2m)
  • USB kabelis: Type-C (aptuveni 20 cm)

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Ausis aptverošas
Krāsa
Zila
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Austiņu processors
HD Noise Cancelling Processor QN1
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Hi-Res Wireless
Ir
Hi-Res Audio caur vadu
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir (Augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana)
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
On/Off Switch
Atmospheric pressure optimizing
Personal NC optimizer
Quick attention
Adaptīvās funkcijas
Adaptīvā skaņas vadība
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
LDAC
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Ir
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
40mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
4 - 40000Hz
Jutīgums
105dB
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 38h
Akumulatora uzlādes laiks
3h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Nav
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Ir
Google Fast Pair atbalsts
Nav
Swift Pair savienojums
Nav
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Balss asistents
Ir
Izmērs un svars
Vada garums
1.2m
Materiāls
Plastmasa
Alumīnijs
Mākslīgā āda
Vada veids
Detachable
Svars
254 grami
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Nav
Šļakatu izturīgs
Nav
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt