Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

WF-1000XM3/S Trokšņu slāpējošās bezvadu austiņas

Prece vairs nav pieejama!

Priekšrocības

  • Trokšņu slāpēšana
  • Kompaktas
  • Akumulatora ātrā uzlāde
  • Iebūvēts mikrofons
  • Neodīma magnēti

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Uzlabota trokšņu slāpēšana

WF-1000XM3 modeļa austiņās izmantotā trokšņu slāpēšanas tehnoloģija ir vismodernākā pilnībā bezvadu austiņās, pateicoties mūsu HD trokšņu slāpēšanas procesoram QN1e. Tagad varat pilnībā nodoties mūzikas baudījumam.

 

Sarunājieties, izmantojot ātrās uzmanības funkciju

Novietojot pirkstu uz austiņas, skaļums tiek samazināts un dzirdama vides skaņa. Tādējādi varat uzreiz sarunāties ar citu cilvēku, nenoņemot austiņas.

Divu sensoru trokšņu noteikšanas tehnoloģija

Divi mikrofoni — viens ar ar tiešo un viens ar atgriezenisko saiti — uz austiņu virsmas uztver vairāk apkārtējās vides skaņu, piemēram, trokšņus lidmašīnā, pilsētas satiksmes skaņu vai biroja kņadu.

 

HD trokšņu slāpēšanas procesors QN1e

Uztverot vides skaņu, sāk darboties speciālais HD trokšņu slāpēšanas procesors QN1e. Tas ne tikai būtiski vairāk slāpē trokšņus gandrīz visās frekvencēs, bet patērē mazāk jaudas.

 

Izcila skaņa ar minimāliem kropļojumiem

Daudzfunkcionālais HD trokšņu slāpēšanas procesors QN1e apvieno digitālo trokšņu slāpēšanu, 24 bitu audio signāla apstrādi un analogciparu pārveidotāju ar austiņu pastiprinātāju. Rezultāts? Lieliska skaņa ar minimāliem kropļojumiem.

 

Digitālās mūzikas failu kvalitātes uzlabošana ar DSEE HX

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) tehnoloģija uzlabo saspiesto digitālās mūzikas failu kvalitāti, to skanējumu pietuvinot augstas izšķirtspējas audio kvalitātei.

 

6 mm dzinis

Austiņas ar aprīkots ar mazu, taču jaudīgu 6 mm dzini, kas nodrošina bagātīgu, skaidru un plašu skanējumu.

 

Stabila, uzticama Bluetooth® pieslēdzamība

Pateicoties Bluetooth mikroshēmai, skaņa vienlaikus tiek pārraidīta uz kreiso un labo ausi, bet optimizētā antenas konstrukcija nodrošina stabilu savienojumu un lielisku klausīšanos. Turklāt niecīga audio signāla aizture ļauj baudīt filmu skatīšanos.

 

Ideāls risinājums TV pārraidēm, filmām un ne tikai

Vai skatāties video saturu savā viedtālrunī vai planšetdatorā? Uzlabotais bezvadu savienojums ļauj WF-1000XM3 modeļa austiņās skaņu precīzi sinhronizēt ar ekrāna attēlu, lai skatīšanās kļūtu patīkamāka.

 

Pilnīga klausīšanās brīvība

Jaunā Bluetooth® mikroshēma un optimizētā antenas konstrukcija nodrošina stabilu savienojumu daudzu stundu augstas kvalitātes bezvadu straumēšanai.

 

Cieši un droši pieguļošie ausu ieliktņi

Gumijas virsma ar augstu berzes koeficientu kārtīgi notur trokšņus slāpējošos ausu ieliktņus paredzētajā vietā un neļauj tiem nejauši izkrist no ausīm.

 

Ergonomiskā konstrukcija ar drošu trīskāršu stiprinājumu

Trokšņus slāpējošās austiņas ir ergonomiski izstrādātas, lai saskartos ar ausīm trīs dažādos punktos, nodrošinot kārtīgu, komfortablu fiksāciju.

 

Optimizēta antenas konstrukcija

Austiņu Bluetooth® antenas novietojums ir optimizēts, lai nodrošinātu plašāku aptvērumu. Šādi saglabājas stiprs signāls, lai straumējums notiktu nepārtraukti.

 

Parocīgs magnētisks uzlādēšanas futrālis

Ievietojiet trokšņus slāpējošās austiņas atpakaļ uzlādēšanas futrālī un tās fiksēsies paredzētajā vietā, pateicoties iebūvētajiem magnētiem, USB-C kabelis ļauj ātri un vienkārši uzlādēt futrāli, tādējādi nodrošinot vēl vienu klausīšanās dienu.

 

Ātra uzlādēšana, kad tas ir nepieciešams

Dažreiz mūzika ir vajadzīga, turklāt nekavējoties. Tādēļ tad, ja austiņu uzlādes līmenis ir zems, 10 minūšu ātra uzlādēšana futrālī nodrošinās līdz 90 minūšu atskaņošanas laiku.

 

Līdz 24 stundu klausīšanās laiks

Pilnībā uzlādētās austiņas piedāvā 6 stundu darbību, savukārt parocīgais uzlādēšanas futrālis ļauj uzlādēt vēl trīs reizes, lai varētu klausīties visu dienu. Tādējādi varat 24 stundas klausīties bez trokšņiem. Kad trokšņu slāpēšanas sistēma ir izslēgta, austiņas darbojas vēl ilgāk — 8 stundas pilnībā uzlādētā stāvoklī ar papildu trim uzlādes reizēm uzlādēšanas futrālī, tādējādi nodrošinot līdz 32 stundu atskaņošanas laiku.

 

Automātiska apturēšana un atskaņošana

Tuvuma sensors katrā austiņā var noteikt, vai izmantojat vienu vai abas austiņas, un atbilstoši pielāgo atskaņošanu. Izņemiet vienu austiņu, un atskaņošana tiek automātiski apturēta abās pusēs. Ievietojiet austiņu atpakaļ, un mūzikas atskaņošana automātiski atsākas.

 

Adaptīvā skaņas vadība automātiski veic pielāgošanu atbilstoši jūsu darbībām

Sony | Headphones Connect lietotne piedāvā adaptīvo skaņas vadību — viedu funkciju, kas nosaka jūsu darbības, piemēram, ceļošanu, iešanu vai gaidīšanu, pēc tam pielāgo vides skaņas iestatījumus atbilstoši situācijai. Varat arī pielāgot iestatījumus pēc saviem ieskatiem.

 

Tikai sakiet, un balss palīgs ir gatavs darbam

Izklaidējieties, sazinieties ar draugiem, saņemiet informāciju, klausieties mūziku un paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un izmantojiet daudzas citas iespējas. Izmantojot Google Assistant, atliek tikai palūgt.

 

Skaidrākas telefonsarunas brīvroku režīmā

Sarunāties var brīvi un vienkārši, izmantojot brīvroku režīmu. WF-1000XM3 austiņas nodrošina augstāku balss kvalitāti, varat saņemt telefonzvanus, izmantojot jebkuru austiņu vai abas austiņas. Tas ļauj austiņas uzlādēt pamīšus vai skaidri dzirdēt telefonzvanus trokšņainā vidē.

 

Pārvaldiet savu klausīšanās pieredzi

Izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni, varat pārvaldīt apkārtnes skaņu, noregulējot fona skaņas skaļumu un nosakot, vai vēlaties dzirdēt tikai balsis. Savukārt ekvalaizers ļauj pielāgot skaņas līmeņus atbilstoši atskaņotajai mūzikai.

 

Pielāgojama skārienvadība

Ja vēlaties pielāgot skārienvadību, nekādu problēmu. Sony | Headphones Connect lietotne ļauj katrai austiņai piešķirt alternatīvas iespējas, piemēram, Google Assistant.

 

Mūsdienīgs klasiskais stils

Elegants, atturīgs stils it visā: no austiņu skaidra minimāliska dizaina līdz augstas kvalitātes uzlādes futrāļa, kura virsmai ir patīkami pieskarties.

 

Parocīga vadība

WF-1000XM3 modeļa austiņām ir intuitīvas vadības iestatījumi, piemēram, pieskarieties kreisajai austiņai, lai pārslēgtu no trokšņu slāpēšanas režīma uz apkārtnes skaņu režīmu, vai divreiz pieskarieties labajai austiņai, lai pārietu uz nākamo celiņu.

 

Izvēlieties savu krāsu

WF-1000XM3 modeļa austiņas un pārnēsāšanas futrālis ir pieejami dažādās krāsās, kas atbilst jūsu stilam.

 

Viss, kas jums ir vajadzīgs

Komplektā ietilpst trīskārša komforta 3 izmēru ausu ieliktņi un pagarinātie silikona gumijas 4 izmēru ausu ieliktņi, tādējādi varat atrast vislabāk piemēroto, lai maksimāli uzlabotu skaņas kvalitāti un minimizētu ārējo troksni. Komplektā ir iekļauts arī USB-C uzlādēšanas kabelis.

Komplektācija

  • Austiņas
  • Kārbiņa pārnēšanai un uzlādei
  • USB vads: Type C
  • Silikona gumijas ausu ieliktņi (SS/S/M/Lx2)
  • Trīskārtēja komforta ausu ieliktņi (S/M/Lx2)

Specifikācija

Vispārējie parametri
Austiņu veids
Ausī liekamās austiņas
Krāsa
Sudraba
Audio parametri
Augstas izšķirtspējas audio
Nav
Aktīvā trokšņu slāpēšana
Ir
Trokšņu slāpēšanas funkcijas
Ambient Sound mode
On/Off Switch
Personal NC optimizer
Quick attention
Skaņas uzlabošana
DSEE HX
Adaptīvā skaņas vadība
Ir
EXTRA BASS tehnoloģija
Nav
Automātiska mūzikas atskaņošana un apturēšana
Ir
Skaļruņi
Skaļruņa izmērs
6mm
Neodīma magnēti
Ir
Frekvenču diapazons
20 - 20000Hz
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulatora darbības laiks (maks.)
Līdz 24h
Akumulatora uzlādes laiks
3.5h
Akumulatora ātrā uzlāde
Ir
Iebūvēts akumulators
Ir
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 5.0)
NFC
Ir
Bluetooth kodeka atbalsts
SBC
AAC
Truly wireless
Ir
Bluetooth darbības attālums
10m
Brīvroku režīms
Ir
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir
Citi parametri
Skārienjutīgs vadības panelis
Ir
Radītas sportam
Nav
Radītas Televizoram
Nav
Balss asistents
Ir
Izmērs un svars
Materiāls
Plastmasa
Silikons
Uzlādes kastītes svars
77 grami
Svars
8.5 grami
Lietošanas apstākļi
Ūdens izturība
Nav
Šļakatu izturīgs
Nav
Putekļu izturība
Nav
Interfeiss
Sony Headphones Connect atbalsts
Ir
Sony music center lietotnes atbalsts
Nav
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt