Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony a7 III E-mount pilna kadra fotokamera + 28-70mm objektīvs
ILCE-7M3K

2299
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem rīt no 10:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šodien un saņem ceturtdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šodien un saņem ceturtdien no 10:00

Priekšrocības

  • Pilnkadra sensors
  • Sensora stabilizācija
  • Procesors: BIONZ X
  • Acs autofokuss

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

24,2 MP pilnkadra sensors ar aizmugurējo apgaismojumu

35 mm pilnkadra Exmor R™ CMOS attēla sensors ar 24,2 megapikseļu izšķirtspēju, aizmugurējo apgaismojumu un bezspraugu mikroshēmas objektīva konstrukciju nodrošina ārkārtīgi augstu jutību un plašu dinamisko diapazonu. Divreiz lielāks datu nolasīšanas ātrums tiek nodrošināts ar vara dzīslām un priekšgala LSI procesoru.

 

Pilnībā atjaunināta attēlu apstrādes sistēma

Jaunās paaudzes attēlu apstrādes sistēma kombinācijā ar jauno sensoru nodrošina attēla kvalitātes uzlabošanos līdz 1,5 soļiem. Standarta ISO jutības diapazons ir līdz ISO 51 200, tiek nodrošināts līdz 15 soļu dinamiskais diapazons pie zemas jutības. Uzlabotās detaļu atveidošanas un lokālās trokšņu samazināšanas tehnoloģijas nodrošina trokšņu slāpēšanu un augstu vispārējo izšķirtspēju. Būtiski uzlabota arī krāsu atveidošana, jo īpaši ādas toņu un dabas ainavu nokrāsu atveidošana. Turklāt kamera α7 III atbalsta 14 bitu RAW izejas signālu pat klusas/nepārtrauktas ierakstes laikā.

 

Plašāka, ātrāka un stabilāka autofokusēšanās

Uzlabotā attēlu apstrādes sistēma un α9 kameras autofokusēšanās algoritmi, kas optimizēti kamerai α7 III, uzlabo autofokusēšanās ātrumu, precizitāti un izsekošanu. Ar 693 fāzu noteikšanas un 425 kontrasta noteikšanas autofokusēšanās punkti nodrošina plašu un blīvu zonas pārklājumu. Pateicoties divreiz palielinātam autofokusēšanās ātrumam un precīzākai autofokusēšanās izsekošanai, var iestatīt un saglabāt fokusu uz objektiem, kas ātri pārvietojas neparedzamā trajektorijā. Kamera α7 III piedāvā arī uzticamu autofokusēšanos līdz pat EV-3 spilgtuma līmenim.

 

Fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās atbalsta objektīvu ar A bajoneti

Fāzu noteikšanas autofokusēšanos var izmantot pat tad, ja A bajonete ir piestiprināta pie kameras α7 III, izmantojot bajonetes adapteru LA-EA3. 693 punktu fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās sistēma nodrošina plašu aptvērumu, ātru reakciju un efektīvu izsekošanu.

 

AF-ON taustiņš un vairākfunkciju slēdzis

Jaunais AF-ON taustiņš aktivizē autofokusēšanos, un nav nepieciešams līdz pusei nospiest aizvara taustiņu, tādējādi varat labāk koncentrēties uz to, kad atbrīvot aizvaru un uzreiz tvert mirkli. Vairākfunkciju slēdzis ļauj ātri un efektīvi pārvietot fokusēšanās punktu. Varat intuitīvi izvēlēties un pārvietot fokusēšanās punktu, tādējādi varat ierakstīt kustīgus objektus.

 

Acis vienmēr ir fokusā

Autofokusēšanās pēc acīm tagad atbalsta AF-C režīmu, to raksturo lielāka precizitāte, kas būtiski uzlabo portretu ieraksti, kā arī lielāks autofokusēšanās ātrums vienkāršo kustīga objekta portreta ieraksti pat tad, ja objekts skatās uz leju un promvērsts no kameras, vai apgaismots no aizmugures un seja ir daļēji aptumšota. Kamera α7 III atbalsta autofokusēšanos pēc acīm, ja ir piestiprināts objektīvs ar A bajoneti, izmantojot adapteru.

 

Parocīga autofokusēšanās

Izsekošanas jutību autofokusēšanās laikā, kad ierakstāt ārpus fokusēšanās zonas pārvietojošos objektu fotoattēlus, var regulēt piecos soļos. Autofokusēšanās zonas un punkti paliek nemainīgi vai mainās, kad pārslēdzat starp horizontālo un vertikālo orientāciju atkarībā no ierakstes apstākļiem. Autofokusēšanās zonas fiksēšana ļauj bieži izmantotos fokusa punktu iestatījumus saglabāt atmiņā un piešķirt pielāgojumu taustiņiem, lai tos pēc vajadzības varētu ātri aktivizēt ar vienu pieskārienu.

 

Uzlabota nepārtrauktas ierakstes funkcionalitāte

Nepārtrauktas ierakstes režīmā ierakstītos attēlus var parādīt grupā un šādas grupas ar vienu ātru darbību var izdzēst vai aizsargāt. Turklāt ar augstu sērijveida ierakstes veiktspēju un UHS-II informācijas nesēju savietojamību būtiski atvieglota kameras datu ierakste atmiņas kartēs. Izmantojot Fn taustiņu un izvēlnes taustiņu, var uzreiz mainīt iestatījumus pēc nepārtrauktas ierakstes, kamēr notiek datu ierakste.

 

Kadru nomaiņas ātrums līdz 10 kadriem sekundē ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu

Kameras α7 III jaunais aizvars un uzlabotā attēla apstrādes sistēma ļauj veikt nepārtrauktu ieraksti ar kadru nomaiņas ātrumu līdz 10 kadriem sekundē ar autofokusēšanās/autoekspozīcijas izsekošanu (līdz 8 kadri sekundē ar minimālu aizturi tiešraides nepārtrauktas ierakstes režīmā), nodrošinot pat ātras kustības objektu attēlu vienkāršu, stabilu ieraksti. Vienā sērijveida ierakstes seansā var ierakstīt līdz apmēram 177 JPEG attēlu (standarta) pilnā izšķirtspējā, 89 saspiestu RAW attēlu vai 40 nesaspiestu RAW attēlu. Elektroniskais aizvars nodrošina klusu ieraksti bez vibrācijas savvaļas apstākļos un citās situācijās, kad pat niecīgs troksnis var neļaut iegūt ideālu kadru.

 

Ierakste ar ņirboņas slāpēšanu

Kamera automātiski atpazīst fluorescējošo lampu vai citu mākslīgā apgaismojuma avotu radīto ņirboņu, un aizvara darbības parametri tiek pielāgoti, lai minimizētu ņirboņas ietekmi uz fotoattēlu kvalitāti. Šādi tiek noslāpētas ekspozīcijas un krāsu atveides anomālijas attēlu augšdaļā un apakšdaļā, kad ierakste veikta ar lielu aizvara ātrumu, kā arī ekspozīcijas un krāsu atveides neatbilstības nepārtrauktajā ierakstē, tādējādi uzlabojot iekštelpās ierakstīto attēlu kvalitāti.

 

Daudzveidīgas filmu ierakstes funkcijas

Kamera ir aprīkota ar profesionāliem operatoriem paredzētu plašu funkciju klāstu, tostarp tīra HDMI signāla izvade, laika kods/lietotāja biti (TC/UB), ierakstes kontrole, marķiera atainošana/iestatīšana, zebras funkcija, palēninātas un paātrinātas kustības ierakste, vienlaicīga video starpniekfailu ierakste, fotoattēlu iegūšana no filmas un gamma datu atainošanas funkcija.

 

Skaidras, dabīgas, reālistiskas 4K filmas

Augstas izšķirtspējas pilnkadra 4K filmas ar pilnu informācijas nolasīšanu no pikseļiem bez grupēšanas ļauj apmēram 2,4 reizes samazināt datu apjomu, kas nepieciešams 4K filmu ierakstei (QFHD: 3840 x 2160) ar minimizētu muāra efektu un pakāpienveida kontūrām. Uzlabota attēlu apstrādes sistēma ļauj ierakstīt izcilas kvalitātes pilnkadra 4K filmas vidējas līdz augstas ISO jutības diapazonā, tādējādi katrā kadrā varat maksimāli izmantot 4K filmu formāta unikālās iespējas. Ja nepieciešams, pilnkadra režīma vietā varat izvēlēties Super 35 mm režīmu.

 

Atbalsta HDR filmu veidošanas plašu funkciju klāstu

Atbalstot HDR filmu veidošanas plašu funkciju klāstu, kamera α7 III piedāvā S-Log3 un S-Log2 gammas līknes, kas pēcapstrādē nodrošina lielu elastīgumu attēlu krāsu korekcijā [1], kā arī ļauj darboties ar jauno HLG (Hybrid Log-Gamma) tūlītējai HDR formāta ierakstei. Tomēr atainošanai ar HDR (HLG) savietojamā televizorā krāsu korekcija nav obligāta, jo ierakstītie attēli atšķiras ar augstu kvalitāti un reāliskumu [2] bez nevēlamas aptumšošanas vai pārmērīga izgaismojuma.

 

Vērtējuma piešķiršanas funkcija parocīgai kārtošanai ierakstes vietā

Fotoattēliem var piešķirt no 1 līdz 5 zvaigžņu vērtējumu un saglabāt šo vērtējumu, kad attēlus importējat Sony PlayMemories Home vai jaunajā Imaging Edge programmatūrā, kas darbojas datorā. Šo funkciju un aizsardzības funkciju, lai novērstu attēlu nejaušu izdzēšanu, var piešķirt pielāgojumu taustiņam (aizsardzības funkcijai pēc noklusējuma piešķirts C3). Vērtējuma piešķiršanas un aizsardzības funkcijas var izmantot atskaņošanas ekrānā, kur sērijveida ierakstus var pārlūkot, aizsargāt un izdzēst, kamēr atrodaties ierakstes vietā vai ceļā.

 

Uzlabota ātrā hibrīdā autofokusēšanās filmas ierakstei

Fokālās plaknes fāzu noteikšanas autofokusēšanās un kontrasta noteikšanas autofokusēšanās efektīva kombinācija ļauj filmas ierakstes laikā precīzi fiksēt ātras kustības objektus un tiem plūstoši izsekot. Autofokusēšanās aptvērums filmu ierakstē ir gandrīz tikpat plašs kā autofokusēšanās aptvērums fotoattēlu ierakstē; tādējādi kad augsta blīvuma autofokusēšanās sistēma fiksē kustīgu objektu, kamera stabili un droši tam izseko. Trīs autofokusēšanās ātruma iestatījumi ļauj filmas ierakstes laikā izmantot lēnās fokusēšanās efektus.

 

My Menu (mana izvēlne) funkcija un jauna izvēlnes saskarne

Izmantojot funkciju My Menu (mana izvēlne), varat saglabāt un sakārtot līdz 30 bieži izmantotām izvēlnes funkcijām, lai tās pēc vajadzības varētu uzreiz izsaukt, bet neizmantotās funkcijas varētu izdzēst. Turklāt atbilstoši īpašām ierakstes vajadzībām var izveidot pielāgojumu izvēlni.  Kameras α7 III galvenās izvēlnes ir sakārtotas, lai atvieglotu meklēšanu, grupu nosaukumi un lappušu numuri parādīti displeja augšdaļā.

 

LCD skārienekrāns nodrošina vienkāršu tūlītēju fokusēšanās vadību

3,0 tipa 922 tūkstošu punktu LCD ekrāns ļauj izmantot skārienjutīgu vadību, pārlūkot spilgtus, skaidrus un detalizētus attēlus pat ārpus telpām. Izmantojiet skārienjutīgo fokusēšanos, lai uzreiz fokusētos uz punktu, kuram pieskārāties ekrānā, savukārt pavelkot ar pirkstu pa skārienjutīgo paneli, var pārvilkt fokusa rāmi LCD ekrānā, novērojot kadru skatumeklētājā. Šo LCD monitoru var sagāzt augšup līdz 107° leņķim un lejup līdz 41° leņķim, nodrošinot elastīgu, parocīgu kameras turēšanu un kadru novērošanu.

 

Skatumeklētājs XGA OLED Tru-Finder™ ar augstu izšķirtspēju un lielisku kontrastu

Nodrošinot augstu izšķirtspēju un kontrastu, kā arī izcilu gradāciju un krāsu atveidošanu kas ir OLED skatumeklētāju priekšrocības, šis aptuveni 2,359 miljonu punktu XGA OLED Tru-Finder skatumeklētājs precīzi un skaidri atveido attēlus visā kadra laukumā. Palielinājums ir 0,78x (apmēram 38,5° skatu lauks pa diagonāli). ZEISS T* pārklājums būtiski samazina objektīva atstarošanos okulāra lēcā. Palaide notiek par apmēram 40% ātrāk salīdzinājumā ar kameru α7 II, kad kamera ir ieslēgta. Pārlūkošanas režīmu var iestatīt uz “High”, lai nodrošinātu smalkāku un dabīgāku detalizāciju, maksimāli izmantojot datu nolasīšanas iespējas no efektīvo 24,2 megapikseļu sensora.

 

Ātras iestatīšanas iespējas

Kameras iestatījumus var reģistrēt (kamerai — līdz diviem, atmiņas kartēm — līdz četriem), lai tos varētu ātri aktivizēt, izmantojot režīma vadības riteni. 11 pielāgojumu taustiņiem var piešķirt līdz 81 funkcijai, turklāt fotoattēliem, filmām un atskaņošanai var iestatīt pielāgotu funkciju kopas. Lietotāja iestatījumu izvēles funkcija taustiņa nospiešanas laikā ir parocīga, lai uz laiku izmantotu pielāgojuma taustiņam piešķirtos parametrus, kamēr šo taustiņu turat nospiestu.

 

Atrašanās vietas informācijas piesaiste ar Bluetooth

Kameru var savienot pārī ar Imaging Edge Mobile lietotni, kas instalēta savietojamā mobilajā telefonā vai planšetdatorā, lai iegūtu atrašanās vietas datus, tos ierakstītu fotoattēlos, kā arī labotu kameras datuma/laika un atrašanās vietas iestatījumus.

 

Vienkārša pieslēgšana pie datora, izmantojot USB 3.1 Gen 1 pieslēgvietu

USB Type-C™ pieslēgvieta, kas atbalsta USB 3.1 Gen 1, nodrošina lielu RAW datu failu lielātruma attālinātu pārsūtīšanu, tādējādi varat ātri pārlūkot attēlus datorā un bez aiztures turpināt ieraksti. Turklāt var pārsūtīt tikai JPEG failus uz datoru, tādējādi attēlus var vēl ātrāk pārbaudīt datorā pēc nepārtrauktās ierakstes, jo no kameras nav jānosūta lielapjoma RAW dati.

 

Iebūvētais 5 asu attēla stabilizācijas mehānisms nodrošina 5,0 soļu slēdža ātruma priekšrocības

Šī universālā sistēma kompensē kameras piecu veidu svārstības, kas izraisa attēla izplūšanu: svārstības pa vertikālu asi/šķērsvirziena asi, ierakstot lielākā fokusa attālumā; svārstības pa X/Y asi tuvplāna (ieskaitot makro režīmā) ierakstē; un svārstības pa garenvirziena asi, kad ieraksta fotoattēlus naktī un filmas. Sistēma efektīvi sasniedz par 5,0 soļiem lielāku aizvara ātrumu, tādējādi kamera α7 III var pilnībā izmantot augstas kvalitātes attēlveidošanas un tiešraides attēla iespējas. Turklāt tajā var izmantot objektīvus ar A bajoneti, izmantojot bajonetes adapteru, kā arī objektīvus ar E bajoneti.

 

Divas informācijas nesēju pieslēgvietas ar UHS-II savietojamību

Šī kamera ir aprīkota ar divām informācijas nesēju pieslēgvietām, kuras ir paredzētas attiecīgi SD kartei (savietojama ar UHS-II, lai ātri ierakstītu datus) un SD kartei/Memory Stick. Divas ievietotās kartes var izmantot datu vienlaicīgajai vai secīgajai ierakstei; lai nošķirtu RAW datus no JPEG datiem, fotoattēlus nošķirtu no filmām; kā arī kopētu datus no vienas kartes otrā. Atmiņas kartes nodalījuma vāks ir noslēdzams, lai novērstu tā nejaušu atvēršanu.

 

Ļoti izturīga un izmantojama sarežģītos apstākļos

Kamera α7 III uzticami darbojas sarežģītos apstākļos. Tās augšējais un priekšējais panelis un iekšējais rāmis ir izgatavoti no viegla, ļoti izturīga magnija sakausējuma. Objektīva bajonetes stiprinājuma skrūvju skaits ir palielināts līdz sešām, lai nodrošinātu maksimālu izturību. Galvenie taustiņi un vadības riteņi ir hermetizēti. Visa korpusa blīvējums novērš putekļu un mitruma iekļūšanu.

 

Pagarināts akumulatora darbības laiks ilgstošai profesionālai ierakstei

Nav jāraizējas par akumulatora izlādēšanos ilgstošā ierakstē: NP-FZ100 akumulatora ietilpība apmēram 2,2 reizes pārsniedz NP-FW50 akumulatora ietilpību, tādējādi vienas pilnas uzlādes ciklā varat ierakstīt līdz apmēram 710 fotoattēliem, turklāt papildus pieejamā VG-C3EM vertikālā satverē var ievietot divus akumulatorus. USB Type-C™ un Multi/Micro USB pieslēgvietas ļauj pie kameras pieslēgt ārējos portatīvos akumulatorus, nodrošinot ilgāku ieraksti. Turklāt pie Multi/Micro USB pieslēgvietas var pieslēgt, piemēram, tālvadības pulti, savukārt USB Type-C™ pieslēgvieta tiek izmantota barošanas saņemšanai.  Papildus pieejamais BC-QZ1 akumulatora lādētājs nodrošina ātrāku uzlādi, salīdzinot ar USB izmantošanu.

 

Attālināta vadība un satura kopīgošana ar vienu pieskārienu

Attālinātas vadības ar vienu pieskārienu funkcija var viedtālruni vai planšetdatoru pārvērst skatumeklētājā/tālvadības pultī. Satura kopīgošanas ar vienu pieskārienu funkcija ļauj pārsūtīt fotoattēlus/videoierakstus uz savu ierīci, lai kopīgotu sociālajos tīklos. Vienkārši instalējiet Imaging Edge Mobile lietotni NFC atbalstošā Android operētājsistēmas ierīcē, izmantojot Wi-Fi, pēc tam pieskarieties kamerai ar ierīci, lai tās savienotu. Ja netiek atbalstīta NFC tehnoloģija, izmantojiet QR kodu, lai ierīces savienotu pārī.

 

Darbojas ar iMovie un Final Cut Pro X

Šis izstrādājums ir savietojams ar Final Cut Pro X un iMovie.

 

Imaging Edge™ lietotnes versijas Remote, Viewer un Edit

Izveidojiet augstas kvalitātes fotoattēlus, izmatojot Imaging Edge lietotnes versijas. Izmantojiet Remote versiju, lai reāllaikā vadītu un novērotu ieraksti datora ekrānā; izmantojiet Viewer versiju, lai ātri pārlūkotu, novērtētu un izvēlētos fotoattēlus no lielām attēlu bibliotēkām; un izmantojiet Edit versiju, lai apstrādātu RAW datus un izveidotu augstas kvalitātes fotoattēlus. Maksimāli izmantojiet Sony RAW failu iespējas un efektīvāk veiciet apstrādi.

 

Ārējās zibspuldzes vadība no kameras

Pateicoties kameras, zibspuldzes un bezvadu radio tālvadības pults programmatūras atjauninājumam, pieejama ārējās zibspuldzes vadības funkcija; ar tās palīdzību tieši kamerā var regulēt pieslēgtās zibspuldzes un tālvadības pults (nopērkami atsevišķi) iestatījumus. Lielāko daļu iestatījumu, tostarp gaismas jaudu, ir pieejami kameras izvēlnē un izmaiņas ir redzamas zibspuldzes displejā.  

 

Capture One (paredzēta Sony)

Capture One Express (paredzēta Sony) — godalgota bezmaksas attēlu rediģēšanas programmatūra, kas paredzēta augstas kvalitātes RAW datu apstrādei, piedāvā attēlu failu vienkāršu pārvaldību un iespaidīgus rediģēšanas rīkus. Capture One Pro (paredzēta Sony) — programmatūras maksas versija, kurā iekļauts vēl vairāk rediģēšanas rīku un kas ļauj apstrādāt attēlus ierakstes laikā.

Komplektācija

  • Maiņstrāvas adapteris (AC-UUE12)
  • Ligzdas vāciņš
  • Korpusa vāciņš
  • Skatu meklētāja uzlika
  • Micro USB vads
  • Akumulators (NP-FZ100)
  • Plecu siksna
  • Objektīvs SEL-2870
  • Objektīva priekšējais vāciņš
  • Objektīva aizmugurējais vāciņš
  • Saules blende

Specifikācija

Saderība
Objektīva saderība
Sony E-bajonete
Procesors
Attēla apstrādes procesors
BIONZ X
Attēla sensors
Sensora izmērs
35mm (Pilna kadra)
Attēla malu attiecība
3:2
Pikseļu skaits
24.2Mpix
Sensora veids
Exmor R CMOS
Pretputekļu sistēma
Jā (antistatiskais optiskā filtra pārklājums un sensora maiņas mehānisms)
Sensora stabilizācija
Ir
Stabilizācijas kompensācijas efekts
5 soļi
Foto un video ieraksts
Attēlu formāti
JPEG
RAW
14BIT RAW atbalsts
Ir
Foto krāsu gamma
sRGB standard (ar sYCC gamut)
Adobe RGB standard
Nepārtraukta foto kadru uzņemšana
10 kadri sekundē
Video ieraksta izšķirtspēja
4K (3840 x 2160) 30 kadri/s
4K (3840 x 2160) 25 kadri/s
4K (3840 x 2160) 24 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 120 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 100 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 60 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 50 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 30 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 25 kadri/s
Full HD (1920 x 1080) 24 kadri/s
Video failu ierakstu formāti
XAVC S
AVCHD
Video saspiešanas formāts
XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264
Skaņas ieraksta formāti
LPCM 2 kanālu
Dolby Digital (AC-3) 2 kanālu
Dolby Digital Stereo Creator
Videoieraksta krāsu profili
S-Log2
S-Log3
HLG
Standart
PP1-PP11
HLG1-3
Videoieraksta funkcijas
Audio līmeņa rādītājs
Audio ierakstīšanas līmenis
PAL/NTSC atlasītājs
Proxy ieraksts
TC/UB (Time Code un User Bit)
Automātisks lēns slēdža režīms
Gammas datu displejs
Fokusa sistēma
Fokusēšanas veids
Fast Hybrid AF (phase-detection AF / contrast-detection AF)
Kontrasta noteikšanas autofokuss
Ir (425) punkti
Fāzes nobīdes autofokuss
Ir (693) punkti
Fokusa režīmi
AF-S (viena kadra autofokuss)
AF-A (automātisks autofokuss)
AF-C (nepārtraukts autofokuss)
DMF (tiešs manuālais fokuss)
Manuālais fokuss
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (foto)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Dzīvnieks (labās/kreisās acs izvēle)
Acs atpazīšanas autofokusa režīms (video)
Cilvēks (labās/kreisās acs izvēle)
Ekspozīcija
Ekspozīcijas veids
1200 zonu novērtējums
Ekspozīcijas mērīšanas režīms
Multisegmentu
Centrā svērta
Punkta (standarta/liela)
Visa ekrāna vidējais rādītājs
Pēc spilgtākā apgabala
Mērīšanas jutība
EV-3–EV20 (pie ISO100 ekvivalenta ar f/2.0 objektīvu)
Ekspozīcijas kompensācija
+/- 5,0 EV (atlasāmi 1/3 EV vai 1/2 EV soļi)
ISO jūtība (foto)
ISO 100-51200 (ISO 50-204800 paplašinātā režīmā)
ISO jūtība (video)
ISO 100-51 200 (ISO 50-204 800 paplašinātā režīmā)
Ekspozīcijas režīmi (video)
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi (foto)
(Auto) Inteliģentais automātiskais režīms
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Ekspozīcijas režīmi lēna un ātra kustībā
(P) Programmējams automātiskais režīms
(A) Diafragmas prioritāte
(S) Aizvara prioritāte
(M) Manuālā ekspozīcija
Mirgošanas slāpēšana
Ir
Slēdzis
Slēdža ātrums
30 - 1/8000sek
Slēdzis bez skaņas
Ir
Zibspuldzes sinhronizācijas ātrums
1/250 sek (35mm pilna kadra), 1/320 sek (APS-C)
Slēdža tips
Elektroniski vadāms
Vertikāls gājiens
Fokālās plaknes tips
Zibspuldze
Iebūvēta zibspuldze
Nav
Zibspuldzes kompensācija
+/-3,0 EV (pārslēdzams starp 1/3 un 1/2 EV soļiem)
Zibspuldzes vadība
TTL priekšzibspuldzes mērīšana
Ekrāna parametri
Ekrāna veids
TFT
Punktu skaits
921600 punkti
Ekrāna izmērs (cm)
7.5cm
Skārienjutīgs ekrāns
Ir
Lokāms LCD ekrāns
(107° uz augšu, 41° uz leju)
Atlokāms LCD ekrāns
Nav
Skatu meklētājs
Skatu meklētāja veids
1,3 cm (0,5 tipa) elektroniskais skatu meklētājs (Quad-VGA OLED)
Punktu skaits
2359296 punkti
Palielinājums
Apm. 0,78x (ar 50 mm objektīvu bezgalībā, -1m-1)
Atmiņa
Iespēja ievietot divas atmiņas kartes
Ir (UHS-I / UHS-I/II)
Pirmā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Otrā slota saderība
SD (UHS-I)
SD (UHS-II)
SDHC (UHS-I)
SDHC (UHS-II)
SDXC (UHS-I)
SDXC (UHS-II)
Audio ieraksta parametri
Iebūvēts mikrofons
Ir, stereo
Pieslēgumi
USB tips
Micro-B
Type-C
Mikrofona ieeja (3.5 mm)
Ir
HDMI izejas
1 (micro HDMI)
Multi Interface Shoe pieslēgvieta
Ir
Austiņu pieslēgvieta
3.5mm
Bezvadu pieslēgumi
Bluetooth
Ir (Bluetooth v. 4.1)
NFC
Ir
Wi-Fi
Ir
Energo pārvalde un ekonomija
Akumulators
NP-FZ100
Akumulatora darbības laiks video režīmā (CIPA standarts)
210min
Akumulatora darbības laiks foto režīmā (CIPA standarts)
710 kadri
USB barošanas avots
Ir
Iekšējā akumulatora uzlāde
Ir
Akumulatora darbības temperatūra
(0° - 40°)
Vispārējie parametri
Krāsa
Melna
Pieejamās valodas
Angļu
Krievu
u.c.
Izmērs un svars
Svars
650 grami
Izmēri (A x P x DZ)
9.56 x 12.69 x 7.37cm

Saistītās preces

Filtri

Sony stereo mikrofons ECM-LV1

Saņem rīt no 10:00

34.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony mikrofons ECM-B1M

Saņem rīt no 10:00

369.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-M128T

Saņem rīt no 10:00

149
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-M64T

Saņem rīt no 10:00

79
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-E256

Saņem rīt no 10:00

129
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-M256T

Saņem rīt no 10:00

249
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony rokas statīvs ar pulti GP-VPT2BT

Saņem rīt no 10:00

199
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony zibspuldze HVL-F28RM

Ietaupi 19.05299 279.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony bezvadu mikrofons ECM-W2BT

Saņem rīt no 10:00

239
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem rīt no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-G2M

Saņem rīt no 10:00

159
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony mikrofons ECM-B10

Saņem rīt no 10:00

269
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony mikrofons ECM-G1

Saņem rīt no 10:00

169
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-G256T

Saņem rīt no 10:00

539.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 3824 NP-FZ100 Akumulatoru lādētājs ar akumulatoriem

79.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

SmallRig 4074 NP-FZ100 Akumulators

Saņem rīt no 10:00

39
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 10:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem rīt no 10:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-64TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

189
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-G1TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

329
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-32TG TOUGH

Saņem rīt no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony akumulatora NP-FZ100 lādētājs

Saņem rīt no 10:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony akumulators NP-FZ100

Saņem rīt no 10:00

89
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony vertikālais rokturis VGC3EM

389
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony akumulatora adapteris NPA-MQZ1K

449
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony gripa paplašinājums GP-X1EM

149.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony E-mount bajonetes fotokameru aizsargvāciņš ALC-B1EM

Saņem rīt no 10:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-64M

Saņem rīt no 10:00

59
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony atmiņas karte SF-G1M

Saņem rīt no 10:00

99
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony video ekrāns CLM-FHD5

699.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt