Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 135mm F1.8 G Master, E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-135F18GM

1899
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

DRĪZUMĀ

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Noskaidrot piegādes laiku

Priekšrocības

  • Sony G Master sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Gaišs objektīvs

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

F1.8 135 mm objektīvs ar lielisku izšķirtspēju, bokē efektu un automātisko fokusēšanos

Izmantojot Sony visjaunākās optiskās tehnoloģijas, tika izveidots teleobjektīvs ar lielu diafragmas apertūru, kas nodrošina lielisku izšķirtspēju pat pie F1.8, kā arī G Master sērijai raksturīgo izsmalcinātu bokē efektu.

 

XA un Super ED elementi sniedz augstu izšķirtspēju pat pie F1.8

Uzlabotā optiskā sistēma ir aprīkota ar precīzi izvietotiem XA tipa ārkārtīgi asfēriskiem, sevišķi zemas dispersijas (Super ED) stikla un zemas dispersijas (ED) stikla elementiem, kuri ļauj efektīvi izlabot aberāciju, tādējādi peldošās fokusēšanās sistēma, pamatojoties uz šiem datiem, var nodrošināt visaugstāko iespējamo izšķirtspēju attēla malās, izmantojot visu objektīva fokusēšanās diapazonu.

 

Iespaidīgs, skaists, dabīgs bokē efekts

XA tipa elementi ar ārkārtīgi augstā precizitātē apstrādātu virsmu, sfēriskās aberācijas rūpīga kontrole izstrādes un ražošanas posmos, kā arī 11 lapiņu apaļā diafragma nodrošina brīnišķīgi vienmērīgu un elegantu G Master bokē efektu, kas maksimāli paplašina radošās iespējas ierakstē ar nelielu lauka dziļumu, izmantojot 135 mm F1.8 objektīvu.

 

ED stikla elementi slāpē hromatiskās aberācijas

Viens sevišķi zemas dispersijas (Super ED) stikla elements un viens zemas dispersijas (ED) stikla elements ir izvietoti stratēģiski, kompensējot aksiālo hromatisko aberāciju, kas bieži sastopama teleobjektīvos ar lielu diafragmas apertūru, nodrošinot iespaidīgu asumu. Papildus uzlabotajai izšķirtspējai, šādā konfigurācijā tiek minimizēta krāsu izplūšana, kad priekšplānā un fonā izmanto bokē efektu.

 

Divi — priekšējais un aizmugurējais — XD lineārie motori nodrošina ātru, precīzu un klusu autofokusēšanos

Sony inovatīvie XD (ārkārtīgi dinamiskie) lineārie motori ļauj saglabāt fokusu uz kustīgiem cilvēkiem portreta ierakstes režīmā, izpildītājiem uz skatuves vai citiem līdzīgi dinamiskiem objektiem, nodrošinot iespaidīgu ātrumu, precizitāti un uzticamību, kā arī ļauj vadīt automātisko fokusēšanos, kas darbojas klusi un ar niecīgu vibrāciju.

 

Nano AR pārklājums uzlabo aizsardzību pret zibšņiem

Sony oriģinālā Nano AR pārklājuma tehnoloģija nodrošina efektīvu risinājumu, slāpējot iekšējo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, tādējādi tiek iegūts optimāls kontrasts un asums visdažādākos ierakstes apstākļos. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Izturīgs un viegls magnija sakausējums

Objektīva korpusa šasija ir izgatavota no izturīga un viegla magnija sakausējuma. Sakausējuma cietība ļauj saglabāt optimālu optiskās sistēmas precizitāti un uzticamību, bet vieglums palīdz samazināt kopējo svaru.

 

Lieliska reaģētspēja un precīza lineāra fokusēšanās vadība

Fokusēšanās gredzenam ir manuālās fokusēšanās ar lineāru reakciju funkcija nodrošina precīzu vadību un tūlītēju reakciju, fotoattēlu vai filmu ierakstē fokusējoties manuāli. Fokuss lineāri reaģē uz fokusēšanas gredzena pagriešanu, tādējādi kamera precīzi izpilda lietotāja komandas, tādējādi atgādinot mehāniski saistītu sistēmu darbību.

 

Aizsardzība pret putekļiem un mitrumu ļauj saglabāt uzticamu darbību pat nelabvēlīgos apstākļos

Pret putekļiem un mitrumu izturīgs korpuss nodrošina aizsardzību, kas nepieciešama ierakstē ārpus telpām sarežģītos apstākļos.

 

Pielāgojami fokusa saglabāšanas taustiņi sānos un augšdaļā

Objektīva sānos un augšdaļā novietotie pielāgojamie fokusa saglabāšanas taustiņi nodrošina vieglu piekļuvi un parocīgu vadību ne tikai ierakstē horizontālā vai vertikālā orientācijā, bet arī jebkādā rakursā. Pēc vajadzības fokusa saglabāšanas taustiņiem var piešķirt automātisko fokusēšanos un citas funkcijas.

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējā virsma ir aizsargāta ar fluora pārklājumu, kas neļauj tur atstāt pirkstu nospiedumus, nosēsties putekļiem, ūdenim, eļļai un citiem piesārņojumiem un atvieglo tīrīšanu, ja netīrumi pieķeras objektīva virsmai.

 

Fokusa diapazona ierobežotājs

Fokusa diapazona ierobežotāja slēdzis (∞ ~ 1,5 m / 2 m ~ 0,7 m) ļauj ierobežot autofokusēšanās diapazonu līdz iepriekšnoteiktajam diapazonam, lai maksimāli palielinātu autofokusēšanās ātrumu un nepieļautu fokusēšanos uz nevēlamiem objektiem. Iestatījums Far (∞ ~ 1,5 m) tiek izmantots, lai fokusētos vidējā attālumā, uz galvu un pleciem, kā arī portretiem pilnā augumā, savukārt iestatījums Near (2 m ~ 0,7 m) ir ideāli piemērots sejas tuvplānam vai atsevišķu detaļu izteiktam tuvplānam.

 

Video ierakste bez diafragmas gredzena klikšķa

Diafragmas apertūras gredzens nodrošina tūlītēju reakciju uz iestatījumu regulēšanu, kas ļoti nepieciešama profesionāliem fotogrāfiem un videogrāfiem. Izmantojot diafragmas apertūras klikšķa slēdzi, varat pēc vajadzības ieslēgt vai izslēgt diafragmas soļu klikšķus. Ieslēgti soļu klikšķi pievieno taktilu atsauci, kas ļauj labāk sajust gredzena regulēšanu, un to atzinīgi novērtēs fotogrāfi. Kad soļu klikšķi ir izslēgti, diafragmas apertūras gredzens griežas vienmērīgi un klusi, video ierakstes laikā nodrošinot klusu vadību.

 

Daudzpusīga un parocīga fokusēšanās vadība

Izmantojot fokusēšanas režīma slēdzi, var ātri pārslēgt starp AF (automātiskā fokusēšanās) un MF (manuāla fokusēšana) režīmiem, lai nodrošinātu vienmērīgu ieraksti bez pārtraukumiem.

Komplektācija

  • Saules blende ALC-SH156
  • Objektīva priekšējais vāciņš ALC-F82S
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš ALC-R1EM
  • Maciņš

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Master
Minimālais fokusa attālums
70cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
82mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
11
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
202.5mm
Fokusa attālums
135mm
Diafragmas atvērums
F1.8
Skata leņķis (35mm)
18°
Skata leņķis (APS-C)
12°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Nav
Izmērs un svars
Svars
950 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.95ø x 12.7cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien līdz 16:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien līdz 16:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien līdz 16:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony aizsargfiltrs 82mm Zeiss T MC

189
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt