Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony ārējais SSD datu nesējs 2TB
SL-M2

Prece vairs nav pieejama!

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Picture of External SSD Fast and Tough

Neticama veiktspēja

Datu pārsūtīšana neticami lielā ātrumā. Izmantojot NVMe SSD tehnoloģiju un SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) saskarni, mūsu SL-M sērijā tiek panākts līdz 1000 MB/s nolasīšanas un ierakstes ātrums — pietiekami ātri efektīvai darbplūsmai, kad izmantojat augstas izšķirtspējas RAW attēlus, 4K video un augstāk. Turklāt varat izbaudīt stabili lielu bitu plūsmas ātrumu, kad kopējat milzīgu datu apjomu vai daudzas reizes pārrakstāt, pateicoties mūsu jaunākajam SSD kontrollerim.

 

Picture of External SSD Fast and Tough

IP67 klases aizsardzība pret ūdens un putekļu iekļūšanu

Izgatavots no dažādiem ūdensnecaurlaidīgiem un putekļu necaurlaidīgiem komponentiem, tostarp USB Type-C® pieslēgvietu, kas ir ūdensnecaurlaidīga pat hermētiski noslēdzošā vāciņa, un viengabalainu alumīnija korpusu. Mūsu SL-M sērijas produkti iztur līdz 30 minūšu iegremdēšanu ūdenī līdz 1 metru dziļumā, turklāt tās ir pilnībā aizsargātas pret putekļu iekļūšanu. Tas nozīmē pilnīgu aizsardzību, saglabājot datus jebkādos apstākļos un vidēs.

 

Picture of External SSD Fast and Tough

Sevišķi izturīgs viengabala alumīnija korpuss 

Inovatīvs viengabala alumīnija korpuss ar no visām pusēm triecienizturīgu konstrukciju ļauj šiem stingrajiem diskiem izturēt nokrišanu no 3 metru augstuma, līdz 6000 kgf spiedienu un 2000 kgf saliekšanu. Tas nodrošina ceļojumiem vai fotosesijām nepieciešamo izturību.

 

Picture of External SSD Fast and Tough

Viļņveidīga virsma ar vienkārši saskatāmu LED indikatoru

Izturīga viļņveidīga virsma nodrošina neslīdošu satveri pārnēsāšanas laikā vai rīkojoties ar kabeļiem, novērš pirkstu nospiedumu atstāšanu un atvieglo diskdziņa atrašanu somā. LED indikators ir rūpīgi novietots, lai to varētu viegli redzēt no augšpuses vai priekšpuses un ātri pārbaudīt piekļuves statusu. 

 

Picture of External SSD Fast and Tough

Vienkārša marķēšana un identifikācija

Ar komplektā iekļautajām divām gumijas lentēm un uzlīmēm SL-M sērijas diskdziņus var vienkārši marķēt un norādīt saglabāto saturu. Tas ir ļoti noderīgi, izmantojot vairākus diskdziņus. 

 

Picture of External SSD Fast and Tough

Failu atgūšana

Dažkārt kaut kas noiet greizi, un netīšām izdzēsāt failus un fotoattēlus. Memory Card File Rescue lietotne ir spēcīgs un vienkārši lietojams datu atgūšanas rīks. Pieejams bezmaksas lejupielādei Sony External SSD SL-M sērijas produktu lietotājiem.

 

Picture of External SSD Fast and Tough

Līdz 2 TB uzglabāšanas ietilpība 

Uzglabājiet drošībā visus savus vērtīgos failus 500 GB, 1 TB vai 2 TB atmiņas ierīcēs, nodrošinot pietiekamu vietu un ātrumu, lai uzglabātu, rediģētu un sakārtotu augstas izšķirtspējas RAW attēlus, 4K video un augstāk, digitālā satura projektus un daudz ko citu.

Komplektācija

  • Datu nesējs
  • Identifikācijas uzlīmes
  • Divas gumijas diska aizsardzībai
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt