Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

WF-1000XM4/B Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • Bluetooth savienojums
  • Trokšņu slāpēšana
  • Patiesi bezvadu austiņas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti
  • Ūdensizturība

Preces apraksts

Vispārēja informācija

 

Vadošā trokšņu slāpēšanas sistēma — tagad vēl labāka

Pilnīgi viss WF-1000XM4 modeļa austiņās tika izstrādāts no nulles. Sony īpaši izstrādātais jaunais integrētais procesors V1, kas slāpē trokšņus vairāk nekā jelkad, jaunā dziņu konstrukcija, kas darbojas vēl labāk, trokšņjutīgie mikrofoni, kā arī inovatīvie trokšņus slāpējošie ausu ieliktņi, kas nodrošina vēl labāku fiksāciju.

 

Integrētais procesors V1

Sony īpaši izstrādātais jaunais integrētais procesors V1 izmanto mūsu slavenās QN1e mikroshēmas trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju un ne tikai. Uzlabotā trokšņu slāpēšanas funkcija un Bluetooth “System on Chip” (vienkristālshēma) tehnoloģija nodrošina nozarē visaugstāko trokšņu slāpēšanas līmeni ar niecīgāku enerģijas patēriņu.

 

Augstas veiktspējas mikrofoni ar divu sensoru trokšņu noteikšanas tehnoloģiju

Divi trokšņjutīgie mikrofoni katrai ausij — ar tiešo un atgriezenisko saiti — uz austiņu virsmas uztver vairāk apkārtējās vides skaņu, piemēram, trokšņus lidmašīnā, pilsētas satiksmes skaņu vai biroja kņadu.

 

Vēja radīto trokšņu minimizēšana

Pat vējainās dienās saglabāsiet pilnīgu klātbūtnes efektu. Automātiskais vēja trokšņa samazināšanas režīms nosaka vēju un automātiski slāpē tā radīto troksni.

 

Trokšņus slāpējošie ausu ieliktņi

Jaunie trokšņus slāpējošie ausu ieliktņi ir izgatavoti no unikāla materiāla putupoliuretāna. Būdams mīksts un elastīgs, tas nodrošina auss ieliktņa maksimālu saskari ar auss kanālu, novēršot spraugas, tādējādi dzirdat tikai skaņu bez liekiem trokšņiem. Pateicoties šim materiālam, WF-1000XM4 modeļa austiņas kārtīgi tiek fiksētas pie ausīm un to nēsāšana ir ērta.

 

Jaunais 6 mm dzinis

Jaunais 6 mm dzinis ar 20% lielāku magnēta apjomu uzlabo zemo frekvenču skanējumu. Turklāt tas uzlabo trokšņu slāpēšanu, ģenerējot augstas precizitātes slāpēšanas signālu zemo frekvenču diapazonā.

 

Izcila skaņas kvalitāte

Sony austiņas WF-1000XM4 izmanto audiokodeku LDAC, lai bez vadiem pārraidītu augstas izšķirtspējas skaņu. Ar īpaši izstrādātiem 6 mm skaļruņiem šīs austiņas, neraugoties uz kompakto izmēru, atveido dinamisku skaņu, un ļoti pakļāvīgā membrāna atveido plašu basu diapazonu. Turklāt integrētais procesors V1 paaugstina skaņas kvalitāti un samazina kropļojumus. Pat saspiestas mūzikas datnes tiek uzlabotas ar mūsu izkopto tehnoloģiju DSEE Extreme™, kas nodrošina bagātīgākus un pilnvērtīgākus klausīšanās iespaidus.

 

Bez vadiem izbaudiet augstas izšķirtspējas audio

WF-1000XM4 modeļa austiņas tagad atbalsta augstas izšķirtspējas audio pārraidi bezvadu režīmā, pateicoties mūsu nozarē pieņemtajai audio kodēšanas tehnoloģijai LDAC. LDAC tehnoloģija ļauj pārraidīt apmēram trīs reizes vairāk datu (ar maksimālo pārsūtīšanas ātrumu 990 kbps), salīdzinot ar parasto Bluetooth® audio, ļaujot izcilā kvalitātē baudīt augstas izšķirtspējas audio, kas maksimāli atbilst vadu savienojuma nodrošinātajam.

 

Labāk dzirdiet apkārtnes skaņas

Apkārtnes skaņas režīmā (Ambient Sound) WF-1000XM4 modeļa austiņas uztver vairāk apkārtējo skaņu nekā jelkad iepriekš, tādējādi gūstot dabīgāku klausīšanās pieredzi un nezaudējot saikni ar apkārtni.

 

Viedāka runāšana, viedāka klausīšanās

Tiklīdz sākat sarunu, Speak-to-Chat funkcija automātiski aptur mūzikas atskaņošanu un ļauj iekļūt apkārtnes skaņām, tādējādi varat sarunāties — tas ir parocīgi, ja nevēlaties noņemt austiņas vai rokas ir aizņemtas. Kad saruna ir beigusies, mūzikas atskaņošana automātiski tiek atsākta. Speak-to-Chat funkcija atpazīst un reaģē uz jūsu balsi. Tā pamatojas uz Precise Voice Pickup tehnoloģiju, kurā apvienoti četri mikrofoni un sensori ar uzlabotu audio signāla apstrādes sistēmu.

 

Adaptīvā skaņas vadība automātiski veic pielāgošanu atbilstoši jūsu stāvoklim

Adaptīvā skaņas vadība ir viedā funkcija, kas sajūt, kur jūs atrodaties un ko darāt — piemēram, ceļojat, ejat vai gaidāt — pēc tam pielāgo apkārtnes skaņas iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu klausīšanās pieredzi.

 

Visu saspiesto failu atjaunošana reāllaikā

Izmantojot Edge-AI (mākslīgais intelekts) funkciju, DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) reāllaikā uzlabo saspiesto digitālo mūzikas failu kvalitāti. Dinamiski atpazīstot instrumentu skanējumu, mūzikas žanrus un katras dziesmas individuālos elementus, piemēram, vokālu un starpspēli, tā atjauno saspiešanas gaitā zudušo augstā diapazona skaņu, nodrošinot bagātīgāku, pilnīgāku klausīšanās pieredzi.

 

Lieliska skaņas kvalitāte telefonsarunas laikā

Precise Voice Pickup tehnoloģija izmanto vērstus mikrofonus un kaulu vadītspējas sensoru, lai WF-1000XM4 modeļa austiņas varētu skaidri un precīzi uztvert jūsu balsi brīvroku režīma telefonsarunās — mājās, kafejnīcā vai jebkādā citā jūsu atrašanās vietā. Turklāt trokšņu slāpēšanas tehnoloģija ļauj pat trokšņainās situācijās skaidrāk dzirdēt telefonsarunas biedru.

 

Vērstie mikrofoni

Vērstie mikrofoni ir kalibrēti, lai uztvertu tikai skaņas no jūsu mutes. Pateicoties uzlabotajai signāla-trokšņu attiecībai, tie uztvers katru vārdu, pat ja atrodaties trokšņainā vietā.

 

Austiņas, kuras jūs pazīst

Varat aktivizēt adaptīvās skaņas vadības funkciju, kura atpazīs jūsu bieži apmeklētās vietas, piemēram, biroju, sporta zāli vai iecienīto kafejnīcu, un pielāgos skaņu atbilstoši situācijai.

 

Atrodiet austiņas, izmantojot Fast Pair funkciju

WF-1000XM4 modeļa austiņas atbalsta noderīgo Google jauno Fast Pair funkciju. Ar vienu pieskārienu var ātri un vienkārši izveidot WF-1000XM4 modeļa austiņu Bluetooth pieslēgumu pie Android ierīcēm. Varat vienkārši noteikt, kur atstājāt austiņas, piezvanot uz tām vai pārbaudot viedtālrunī to pēdējo zināmo atrašanās vietu. Jūs pat saņemsiet paziņojumu, kad austiņu akumulatora uzlādes līmenis ir zems, tādējādi zināsiet, kad to nepieciešams uzlādēt.

 

Balss vadība

Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā. Vienkārši sakiet “Hey Google”  (pieejams tikai Android ierīcēm) vai “Alexa” (jābūt instalētai Amazon Alexa lietotnei) , lai aktivētu vēlamo balss palīgu. Izklaidējieties, sazinieties ar draugiem, saņemiet informāciju, klausieties mūziku un paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas.

 

Kaulu vadītspējas sensors

Kaulu vadītspējas sensors uztver tikai jūsu balss vibrāciju un nereaģē uz apkārtnes skaņām, nodrošinot vēl skaidrāku runas skaņu telefonsarunu laikā.

 

Atrodiet savu ideālo izmēru, izmantojot lietotni

Atrodiet savu ausu formai vislabāk piemēroto izmēru, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni. Lai atrastu trokšņus slāpējošo ausu ieliktņu ideālo izmēru, nepieciešami daži vienkārši mērījumi, tādējādi nodrošinot maksimālu skaņas kvalitāti un minimizējot ārējos trokšņus.

 

Ergonomiska konstrukcija nodrošina labāku saskari

Kopš pasaulē pirmo ausī ievietojamo austiņu parādīšanās 1982. gadā (MDR-E252), mēs no visas pasaules esam apkopojuši milzīgu datu apjomu, kas attiecas uz ausu formām. WF-1000XM4 modeļa austiņas ir šādu pētījumu rezultāts, to forma ir ideāli atbilstoša auss dobuma formai, savukārt jaunais ergonomiskais dizains nodrošina stabilāku fiksāciju.

 

Vienkārša savienošana pārī ar datoru

Swift Pair funkcija ļauj ātri un vienkārši jūsu WF-1000XM4 modeļa austiņas savienot pārī ar Windows 10 operētājsistēmas klēpjdatoru, galda datoru vai planšetdatoru. Kad ir izvēlēts pārī savienošanas režīms, tuvējās Windows 10 operētājsistēmas ierīcēs parādās uznirstošas norādes par savienošanu pārī.

 

Ūdensizturīgas austiņas ikdienas lietošanai

Austiņām ir IPX4 ūdensizturības klase, un ne šļaksti, ne sviedri netraucēs to darbībai, tādējādi varat turpināt dejot mūzikas ritmā.

 

Skaidrāks, stabilāks Bluetooth signāls

Signāla pārraides algoritma optimizācija, izmantojot integrēto procesoru V1, uzlabo savienojuma stabilitāti un samazina skaņas izlaišanas iespēju pat tādā vidē, kurā ir traucējumi. Tā nodrošina skaņas sinhronizāciju abās austiņās ar ļoti niecīgu aizturi, savukārt signāls ir spēcīgāks nekā jelkad. (A) WF-1000X modeļa austiņās BT signāla pārsūtīšana no kreisās uz labo austiņu. (B) WF-1000XM4 modeļa austiņās vienlaicīga BT signāla pārraide kreisajā/labajā austiņā.

 

Ideāls risinājums TV pārraidēm, filmām un ne tikai

Vai skatāties video saturu savā viedtālrunī vai planšetdatorā? Uzlabotais bezvadu savienojums ļauj WF-1000XM4 modeļa austiņās skaņu precīzi sinhronizēt ar ekrāna attēlu, lai skatīšanās kļūtu patīkamāka.

 

Vienkārša bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju

Nav nepieciešami kabeļi, jo WF-1000XM4 modeļa austiņās ir iekļauta Qi tehnoloģija, kas nodrošina vienkāršu bezvadu uzlādēšanu (lādēšanas paliknis nav iekļauts komplektā). Varat pat izmantot viedtālruni ar Qi tehnoloģiju, piemēram, jaunāko Xperia modeli ar akumulatora kopīgas izmantošanas funkciju, lai uzlādētu austiņas un uzlādes futrāli.

 

Visu funkciju pārvaldība ar pieskārieniem

WF-1000XM4 modeļa austiņām ir intuitīvas vadības iestatījumi, piemēram, pieskarieties kreisajai austiņai, lai pārslēgtu no trokšņu slāpēšanas režīma uz apkārtnes skaņu režīmu, ilgāk pieskarieties, lai pārslēgtu ātras uzmanības režīmā, vai divreiz pieskarieties labajai austiņai, lai pārietu uz nākamo celiņu. Turklāt varat piešķirt savas funkcijas katrai austiņai, izmantojot Headphones Connect lietotni.

 

Tūlītēja apturēšana un atskaņošana

Vienkārši izņemiet austiņas no ausīm, un mūzikas atskaņošana tiek pārtraukta — tuvuma sensors nosaka, kad jūs nēsājat vienu vai abas austiņas. Ievietojiet austiņas atpakaļ ausīs, un atsākas mūzikas atskaņošana.

 

Kā vēlaties klausīties?

Izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni, varat pārvaldīt apkārtnes skaņu, noregulējot fona skaņas skaļumu un nosakot, vai vēlaties dzirdēt tikai balsis. Savukārt ekvalaizers ļauj pielāgot skaņas līmeņus atbilstoši atskaņotajai mūzikai.

 

Izvēlieties savu krāsu

WF-1000XM4 modeļa austiņas ir pieejamas melnā vai sudraba krāsā.

 

Mazāks izmērs, neziedojot kvalitāti

Mēs pārveidojām iekšējo komponentu izvietojumu, lai WF-1000XM4 modeļa austiņas padarītu par 10% mazākas, salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes modeļiem, neziedojot skaņas kvalitāti vai akumulatora darbības laiku. Tās sver nieka 7,3 g, tādēļ tās var nēsāt visu dienu. Arī uzlādes futrālis ir mazāks — par 40% — taču nodrošina uzlādi 16 stundu darbināšanai.

 

Saudzē vidi

WF-1000XM4 modeļa austiņu iepakojumā nav plastmasas materiālu; tas ir izstrādāts, pamatojoties uz zema toksiskuma materiālu izmantošanas principu un “Ražots atkārtotai pārstrādei” filozofiju, kas parāda mūsu izteikto sociālo atbildību. 99% no papīra iepakojuma, izņemot etiķetes, ir ražots no pārstrādātiem un ekoloģiski tīriem materiāliem, kas izstrādāti speciāli Sony vajadzībām.

 

Kas ir komplektā

Atveriet savu WF-1000XM4 modeļa austiņu iepakojumu un atradīsiet komplektā iekļautus 3 izmēru trokšņus slāpējošos ausu ieliktņus, kā arī USB-C uzlādes kabeli.

 

Klātbūtnes efekts. Reālistisks skanējums.

Ļaujieties skaņām sev visapkārt. Tās ir tik reālistiskas, it kā jūs atrastos koncertā vai ierakstu studijā. Izmantojot 360 Reality Audio tehnoloģiju, mūzika ir tik visaptveroša un reālistiska kā vēl nekad agrāk. Šīs austiņas jums ļauj izbaudīt 360 Reality Audio iespējas.

Komplektācija

  • Austiņas WF-1000XM4
  • Uzlādes kastīte
  • 3 pāri ausu ieliktņi
  • USB Kabelis: USB Type-C® kabelis (USB-A uz USB C®)

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Truly-Wireless ausī liekamās austiņas
Krāsa
Melna
Savienošanas tips
Bluetooth savienojums
Audio parametri
Austiņu processors
Integrated Processor V1
Augstas izšķirtspējas audio
Ir (Hi-Res)
Hi-Res Wireless
Ir
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir (Augstas kvalitātes trokšņu slāpēšana)
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound Mode - Normal
Ambient Sound Mode - Voice
On/Off Switch
Quick attention
Dual Noise Cancelling
Adaptīvās funkcijas
Adaptīvā skaņas vadība
Bluetooth atbalstītie audio formāti
SBC
AAC
LDAC
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Ir
360 Reality Audio atbalsts
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
6mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20 - 40000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 12h
Akumulatora uzlādes laiks
1.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu uzlāde ar Qi tehnoloģiju
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.2)
NFC
Nav
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Vienlaicīga vairāku ierīču pieslēgšana
Nav
Google Fast Pair atbalsts
Ir
Swift Pair savienojums
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Balss asistents
Alexa
Google Assistant
Izmērs un svars
Materiāls
Plastmasa
Uzlādes kastītes svars
41 grami
Svars
7.3 grami
Uzlādes kastītes/ stenda izmērs (platums x augstums x dziļums)
67 x 40 x 30 mm
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Ir
Šļakatu izturīgs
Ir
IP aizsardzības reitings
IPX4
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt