Sapratu Ja Jūs turpināt izmantot doto vietni bez noklusēto iestatījumu izmaiņām, Jūs piekrītat cookie failu izmantošanai Center.lv vietnē.

Sony 24-105mm F4 E-mount pilna kadra objektīvs
SEL-24105G

1299
Bezmaksas piegāde!

Preces pieejamība

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Brīvības ielā 40

Saņem šodien no 11:00

PIEEJAMS

Sony Center veikals, Kalnciema ielā 137A

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Piegāde ar DPD, Venipak

Pasūti šonedēļ un saņem otrdien no 10:00

Priekšrocības

  • Sony G Lens sērija
  • Pilnkadra objektīvs
  • Iebūvēta stabilizācija

Līdzīgas preces

Preces apraksts

Vispārēja informācija

Papildus garantija

Pērkot šo produktu, klāt nāk papildus garantija viens gads. Pēc pirkuma veikšanas ir nepieciešams piereģistrēt produktu MySony kontā. Sīkāka informācija: šeit

 

Teleobjektīvs ar plašu fokusa attālumu diapazonu

Plašs fokusa attālumu diapazons (24-105 mm) ar pastāvīgu diafragmas atvērumu F4 ļauj vienkārši ierakstīt, piemēram, portretus, momentuzņēmumus, ainavas, arhitektūru un citus objektus. Šis viens objektīvs būs piemērots vairumam ierakstes vajadzību, tādējādi nav nepieciešams nēsāt līdzi papildu aprīkojumu.

 

Lieliski attēli jebkādā fokusa attālumā

Uzlabotajā objektīva konstrukcijā tiek izmantoti četri asfēriski elementi, tostarp divi augstas precizitātes uzlabota asfēriska tipa elementi, kuri efektīvi slāpē izkropļojumus un pastāvīgi nodrošina augstu izšķirtspēju un attēla kvalitāti visā objektīva tālummaiņas diapazonā.

 

Zemas dispersijas stikls uzlabo izšķirtspēju un krāsu atveidi

Trīs zemas dispersijas stikla elementi ir stratēģiski iekļauti objektīva optiskajā sistēmā, lai vēl vairāk uzlabotu izšķirtspēju, slāpējot hromatisko aberāciju. Izcils asums un dabīga krāsu atveide tiek saglabāta visā attēla laukumā līdz pat malām.

 

Skaidrība un kontrasts jebkādā apgaismojumā

Sony oriģinālais Nano AR pārklājums noslāpē nevēlamo atstarošanos, kas var izraisīt zibšņus un attēla dubultošanos, veicot ieraksti apgaismojumā no aizmugures un citos sarežģīta apgaismojuma apstākļos, un pastāvīgi nodrošina spēcīgu kontrastu un skaidrību. Zibšņu neesamība no dažādos leņķos krītošās gaismas dāvā lielāku kadra kompozīcijas un ainu ierakstes brīvību. (1. Nano AR pārklājums / 2. Stikls / 3. Caurejoša gaisma)

 

Asuma un bokē efekta skaists apvienojums

Papildus apaļās diafragmas apertūras konstrukcijai, lēcas sfēriskās aberācijas formas precīza kontrole ļauj iegūt G sērijas objektīvam raksturīgo satriecošo līdzsvaru starp asumu un izsmalcinātu bokē efektu. Augstas izšķirtspējas un vienmērīga bokē efekta apvienošanas iespēja rada plašu radošās izpausmes iespēju klāstu.

 

Kompakts universāls objektīvs dažādām ierakstes situācijām

Lieliskas optiskās īpašības un spēcīga tālummaiņa kompaktā, vieglā objektīvā, kas sver nieka 663 gramus (23,4 unces). Kompaktā, vieglā konstrukcija ar E bajoneti ir piemērota ierakstei dažādos apstākļos un vienkārši izmantojama. Šis augstas veiktspējas objektīvs ļauj ierakstīt dažādus objektus un dažādās situācijās. Minimālais 0,38 metru (1,25 pēdas) fokusa attālums un iebūvētā optiskā attēla stabilizācijas sistēma vēl vairāk paplašina izmantošanas iespējas.

 

Pastāvīgs diafragmas atvērums F4 un ātra, precīza, klusa autofokusēšanās ļauj ierakstīt augstas kvalitātes fotoattēlus un filmas

Maksimālā diafragmas apertūras vērtība F4 nodrošina stabilu spilgtumu visā tālummaiņas diapazonā pat tad, kad tiek mainīts fokusa attālums. Autofokusēšanās ar Sony Direct Drive SSM (DDSSM) piedziņas sistēmu piedāvā ātru, precīzu, klusu fokusēšanos. Savukārt precīzā optiskā konstrukcija minimizē skatu leņķa svārstības, mainoties fokusa attālumam. Tas viss padara FE 24-105 mm F4 G OSS modeli par lielisku izvēli gan fotoattēlu, gan filmu ierakstei.

 

 

Priekšējais elements ar fluora pārklājumu

Objektīva priekšējais elements ir aizsargāts ar fluora pārklājumu, kas nepieļauj korpusa pārklāšanos ar netīrumiem un pirkstu nospiedumiem, kā arī atvieglo netīrumu un pirkstu nospiedumu notīrīšanu no objektīva virsmas.

 

Augsts drošuma līmenis pat skarbos apstākļos

Objektīvs ir droši aizsargāts pret mitrumu un putekļiem, tādējādi to var izmantot skarbā vidē. Ierakstiet bez bažām pat lietū un vējā.

 

Vienmērīga, daudzpusīga darbība

Fokusa saglabāšanas taustiņš, manuālās fokusēšanas gredzens, autofokusēšanas / manuālās fokusēšanas slēdzis un citi vadības elementi nodrošina daudzpusīgu, parocīgu darbināšanu. Fokusa saglabāšanas taustiņam var piešķirt dažādas funkcijas atbilstoši lietotāja vajadzībām, izmantojot kameras izvēlni.

Komplektācija

  • Objektīvs
  • Blende: ALC-SH152
  • Priekšējais objektīva vāciņš: ALC-F77S
  • Aizmugurējais objektīva vāciņš: ALC-R1EM
  • Somiņa

Specifikācija

Lēca
Objektīva bajonete
E-mount
Formāts
Full-frame
Lēcas tips
Sony G Lens
Minimālais fokusa attālums
38cm
Tālummaiņa
Manuāla (rokas) tālummaiņa
Filtra diametrs
77mm
Diafragmas lāpstiņu skaits
9
Fokusa attālums (35 mm ekvivalents uz APS-C)
36mm - 157.5mm
Fokusa attālums
24mm - 105mm
Diafragmas atvērums
F4
Skata leņķis (35mm)
84° - 23°
Skata leņķis (APS-C)
61° - 15°
Citi parametri
Attēla stabilizācija
Optical SteadyShot
Izmērs un svars
Svars
663 grami
Izmēri (diametrs x garums)
8.34ø x 11.33cm

Saistītās preces

Filtri

Sony E-mount bajonetes objektīvu aizsargvāciņš ALC-R1EM

Saņem šodien no 11:00

11.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony 77mm Aizsargvāciņš ALC-F77S

Saņem šodien no 11:00

29.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

39.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas komplekts

Saņem šodien no 11:00

19.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Zeiss tīrīšanas salvetes

Saņem šodien no 11:00

9.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt

Sony aizsargfiltrs 77mm Zeiss T MC

99.95
Bezmaksas piegāde!

Ielikt grozāSalīdzināt
Uzdod jautājumu!
    SalīdzinātNotīrīt