Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Atmiņas karte CFexpress CEA-G80T

249.95
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem pirmdien no 10:00

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Изображение продукта

Jauns kompaktu glabāšanas ierīču standarts

CFexpress Type A kartes ir kompaktu, augstas veiktspējas glabāšanas ierīču jauns standarts. Neraugoties uz mazāku izmēru, salīdzinot ar parasto SD karti, to PCIe Gen3 saskarne nodrošina sevišķi ātru datu pārsūtīšanu. Šīs kartes ir ideālas datu glabāšanas ierīces nākotnes kompaktajām videokamerām, kur ieraksti veic ar lielu bitu plūsmas ātrumu, un fotokamerām.

 

Изображение примера

Lielātruma veiktspēja

Sony CFexpress Type A atmiņas kartes ir paredzētas profesionāliem fotogrāfiem, video operatoriem un entuziastiem, kuri ar nepārspētu ātrumu un uzticamību vēlas uzlabot sava darba ražīgumu. Sevišķi lielātruma veiktspēju (līdz 800 MB/s nolasīšanas ātrums un 700 MB/s ierakstes ātrums¹) nodrošina kompaktais un izturīgais korpuss, tādējādi varat maksimāli efektīvi izmantot jaunākās profesionālās kameras.

 

Изображение примера

Neticama izturība

Pateicoties Sony unikāli izturīgajai kartes konstrukcijai, mūsu CFexpress Type A kartes piedāvā vairāk nekā 10 reižu lielāku izturību pret saliekšanu, salīdzinot ar CFexpress Type A standartu. Šīs kartes ir izstrādātas maksimāli drošai darbībai, kaučuka korpuss ir 5 reizes izturīgāks pret triecienu, salīdzinot ar CFexpress Type A standartu, kā arī nodrošina IP57 klases aizsardzību pret putekļiem un ūdensnecaurlaidību. Jaunie siltumatdeves materiāli nodrošina arī stabilu lielātruma datu pārraidi un izturību pret rentgenstaru, ultravioletā starojuma un elektrostatiskā starojuma iedarbību.

 

Изображение использования

Ātrāks un ražīgāks darbs

CFexpress Type A atmiņas kartes piedāvā profesionāliem lietotājiem jaunas iespējas. Augstas izšķirtspējas failu un liela ātruma bitu plūsmas video ierakstu apstrāde mazāka izmēra un vienkāršāka formāta failos lieliski paātrina darbplūsmu un uzlabo ražīgumu, ļaujot vairāk laika atvēlēt radošam darbam.

 

Ātra darbība fotoattēlu ierakstē

Tās būtiski palielina fotografēšanas iespējas dinamisku ainu nepārtrauktai ierakstei nesaspiestā RAW formātā, piemēram, ierakstot motosporta sacensības un savvaļas dzīvniekus. Līdz 700 MB/s ierakstes ātrums nodrošina sevišķi ātru kameras buferatmiņas attīrīšanu, lai varētu nekavējoties veikt nepārtrauktu ieraksti.

 

Изображение использования

Uzticama videoierakste

Sony CFexpress Type A kartes ir optimizētas nepārtrauktai platjoslas datu ierakstei, tādējādi tās ir ideāli piemērots profesionālai videoierakstei ar lielu bitu plūsmas ātrumu, piemēram, 4K 120p, kur ļoti svarīga ir uzticama darbība. Lai nodrošinātu video ierakstes papildu stabilitāti, minimālais garantētais ierakstes ātrums ir 400 MB/s jeb VPG (video veiktspējas garantija) 400.

 

Изображение продукта

Paātriniet darbplūsmu, izmantojot CFexpress Type A karšu lasītāju

Optimizēts Sony CFexpress Type A atmiņas kartēm, šis papildus pieejamais karšu lasītājs MRW-G2 ļauj pārsūtīt datus, izmantojot SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2) saskarni, un parocīgi lielā ātrumā izveidot rezerves kopijas un nodrošināt efektīvāku darbplūsmu. Tas ir kompakts, vienkārši pārnēsājams un darbojas ar Sony CFexpress Type A un SDXC UHS-II/UHS-I atmiņas kartēm.

 

Изображение примера

Sony izturīgā atmiņas karte paredzēta lietošanai visgrūtākajās vietās

Pateicoties izturīgajai konstrukcijai, CFexpress Type A atmiņas kartes piedāvā 10 reižu lielāku izturību, salīdzinot ar CFexpressType A standartu, to izturība tika testēta ar 150 ņūtonu spēka iedarbību un tās var izturēt kritienu no 7,5 metru augstuma.

 

Изображение примера

Sony izturīgā atmiņas karte paredzēta lietošanai visskarbākajās vietās

Varat paļauties uz CFexpress Type A atmiņas karšu nevainojamu darbību ekstremālās temperatūrās, rentgenstaru, elektrostatiskās vides un spēcīga ultravioletā starojuma iedarbībā. Pret putekļiem izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs korpuss nodrošina uzticamību, kas nepieciešama ierakstē ārpus telpām sarežģītos apstākļos (IP57).

 

Изображение использования

Failu atgūšana: atgūst zaudētos failus

Pat ja kaut kas noiet greizi, varat novērst katastrofu, izmantojot Sony CFexpress Type A atmiņas kartēm paredzēto lejupielādējamo izglābšanas programmatūru. Šī bezmaksas programmatūra ļauj atgūt nejauši izdzēstos failus un bojātos fotoattēlus un video mūsdienās visplašāk izplatītajos failu formātos. 

 

Иллюстрация

Medija pārbaudes utilītprogramma: pārbauda un novēro atmiņu

Laika gaitā zibatmiņa nolietojas un vairs droši neieraksta datus. Sony medija pārbaudes utilītprogramma automātiski pārbauda CFexpress Type A atmiņas karti katrreiz, kad to pieslēdzat pie datora, informējot par tās stāvokli, lai varētu savlaikus rīkoties. MRW-G2 karšu lasītājs ir nepieciešams, lai pārbaudītu Sony CFexpress Type A atmiņas kartes.

Komplektācija

  • Atmiņas karte
  • Transportēšanas kastīte

Specifikācija

Atmiņa
Atmiņas kartes tips
CFexpress Type A
Ietilpība
80GB
Rakstīšanas ātrums
700 MB/s
Lasīšanas ātrums
800 MB/s
Vispārējie parametri
Aksesuāra tips
Atmiņas kartes
Lietošanas apstākļi
Šļakatu izturīgs
Ir
Putekļu izturība
Ir
Triecienizturība
Ir (pēc MIL-STD 810 standarta)

Saistītās preces

Filtri

Atmiņas karšu lasītājs MRW-G2

Saņem rīt no 11:00

159.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt